Škole za negu lepote Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole za negu lepote Beograd
akademija-oxford-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE Akademija Oxford.
U školi za negu lepote možete završiti kurs za frizera, kurs za masažu i kurs za kozmetičara.
Kurs i obuka za Frizera predviđena je za sve polaznike koji imaju želju da se bave ovim zanimanjem na pravi, profesionalan način.
Jer, frizer je profesija u kojoj nikada nije dovoljno edukacije i nadogradnja znanja je potrebna tokom celog radnog veka, ukoliko želite da budete među najboljima u poslu kojim se bavite.
Gotovo da se podrazumeva da je neophodno pratiti ne samo nove trendove u šišanju, već i biti u toku sa svim novitetima u metodama rada, što znači da odlični frizeri često posećuju različite seminare, te unapređujući svoje veštine maksimalno utiču i na napredak svog poslovanja.
U našem programu za frizera nudimo tri programa obuke: program za ženskog frizera, program za muškog frizera, program za muško – ženskog frizera.
Kurs i obuka za Masera osnovne, relaks masaže u našoj školi osmišljen je za sve buduće profesionalce, odnosno za sve polaznike koji vole ovaj vid manuelnog rada, uz koji će sigurno lakše doći do posla, kako u nekom od salona, tako i kroz mogućnost otvaranja samostalnog radnog mesta u kom će moći da pruže klijentima sve ono za šta su se do tada školovali.
Kod nas možete pohađati sledeće kurseve masaže: Anticelulit masaža, Kraljevska masaža, Limfna drenaža, Parcijalna masaža, Relaks i antistres masaža, Sportska masaža, Terapeutska masaža, Refleksomasaža, Shiatsu masaža i Masaza vulkanskim kamenjem.
Kurs i obuka za Kozmetičara na Akademiji Oxford poseban je vid edukacije za jednu od predviđenih edukacija kurseva nege i lepote.
Predviđeno je da sam kurs bude iz tri dela – edukacije o kozmetici lica, depilaciji i pedikiru.
Na ovakav način obuhvatili smo sve tri velike oblasti koje klijenti potražuju u salonima ovog tipa.
Tokom trajanja kursa za kozmetičara polaznik će biti upoznat sa materijalima i priborom za rad koji se koriste za izvođenje tretmana kada je u pitanju kozmetika lica, ali i kada se radi o depilaciji i pedikiru.
Polaznika ćemo upoznati sa tipovima i strukturom kože, kako da prepozna nedostatke na koži i na koji način da ih tretira, kako bi ceo tretman nakon završetka imao neophodan i željeni efekat.
studio-beauty-glamour-skole-za-negu-lepote
EDUKACIJA ZA KOZMETIČARA - ESTETIČARA BEOGRAD.
Obuka u “Beauty Glamour” za kozmetičara/estetičara traje dva semestra.
Upis studenata se vrši tokom cele godine a edukacija počinje u Oktobru tekuće godine.
Nakon završene obuke svi studenti polažu završni ispit pred komisijom iz teoretskog i praktičnog dela, samim tim stiču sposobnost samostalnog rada.
Po položenom završnom ispitu studio studentima izdaje sertifikat sa zvanjem “Kozmetičar - estetičar”.Program obuhvata obuku za negu lica i tela po najsavremenijim metodama.
Tokom obuke naši studenti prolaze teoretski i praktični deo obuke, prateći sve svetske novine, kako u primeni preparata, tako i u primeni novih tehnika.
mezoestetika-skole-za-negu-lepote

