Škole za negu lepote Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole za negu lepote Beograd
akademija-oxford-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE Akademija Oxford.
U školi za negu lepote možete završiti kurs za frizera, kurs za masažu i kurs za kozmetičara.
Kurs i obuka za Frizera predviđena je za sve polaznike koji imaju želju da se bave ovim zanimanjem na pravi, profesionalan način.
Jer, frizer je profesija u kojoj nikada nije dovoljno edukacije i nadogradnja znanja je potrebna tokom celog radnog veka, ukoliko želite da budete među najboljima u poslu kojim se bavite.
Gotovo da se podrazumeva da je neophodno pratiti ne samo nove trendove u šišanju, već i biti u toku sa svim novitetima u metodama rada, što znači da odlični frizeri često posećuju različite seminare, te unapređujući svoje veštine maksimalno utiču i na napredak svog poslovanja.
U našem programu za frizera nudimo tri programa obuke: program za ženskog frizera, program za muškog frizera, program za muško – ženskog frizera.
Kurs i obuka za Masera osnovne, relaks masaže u našoj školi osmišljen je za sve buduće profesionalce, odnosno za sve polaznike koji vole ovaj vid manuelnog rada, uz koji će sigurno lakše doći do posla, kako u nekom od salona, tako i kroz mogućnost otvaranja samostalnog radnog mesta u kom će moći da pruže klijentima sve ono za šta su se do tada školovali.
Kod nas možete pohađati sledeće kurseve masaže: Anticelulit masaža, Kraljevska masaža, Limfna drenaža, Parcijalna masaža, Relaks i antistres masaža, Sportska masaža, Terapeutska masaža, Refleksomasaža, Shiatsu masaža i Masaza vulkanskim kamenjem.
Kurs i obuka za Kozmetičara na Akademiji Oxford poseban je vid edukacije za jednu od predviđenih edukacija kurseva nege i lepote.
Predviđeno je da sam kurs bude iz tri dela – edukacije o kozmetici lica, depilaciji i pedikiru.
Na ovakav način obuhvatili smo sve tri velike oblasti koje klijenti potražuju u salonima ovog tipa.
Tokom trajanja kursa za kozmetičara polaznik će biti upoznat sa materijalima i priborom za rad koji se koriste za izvođenje tretmana kada je u pitanju kozmetika lica, ali i kada se radi o depilaciji i pedikiru.
Polaznika ćemo upoznati sa tipovima i strukturom kože, kako da prepozna nedostatke na koži i na koji način da ih tretira, kako bi ceo tretman nakon završetka imao neophodan i željeni efekat.
studio-beauty-glamour-skole-za-negu-lepote
EDUKACIJA ZA KOZMETIČARA - ESTETIČARA BEOGRAD.
Obuka u “Beauty Glamour” za kozmetičara/estetičara traje dva semestra.
Upis studenata se vrši tokom cele godine a edukacija počinje u Oktobru tekuće godine.
Nakon završene obuke svi studenti polažu završni ispit pred komisijom iz teoretskog i praktičnog dela, samim tim stiču sposobnost samostalnog rada.
Po položenom završnom ispitu studio studentima izdaje sertifikat sa zvanjem “Kozmetičar - estetičar”.Program obuhvata obuku za negu lica i tela po najsavremenijim metodama.
Tokom obuke naši studenti prolaze teoretski i praktični deo obuke, prateći sve svetske novine, kako u primeni preparata, tako i u primeni novih tehnika.