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283 |
069 1113448 |
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD Mezoestetika je tim lekara i kozmetologa koji se godinama uspešno bavi stručnom edukacijom za lekare i kozmetičare. Sertifikovana obuka za doktore medicine i stomatologije za primenu mezoterapije iglom Sertifikovana obuka za doktore medicine i stomatologije za primenu hijaluronskih filera Sertifikovana obuka za doktore medicine i stomatologije za primenu 3Dmezoniti • Tehnike • Protokoli • Praktičan rad • Osnovni i napredni kurs • Mentorska podrška u daljem radu Profesionalne radionice za negu lica Profesionalni kursevi za negu lica Sertifikovana obuka za primenu mezoterapije dermarollerom i dermapenom • Prezentacija tretmana • Profesionalna podrška u daljem radu
centar-za-edukaciju-ns-pro-group-1-skole-za-negu-lepote
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP NS PRO GROUP organizuje prekvalifikacije iz sledećih oblasti:– Nadogradnja noktiju – Manikir – Pedikir – Depilacija – Kozmetičar – Maser – Frizer
salon-lepote-be-you-skole-za-negu-lepote
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD SALON LEPOTE BE YOU Kod nas možete pohađati i kurseve: trajna epilacija laserima, ipl i shr aparatima, aparativno podmlađivanje i zatezanje kože (miolift, biolift, HI-FU, frakcionalna radio frekvencija), aparativna limfna drenaža (presoterapija i elektrostimulacija), mikrodermoabrazija dijamantska, mezoterapija bez igala, analiza kože lica, klasična i kompjuterska, uklanjanje strija i zatezanje kože stomaka, aparativno uklanjanje masnih naslaga (kavitacija, kriolipoliza, lipolaseri, velashape, liposonix), dermapen/dermaroler (microneedling) tretmani, kiseonik tretmani i tretmani hidroabrazije (akva-abrazije), depilacija šećernom pastom - egipatska depilacija, kurs za estetski pedikir, kurs za manikir.
institut-za-strucno-usavrsavanje-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE-Institut za stručno usavršavanje pravo je mesto za Vas koji ste oduvek želeli da se osposobite za jedno od zanimanja i usavršite svoje postojeće znanje, ili krenete od početka na jedinstveni i profesionalan način.
U našoj školi omogućili smo svim polaznicima individualno stručno usavršavanje, za neko od zanimanja: Kurs Frizer, Kurs Manikir, Pedikir i Nadogradnja Noktiju, Kurs Kozmetičar, Kurs Masaže - Maser, Kurs Limfne Drenaže, Kurs Depilacije, Kurs Šminker.
Frizer - pripada kursevima Nege i lepote i osmišljen je zbog velike zainteresovanosti polaznika za dobijanje diplome, ali i dobro stečenog znanja i iskustva koju podrazumeva zvanje muškog, ženskog ili muško – ženskog frizera.
Manikir sa nadogradnjom-Postoje posebni oblici tretiranja promena na rukama, odnosno šakama i noktima.
Raznim terapeutskim metodama koža se revitalizuje, ali se ovim načinom i preveniraju razne nepoželjne pojave na dlanovima, prstima i oko noktiju.
Stoga je estetika ruku u današnje vreme veoma važna kao vid ulepšavanja, ali i terapije.
Dekoracija noktiju je estetska procedura kada je u pitanju nega.
Pohađanjem kursa iz ove oblasti imate mogućnost da steknetre veštinu i prakse u svim segmentima ukrašavanja noktiju.
Praktičnim vežbama lakiranja, dekorisanjem i nadogradnjom savladaćete sve neophodne estetske veštine ove profesije.
Kurs i obuka – kozmetičar – obuhvata tri dela – kozmetiku lica, pedikir i depilaciju.
Svako od navedenih segmenata kursa moguće je pohađati i polagati pojedinačno ili u celosti.
Dobro obučeni kozmetičari neguju kožu i na jedan poseban način ispravljaju probleme koji su nastali, a ne nalaze se u domenu medicine.
Maser – deo je kurseva Nege i lepote i namenjen je svima koji svakodnevicu onog ko poželi umeju i mogu ulepšati na jedan poseban i opuštajući, ali i posebno zdrav način – masažom!
Limfna drenaža – namenjen je svima koji žele da ulepšaju dan svojim klijentima na jedan pseban način, jer je ovo viši kus masaže, a deo je kurseva Nege i lepote.
Kurs i obuka – depilacija – pripada jednom od tri dela kursa za kozmetičara, dok su druga dva kozmetika lica i predikir.
Šminker je kao profesija potrebna i u svim kozmetičkim i frizerskim salonima, jer je nakon ulepšavanja kose, poželjna cela procedura – ulepšavanje lica.
Iz ovog razloga mnogo se polaznika opredelilo baš za ovaj neobičan poziv.
academia-educativa-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE ACADEMIA EDUCATIVA.
KURS ZA ZANIMANJE KOZMETIČAR ima za cilj stručno osposobljavanje za zanimanje kozmetičar (nega lica i tela) kroz programe anatomije, fizikalne medicine, dermatologije, kozmetologije, organizacije rada i zaštite na radu.
KURS ZA ZANIMANJE FRIZER predstavlja stručno osposobljavanje za efikasno, stručno i kreativno obavljanje poslova u okviru frizerskog zanimanja i pripremanje za dalje obrazovanje i usavršavanje u struci.
Početni program obuhvata osnovne frizerske procedure, tehnike oblikovanja kose i šišanja kroz forme frizura od klasičnih do modernih linija.
Viši program obuhvata oblikovanje frizura trend kolekcija, izrada punđi trend kolekcija, takmičaraska i revijska šišanja.
KURS ZA ZANIMANJE ŠMINKER: Početni program obuhvata stručno osposobljavanje za primenu metoda i tehnika šminkanja od pripreme, nege, primene preparata i procedura šminkanja do kreiranja, stilizovanja i aplikovanja profesionalne i korektivne šminke.
Viši program obuhvata tehniku za scenski nastup, televiziju, fotografiju, šminku sa specijalnim efektima.
KURS ZA ZANIMANJE MASER obuhvata ovladavanje postupcima savremenih maserskih procedura i njihovu primenu.
Baziran je na osnovnim teorijskim i praktičnim znanjima o mišićima, mekim tkivima i zglobovima, savremenim tehnikama stimulacije: klasične, parcijalne, relaksacione, anticelulit i druge masaže, kože i potkožnih tkiva, mišića, kostno- zglobnog sistema.
KURS ZA ZANIMANJE MANIKIR-PEDIKIR: Obuka za pedikira ima za cilj osposobljavanje polaznika da samostalno, kvalitetno i stručno obavljaju poslove u sklopu pedikirskog zanimanja: samostalno obavljanje estetskog i medicinskog pedikira i manikira, nega kože, noktiju ruke i stopala, uz primenu adekvatnih preparata i procedura.
centar-zdravlja-i-lepote-moc-dodira-skole-za-negu-lepote
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD MOĆ DODIRA Nakon detaljnog proučavanja i praktikovanja istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika masaža formiran je jedinstveni, visokokvalitetan i delotvoran program tretmana tela "MOĆ DODIRA".
Poštujući sve tekovine moderne nauke, tehnike i tehnologije savremene civilizacije kao i teorijske a pogotovo praktične metodologije koje su nastale tokom višemilenijumskog postojanja čovečanstva ostvarujemo sintezu, harmonizaciju i uzajamnost između modernih dostignuća i drevnih tekovina čovečanstva.
Specifičnim tehnikama lociramo i tretiramo narušenu harmoniju ljudskog bića.
Naši tretmani harmonizuju ljudsko telo, duh i dušu i podstiču samoiscelenje.
Pri tom uvek nastojimo da se prilagodimo individualnosti i potrebama svakog klijenta.
skola-za-negu-lepote-beograd-skole-za-negu-lepote