salon-lepote-be-you-skole-za-negu-lepote
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD SALON LEPOTE BE YOU Kod nas možete pohađati i kurseve: trajna epilacija laserima, ipl i shr aparatima, aparativno podmlađivanje i zatezanje kože (miolift, biolift, HI-FU, frakcionalna radio frekvencija), aparativna limfna drenaža (presoterapija i elektrostimulacija), mikrodermoabrazija dijamantska, mezoterapija bez igala, analiza kože lica, klasična i kompjuterska, uklanjanje strija i zatezanje kože stomaka, aparativno uklanjanje masnih naslaga (kavitacija, kriolipoliza, lipolaseri, velashape, liposonix), dermapen/dermaroler (microneedling) tretmani, kiseonik tretmani i tretmani hidroabrazije (akva-abrazije), depilacija šećernom pastom - egipatska depilacija, kurs za estetski pedikir, kurs za manikir.
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE-Institut za stručno usavršavanje pravo je mesto za Vas koji ste oduvek želeli da se osposobite za jedno od zanimanja i usavršite svoje postojeće znanje, ili krenete od početka na jedinstveni i profesionalan način. U našoj školi omogućili smo svim polaznicima individualno stručno usavršavanje, za neko od zanimanja: Kurs Frizer, Kurs Manikir, Pedikir i Nadogradnja Noktiju, Kurs Kozmetičar, Kurs Masaže - Maser, Kurs Limfne Drenaže, Kurs Depilacije, Kurs Šminker. Frizer - pripada kursevima Nege i lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE ACADEMIA EDUCATIVA. KURS ZA ZANIMANJE KOZMETIČAR ima za cilj stručno osposobljavanje za zanimanje kozmetičar (nega lica i tela) kroz programe anatomije, fizikalne medicine, dermatologije, kozmetologije, organizacije rada i zaštite na radu. KURS ZA ZANIMANJE FRIZER predstavlja stručno osposobljavanje za efikasno, stručno i kreativno obavljanje poslova u okviru frizerskog zanimanja i pripremanje za dalje obrazovanje i usavršavanje u struci. Početni program obuhvata osnovne frizerske procedure, tehnike oblikovanja kose i šišanja kroz forme frizura od klasičnih do modernih linija. Viši program obuhvata oblikovanje frizura trend kolekcija, izrada punđi trend kolekcija, takmičaraska i revijska šišanja. KURS ZA ZANIMANJE ŠMINKER.
centar-zdravlja-i-lepote-moc-dodira-skole-za-negu-lepote
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD MOĆ DODIRA Nakon detaljnog proučavanja i praktikovanja istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika masaža formiran je jedinstveni, visokokvalitetan i delotvoran program tretmana tela "MOĆ DODIRA".
Poštujući sve tekovine moderne nauke, tehnike i tehnologije savremene civilizacije kao i teorijske a pogotovo praktične metodologije koje su nastale tokom višemilenijumskog postojanja čovečanstva ostvarujemo sintezu, harmonizaciju i uzajamnost između modernih dostignuća i drevnih tekovina čovečanstva.
Specifičnim tehnikama lociramo i tretiramo narušenu harmoniju ljudskog bića.
Naši tretmani harmonizuju ljudsko telo, duh i dušu i podstiču samoiscelenje.
Pri tom uvek nastojimo da se prilagodimo individualnosti i potrebama svakog klijenta.
skola-za-negu-lepote-beograd-skole-za-negu-lepote