Škola za negu lepote

Beograd, Voždovac, Jovana Subotića 2a 011 3447226
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE se nalazi u Beogradu.
Učenici na raspolaganju imaju biblioteku sa preko 3000 knjiga.
Škola ima fiskulturnu salu i sportske terene u školskom dvorištu.
Pored specijalizovanih učionica za realizaciju praktične nastave, učenici praktičnu nastavu obavljaju u privatnim salonima, pozorištima i u televizijskim kućama.
Smerovi u Školi za negu lepote su: Scenski masker i vlasuljar, Pedikir i manikir, Ženski frizer i Muški frizer.
Scenski masker i vlasuljar je dužan da dizajnira, transformiše i održava perike i ostale predmete koje učestvuju u preuređivanju izgleda frizura na pozorišnim daskama.
Može biti zaposlen i u televizijskoj redakciji i bitno je da ima određenu dozu umetnosti kako bi na što bolji način dočarao režiserske odnosno producenske ideje.
Osoba koja se bavi ovim poslom mora da bude ljubazna i komunikativna u cilju podsticanja pozitivnih međuljudskih odnosa i uspeha u poslu.
Manikir je zanimanje orijentisano ka nezi stopala i ruku a pored toga bavi se i ručnom masažom.
Takođe se koristi aparaturom za masiranje, neguje nokte i uklanja zanoktice.
Ukrašavanje i nadograđivanje noktiju je takođe uža specijalnost osobe koja se bavi manikirom.
Pedikir se bavi negovanjem i ulepšavanjem nogu, stopala i noktiju.
Ponekad nudi adekvatna rešenja za medicinske probleme kao što su urasli nokti i ostale intervencije koje ne zahtevaju hirurški zahvat.
Potrebno je ispravno procenjivanje datog problema i upućivanje na intervenciju stručnijeg lica.
Sredstva koja se koriste u radu su makaze, turpija, klješta, kamen namenjen za stopalo, nožići, posude sa vodom.
Muški i ženski frizer se bavi negom kose, što podrazumeva usluge pranja, uvijanja, šišanja, feniranja, izbeljivanja, nijansiranja, bojenja i estetskog oblikovanja kose muškaraca i žena.
Kod farbanja kose, sprema preparate, stavlja ih na kosu, ispira i potom nanosi proizvode za njenu zaštitu.
Pored toga, muški frizer se bavi skraćivanjem i brijanjem brade i oblikovanjem brkova.
Može se javiti problem snažnih isparenja prilikom nanošenja hemikalija.
Preporučuje se dobra kondicija usled stajanja.
centar-za-obrazovanje-i-kulturu-bozidarac-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA NEGE I LEPOTE BOŽIDARAC.
Kursevi za masera, frizera, šminkera, kurs za kozmetičara, za manikir i pedikir.
manikir sa nadogradnjom i depilaciju.
Na kursu za masera u Božidarcu, možete pohađati osnovni, viši ili objedinjeni kurs.
Na osnovnom kursu, savladaćete osnovne pojmove i elemente relaksiranja, anatomije i fiziologije.
Naučićete o postavljanju pacijenata u određeni položaj radi masaže posebnih delova tela, kao i hvatove, međuhvatove i same tehnike masiranja.
Naučićete o dejstvu masaže na organizam, kao i indikacijama i kontraidikacijama primene ručne masaže.
Na višem kursu masaže, upoznaćete se sa naprednim tehnikama masaže, anticelulit, antistres, sportske, limfna drenaža.
Objedinjeni kurs podrazumeva kombinaciju osnovnog i višeg kursa.
U Božidarcu na kursu za frizera, muškog, ženskog i muško-ženskog, sama obuka koncipirana je na praksi uz dodatak sa teorijskom nastavom.
Osim tehnika šišanja, steći ćete i znanja i ovladati veštinama koje se tiču same nege, strukture, kvaliteta, kako tretirati i stilizovati dlaku i kosu.
Neka Vaše frizure budu odraz Vaše kreativnosti i nešto po čemu će Vas drugi prepoznavati.
U Božidarcu na kursu za šminkera, naučićete kako da svoju kreativnost i ideju lepote i umetnosti prikažete na jedinstven način.
Savladaćete osnovne i napredne tehnike šminkanja i osposobiti se za rad u salonu ili pokrenuti sopstveni posao!
Steknite osnovna znanja o primeni kozmetičkih preparata prema tipu i stanju kože, dermatologiji, fizikalnoj medicini.
Upoznajte se sa indikacijama i kontraindikacijama primene fizičkih agenasa u kozmetici.
Praktično uvežbajte različite kozmetičke tretmane lica, kao i osnovne tehnike depilacije.
Osposobite se za vođenje sopstvenog salona, naučite veštinu koja je veoma tražena na domaćem i stranom tržištu rada.
MANIKIR I PEDIKIR: Tokom obuke polaznici će savladati program vezan za osnovni manikir, pedikir, probleme nege nogu i ruku uz primenu adekvatnih preparata i procedura.
Kurs obuhvata i medicinski pedikir koji polaznicima omogucava samostalno obavljanje protetike nokta, uklanjanje uraslih noktiju, obrada zuljeva i ostalih neravnina i promena na stopalu.
Rad gel tehnike i tehnike gel laka na nogama.
Ova obuka ima za cilj osposobljavanje polaznika da samostalno, kvalitetno i stručno obavljaju poslove u sklopu ovog zanimanja.
Organizaciju i zaštitu na radu polaznici obrađujui na teorijsko-praktičnoj nastavi.
MANIKIR SA NADOGRADNJOM-Kurs za manikira koncipiran je da obuči polaznika za samostalni rad ili rad u salonima.
Obuka u Božidarcu naučiće vas kako da klijentu precizno i kvalitetno nanesete lak, ojačate nokte gel lakom ili nadogradnjom nokta doprinesete estetici nokatne ploče.
Neka Vaš manikir rad i nadogradnja noktiju bude odraz Vaše kreativnosti i nešto po čemu će Vas drugi prepoznavati i preporučivati.
Na kursu depilacije polaznici se u našem kabinetu obučavaju za depilaciju toplim i hladnim voskom.
Polaznici će naučiti kako da opreme salon, kako da dođu do klijenata, koje preparate da koristite, gde da ih nabave i po kojim cenama.
Zatim se obrađuju tehnike tople i hladne depilacije kao i nega kože pre i posle depilacije.
zanatsko-obrazovni-centar-adzija-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE obuhvata: kurs za kozmetičara, za muškog ili ženskog frizera, manikir i pedikir sa nadogradnjom noktiju, manikir sa nadogradnjom noktiju, kurs za depilaciju, kurs šminkanja, kurs klasične masaže i viši kurs masaže.
Ukoliko neko od polaznika ima radno iskustvo u željenom zanimanju od najmanje 3 meseca, nije potrebno da ide na kompletnu obuku i može izaći samo na ispit to jest proveru znanja.
ultra-nova-skole-za-negu-lepote