Škola za negu lepote

Beograd, Voždovac, Jovana Subotića 2a 011 3447226
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE se nalazi u Beogradu.
Učenici na raspolaganju imaju biblioteku sa preko 3000 knjiga.
Škola ima fiskulturnu salu i sportske terene u školskom dvorištu.
Pored specijalizovanih učionica za realizaciju praktične nastave, učenici praktičnu nastavu obavljaju u privatnim salonima, pozorištima i u televizijskim kućama.
Smerovi u Školi za negu lepote su: Scenski masker i vlasuljar, Pedikir i manikir, Ženski frizer i Muški frizer.
Scenski masker i vlasuljar je dužan da dizajnira, transformiše i održava perike i ostale predmete koje učestvuju u preuređivanju izgleda frizura na pozorišnim daskama.
Može biti zaposlen i u televizijskoj redakciji i bitno je da ima određenu dozu umetnosti kako bi na što bolji način dočarao režiserske odnosno producenske ideje.
Osoba koja se bavi ovim poslom mora da bude ljubazna i komunikativna u cilju podsticanja pozitivnih međuljudskih odnosa i uspeha u poslu.
Manikir je zanimanje orijentisano ka nezi stopala i ruku a pored toga bavi se i ručnom masažom.
Takođe se koristi aparaturom za masiranje, neguje nokte i uklanja zanoktice.
Ukrašavanje i nadograđivanje noktiju je takođe uža specijalnost osobe koja se bavi manikirom.
Pedikir se bavi negovanjem i ulepšavanjem nogu, stopala i noktiju.
Ponekad nudi adekvatna rešenja za medicinske probleme kao što su urasli nokti i ostale intervencije koje ne zahtevaju hirurški zahvat.
Potrebno je ispravno procenjivanje datog problema i upućivanje na intervenciju stručnijeg lica.
Sredstva koja se koriste u radu su makaze, turpija, klješta, kamen namenjen za stopalo, nožići, posude sa vodom.
Muški i ženski frizer se bavi negom kose, što podrazumeva usluge pranja, uvijanja, šišanja, feniranja, izbeljivanja, nijansiranja, bojenja i estetskog oblikovanja kose muškaraca i žena.
Kod farbanja kose, sprema preparate, stavlja ih na kosu, ispira i potom nanosi proizvode za njenu zaštitu.
Pored toga, muški frizer se bavi skraćivanjem i brijanjem brade i oblikovanjem brkova.
Može se javiti problem snažnih isparenja prilikom nanošenja hemikalija.
Preporučuje se dobra kondicija usled stajanja.
ŠKOLA NEGE I LEPOTE BOŽIDARAC. Kursevi za masera, frizera, šminkera, kurs za kozmetičara, za manikir i pedikir. manikir sa nadogradnjom i depilaciju. Na kursu za masera u Božidarcu, možete pohađati osnovni, viši ili objedinjeni kurs. Na osnovnom kursu, savladaćete osnovne pojmove i elemente relaksiranja, anatomije i fiziologije.
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE obuhvata: kurs za kozmetičara, za muškog ili ženskog frizera, manikir i pedikir sa nadogradnjom noktiju, manikir sa nadogradnjom noktiju, kurs za depilaciju, kurs šminkanja, kurs klasične masaže i viši kurs masaže. Ukoliko neko od polaznika ima radno iskustvo u željenom zanimanju od najmanje 3 meseca, nije potrebno da ide na kompletnu obuku i može izaći samo na ispit tj. proveru znanja.

Ultra Nova

Beograd, Savski venac, Durmitorska 11 069 767114
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE ULTRA NOVA. KURS ZA MANIKIRA: Polaznici koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo obuke poznavaće anatomiju nokta, promene (bolesti noktiju), kao i uzroke njihovog nastanka i način lečenja istih. Umeće pravilno da oblikuju nokte, ali i da neguju samu kožu ruku i stopala koristeći različita pakovanja i hranljive kreme prilagođene tipu kože. KURS ŠMINKANJA:
narodni-univerzitet-svetozar-markovic-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE.
Frizerski kurs: Polaznici na početku tečaja počinju sa praktičnim savladavanjem nastavnog plana i programa.
Sve procedure i tehnike koje podrazumeva posao frizera (pranje,feniranje,šišanje,šatiranje,mini val, izvlačenje pramenova,brijanje,oblikovanje brade).
Kozmetika: Polaznici stiču potreba znanja iz oblasti kozmetologije kao i organizacije rada kroz salone i zaštite na radu.
Kurs je namenjen samo polaznicima sa završenom srednjom školom.
Pedikir, manikir i manikir sa nadogradnjom noktiju: Tokom obuke polaznici će savladati program vezan za osnovni manikir, pedikir, probleme nege nogu i ruku, kurje oko, žuljevi, urasli nokat.
Iz oblasti nadogradnje noktiju predviđeno je da polaznici savladaju tehnike izlivanja noktiju (gel i akril tehnika).
Maser, sportski maser: U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama fizikalne terapije, dejstvo masaža na ljudski organizam, indikacijama, kontraindikacijama, primenom ručne masaže refleksologijom, limfnom drenažom, anticelulit masažom, tehnikom izvođenja masaže, preparatima, kao i opremom za studio masaže, saniranje povreda sa sportskom relaks masažom.
Šminka: Tokom teorijsko-praktične nastave, polaznici stiču znanja vezana za negu i pripremu kože za šminkanje, indikacije i kontraindikacije, pripremu preparata ,i proceduru tokom šminkanja.
Tehniku i izbor šminke za korektivnu i dekorativnu šminku polaznici savlađuju tokom vežbi.
Škola nege i lepote. Na našem Univerzitetu možete se osposobiti za kozmetičara, pedikira, manikira, masera, šminkera, depilaciju, muškog ili ženskog frizera i to za 3, 6 ili 9 meseci. Sa našom diplomom možete otvoriti sopstveni salon ili se zaposliti u nekom salonu. Osposobljavanje za kozmetičara podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine za obavljanje kozmetičkih tretmana lica i vrata. Osposobljavanje za manikira podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine obrade nokta i nokatne regije.
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD SALON LEPOTE L&D STARS Obuka za frizere je temeljna i osposobljava vas za rad u frizerskom salonu ,praktikuje se da bude vezana 5 dana nedeljno u toku mesec dana do tri meseca, 4h dnevno.Sav potreban materijal za rad je obezbedjen. Obuka za masažu obuhvata sledeće tipove masaža - Relax, Anti celulit, Parcijalna masaža, holistička masaza. Obuka obuhvata usvajanje teorijskog i praktičnog znanja i veština. U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama anatomije i fiziologije i dejstvom masaže na ljudski organizam. Obuka za profesionalno šminkanje: traje 2 dana po 2h.