Ultra Nova

Beograd, Savski venac, Durmitorska 11 069 767114
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE ULTRA NOVA.
KURS ZA MANIKIRA: Polaznici koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo obuke poznavaće anatomiju nokta, promene (bolesti noktiju), kao i uzroke njihovog nastanka i način lečenja istih.
Umeće pravilno da oblikuju nokte, ali i da neguju samu kožu ruku i stopala koristeći različita pakovanja i hranljive kreme prilagođene tipu kože.
KURS ŠMINKANJA: Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće prilagoditi šminku prilici za koju je namenjena (dnevna, večernja, šminka za posebne prilike, scenska šminka), odabrati kombinaciju boja koja najbolje odgovara tipu lica i karakteru modela, pravilno pripremiti lice za šminkanje i naneti željene boje poštujući meru i dobar ukus.
Takođe, polaznici će naučiti odabrati kvalitetan pribor i materijal za rad, koji će im omogućiti profesionalno obavljanje zadatka.
Ovaj tečaj podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu.
KURS NADOGRADNJE NOKTIJU: Polaznici koji sa uspehom završe program obuke i polože ispit iz teorijskog i praktičnog dela bićete osposobljeni za nadogradnju noktiju koristeći najzastupljenije tehnike: gel i akril, kao i za korekciju nadograđenih noktiju.
Tokom trajanja kursa, svaki polaznik može da se odluči želi li da se specijalizuje za samo jednu od navedeniih tehnika ili želi da savlada sve tehnike u ponudi.
KURS DEPILACIJE: Depilacija voskom je jedna od najtraženijih načina depilacija, najviše zbog dugotrajnog osećaja glatke kože.
Upoznajte i naučite sve potrebne detalje kvalitetne depilacije svih regija tela.KURS KOZMETIKE LICA: Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće pravilno da odrede tip kože modela i u skladu sa time prilagode negu, masažu i tretman.
Takođe, biće osposobljeni da pravilno očiste kožu lica i uklone nedostatke sa kože lica.
Shodno znanjima koja su usvojili tokom teorijske nastave polaznici će znati da pripreme sredstva i preparate potrebne za kozmetičke tretmane.
KURS RELAKS MASAŽE (ŠVEDSKA ili KLASIČNA MASAŽA)-40-50 ČASOVA (kompletna relaks masaža celog tela(klasična masaža), parcijalne relaks masaže, osnovi švedske relaks masaže, osnovi antistres masaže, bazična terapijska-relaks masaža i osnove kompleksnih i specijalizovanih relaks masaža - uvod u I-b nivo).
Opremanje salona za relaks masažu, osnove korišćenja i odabira aromatičnih ulja i njihovo korišćenje u relaks masaži.
ANTISTRES MASAŽA: 30- 40 ČASOVA, naučite modernu antistres masažu po svetskim standardima.
Kurs obuhvata parcijalnu antistres masažu, kao i antistres masažu celog tela, koja obuhvata i sporsku antistres masažu (kompleksna dubinska sportska relaks masaža i sportska limfna i misicna drenaza celog tela za dubinsko oslobađanje od stresa i posledica dugotrajnog treninga, dugotrajnog sedenja, VELIKIH napora, voznje i sl.).
Naučite da koristite aromatična ulja u antistres masaži, osnovne antistres MASAŽNE tehnike i postanite RELAKS MASER TERAPEUT (antistres maser), i otvorite KOZMETIČKI ILI WELLNESS SALON.
MASAŽA VRUĆIM KAMENJEM - 20 ČASOVA, naučite masažu vulkanskim kamenjem.
Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem.
Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića.
Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja.
narodni-univerzitet-svetozar-markovic-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE.
Frizerski kurs: Polaznici na početku tečaja počinju sa praktičnim savladavanjem nastavnog plana i programa.
Sve procedure i tehnike koje podrazumeva posao frizera (pranje,feniranje,šišanje,šatiranje,mini val, izvlačenje pramenova,brijanje,oblikovanje brade).
Kozmetika: Polaznici stiču potreba znanja iz oblasti kozmetologije kao i organizacije rada kroz salone i zaštite na radu.
Kurs je namenjen samo polaznicima sa završenom srednjom školom.