Kozmetički salon Unique Touch

Beograd, Dorćol, Drinčićeva 9 063 248268
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD Nudimo Vam sledeće vrste obuke: trajna šminka(obrve, usta, oči), žensko šišanje, muško šišanje, masaže, tretmani lica, pedikir, manikir, depilacija, svilene trepavice.

Kozmetički salon Čarli

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 231 011 7183806
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE - KOZMETIČKI SALON ČARLI - sertifikovani kurs za tretman lica - sertifikovani kurs za depilaciju - sertifikovani kurs za pedikir - sertifikovani kurs za manikir - sertifikovani kurs za nadogradnju noktiju - sertifikovani kurs za nadogradnju trepavica - sertifikovani kurs za japansko iscrtavanje obrva - sertifikovani kurs za trajnu šminku - sertifikovani kurs za sve vrste masaža - sertifikovani kurs za maderoterapiju (masaža sa oklagijama) - sertifikovani kurs za profesionalno šminkanje
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE - XENIA DOCTORS CENTAR XENIA DOCTORS CENTAR je estetski i edukativni centar koji se nalazi u srcu Beograda gde ce Vas docekati prijatna atmosfera, strucni tim sa bogatim iskustvom, međunarodnim stručnim i naučnim kredibilitetom.
LOKACIJE
Lepota i nega tela potiču još iz starog Egipta. Upravo su Egipćani zaslužni za pojavu parfema, sapuna i brojnih drugih preparata za ulepšavanje lica i tela. Bogate porodice imale su posebne prostorije u kući koje su bile namenjene ulepšavanju. Onaj ko želi zaista da radi na lepoti žena i muškaraca, mora da počne od osnovnih zanata kako bi se dalje usavršavali. Jednostavno lepota neće biti izvodljiva ukoliko ne budete vladali bar osnovnim tehnikama i alatima za usavršavanje lepote ljudi. Smisao lepote se vekovima menjao, ali ono što nije jeste potreba ljudi da budu lepi i doterani. U današnje vreme gotovo da nema žene koja ne praktikuje brojne kozmetičke tretmane u službi svoje lepote. Lepo našminkana, uredne kose, kože i noktiju, žena pleni lepotom i samopouzdanjem. Bilo koja škola za negu lepote osposobiće vas da druge činite srećnim, lepim i punim samopouzdanja. Samimi tim i vi ćete biti zadovoljniji, nasmejanji i ponosniji na samu sebe.
Back to Top