Pedikir, manikir i manikir sa nadogradnjom noktiju: Tokom obuke polaznici će savladati program vezan za osnovni manikir, pedikir, probleme nege nogu i ruku, kurje oko, žuljevi, urasli nokat.
Iz oblasti nadogradnje noktiju predviđeno je da polaznici savladaju tehnike izlivanja noktiju (gel i akril tehnika).
Maser, sportski maser: U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama fizikalne terapije, dejstvo masaža na ljudski organizam, indikacijama, kontraindikacijama, primenom ručne masaže refleksologijom, limfnom drenažom, anticelulit masažom, tehnikom izvođenja masaže, preparatima, kao i opremom za studio masaže, saniranje povreda sa sportskom relaks masažom.
Šminka: Tokom teorijsko-praktične nastave, polaznici stiču znanja vezana za negu i pripremu kože za šminkanje, indikacije i kontraindikacije, pripremu preparata ,i proceduru tokom šminkanja.
Tehniku i izbor šminke za korektivnu i dekorativnu šminku polaznici savlađuju tokom vežbi.
otvoreni-univerzitet-znanje-skole-za-negu-lepote
Škola nege i lepote.
Na našem Univerzitetu možete se osposobiti za kozmetičara, pedikira, manikira, masera, šminkera, depilaciju, muškog ili ženskog frizera i to za 3, 6 ili 9 meseci.
Sa našom diplomom možete otvoriti sopstveni salon ili se zaposliti u nekom salonu.
Osposobljavanje za kozmetičara podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine za obavljanje kozmetičkih tretmana lica i vrata.
Osposobljavanje za manikira podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine obrade nokta i nokatne regije.
Osposobljavanje za masera podrazumeva obuku u prostorijama Univerziteta na Autokomandi vikendom ili u kozmetičkom salonu gde kandidat stiče znanja i veštine relaksacione masaže.
Ovladava tehnikom manuelne masaže, masažnim medjuhvatima, tehnikom masaže pojedinih delova tela, masažom refleksnih zona, upotreba kozmetičkih preparta za masažu.
Osposobljavanje za šminkera podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine za šminkanje dnevne i večernje šminke.
Upoznaje se sa dermatologijom, podelom oblika lica i njegovih delova, pripremom za šminkanje, redosledom šminkanja, nanošenjem podloge, pudera, šminkanjem očiju, slaganjem boja, nanošenjem maskare, šminkom za dan i veče, upotrebom alata i pribora.
Osposobljavanje za ženskog frizera podrazumeva obuku u frizerskim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine negovanja i stilizovanja ženske kose.
Upoznaje se sa građom i sastavom dlake, negom kose, tehnikama pranja kose, masiranjem glave, četkanjem i češljanjem kose, šišanjem prema obliku lica, oblikovanjem frizure, bojenjem kose, izvlačenjem pramenova, rukovanjem priborom i alatom, održavanjem i sterilizacijom.
Osposobljavanje za muškog frizera podrazumeva obuku u frizerskim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine negovanja i stilizovanja muške kose i brade.
Upoznaje se sa građom i sastavom dlake, negom kose, tehnikama pranja kose, masiranje glave, četkanje i češljanje kose, šišanje prema obliku lica, tupi i kosi rez, oblikovanje frizure, bojenje kose, brijanje, oblikovanje brade i brkova, upotreba alata i pribora za šišanje i brijanje, sterilizacija i održavanje.
salon-lepote-l&d-stars-skole-za-negu-lepote
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD SALON LEPOTE L&D STARS Obuka za frizere je temeljna i osposobljava vas za rad u frizerskom salonu ,praktikuje se da bude vezana 5 dana nedeljno u toku mesec dana do tri meseca, 4h dnevno.Sav potreban materijal za rad je obezbedjen.
Obuka za masažu obuhvata sledeće tipove masaža - Relax, Anti celulit, Parcijalna masaža, holistička masaza.
Obuka obuhvata usvajanje teorijskog i praktičnog znanja i veština.
U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama anatomije i fiziologije i dejstvom masaže na ljudski organizam.
Obuka za profesionalno šminkanje: traje 2 dana po 2h.
kozmeticki-salon-unique-touch-skole-za-negu-lepote

Kozmetički salon Unique Touch

Beograd, Dorćol, Drinčićeva 9 063 248268
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD Nudimo Vam sledeće vrste obuke: trajna šminka(obrve, usta, oči), žensko šišanje, muško šišanje, masaže, tretmani lica, pedikir, manikir, depilacija, svilene trepavice.
spa-&-beauty-eden-skole-za-negu-lepote

Spa & Beauty Eden

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 23 061 2805316
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE - SPA & BEAUTY EDEN - Obuke za masažu - Obuka za nadogradnju svilenih trepavica - Obuka za nokte - Obuka za microblading i puder obrve - Obuka za depilaciju voskom i šećernom pastom - Obuka za estetski, medicinski i spa pedikir - Obuka za profesionalno šminkanje
discover-beauty-academy-skole-za-negu-lepote

Discover Beauty academy

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 34 069 644789
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE - DISCOVER BEAUTY ACADEMY U vremenu kada industrija trajne šminke sve više napreduje, pravi izbor je ulaganje u edukacije iz ove oblasti.
kozmeticki-salon-carli-skole-za-negu-lepote

Kozmetički salon Čarli

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 231 011 7183806
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE - KOZMETIČKI SALON ČARLI - sertifikovani kurs za tretman lica - sertifikovani kurs za depilaciju - sertifikovani kurs za pedikir - sertifikovani kurs za manikir - sertifikovani kurs za nadogradnju noktiju - sertifikovani kurs za nadogradnju trepavica - sertifikovani kurs za japansko iscrtavanje obrva - sertifikovani kurs za trajnu šminku - sertifikovani kurs za sve vrste masaža - sertifikovani kurs za maderoterapiju (masaža sa oklagijama) - sertifikovani kurs za profesionalno šminkanje
xenia-doctors-centar-skole-za-negu-lepote

Xenia Doctors Centar

Beograd, Vračar, Krunska 7/I 011 3231790 |
064 6482114 |
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE - XENIA DOCTORS CENTAR XENIA DOCTORS CENTAR je estetski i edukativni centar koji se nalazi u srcu Beograda gde ce Vas docekati prijatna atmosfera, strucni tim sa bogatim iskustvom, međunarodnim stručnim i naučnim kredibilitetom.
LOKACIJE
Lepota i nega tela potiču još iz starog Egipta. Upravo su Egipćani zaslužni za pojavu parfema, sapuna i brojnih drugih preparata za ulepšavanje lica i tela. Bogate porodice imale su posebne prostorije u kući koje su bile namenjene ulepšavanju. Onaj ko želi zaista da radi na lepoti žena i muškaraca, mora da počne od osnovnih zanata kako bi se dalje usavršavali. Jednostavno lepota neće biti izvodljiva ukoliko ne budete vladali bar osnovnim tehnikama i alatima za usavršavanje lepote ljudi. Smisao lepote se vekovima menjao, ali ono što nije jeste potreba ljudi da budu lepi i doterani. U današnje vreme gotovo da nema žene koja ne praktikuje brojne kozmetičke tretmane u službi svoje lepote. Lepo našminkana, uredne kose, kože i noktiju, žena pleni lepotom i samopouzdanjem. Bilo koja škola za negu lepote osposobiće vas da druge činite srećnim, lepim i punim samopouzdanja. Samimi tim i vi ćete biti zadovoljniji, nasmejanji i ponosniji na samu sebe.
Back to Top