Škole za negu lepote Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Škole za negu lepote Voždovac
akademija-oxford-skole-za-negu-lepote

Akademija Oxford

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 79 011 4038270
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE Akademija Oxford.
U školi za negu lepote možete završiti kurs za frizera, kurs za masažu i kurs za kozmetičara.
Kurs i obuka za Frizera predviđena je za sve polaznike koji imaju želju da se bave ovim zanimanjem na pravi, profesionalan način.
Jer, frizer je profesija u kojoj nikada nije dovoljno edukacije i nadogradnja znanja je potrebna tokom celog radnog veka, ukoliko želite da budete među najboljima u poslu kojim se bavite.
Gotovo da se podrazumeva da je neophodno pratiti ne samo nove trendove u šišanju, već i biti u toku sa svim novitetima u metodama rada, što znači da odlični frizeri često posećuju različite seminare, te unapređujući svoje veštine maksimalno utiču i na napredak svog poslovanja.
U našem programu za frizera nudimo tri programa obuke: program za ženskog frizera, program za muškog frizera, program za muško – ženskog frizera.
Kurs i obuka za Masera osnovne, relaks masaže u našoj školi osmišljen je za sve buduće profesionalce, odnosno za sve polaznike koji vole ovaj vid manuelnog rada, uz koji će sigurno lakše doći do posla, kako u nekom od salona, tako i kroz mogućnost otvaranja samostalnog radnog mesta u kom će moći da pruže klijentima sve ono za šta su se do tada školovali.
Kod nas možete pohađati sledeće kurseve masaže: Anticelulit masaža, Kraljevska masaža, Limfna drenaža, Parcijalna masaža, Relaks i antistres masaža, Sportska masaža, Terapeutska masaža, Refleksomasaža, Shiatsu masaža i Masaza vulkanskim kamenjem.
Kurs i obuka za Kozmetičara na Akademiji Oxford poseban je vid edukacije za jednu od predviđenih edukacija kurseva nege i lepote.
Predviđeno je da sam kurs bude iz tri dela – edukacije o kozmetici lica, depilaciji i pedikiru.
Na ovakav način obuhvatili smo sve tri velike oblasti koje klijenti potražuju u salonima ovog tipa.
Tokom trajanja kursa za kozmetičara polaznik će biti upoznat sa materijalima i priborom za rad koji se koriste za izvođenje tretmana kada je u pitanju kozmetika lica, ali i kada se radi o depilaciji i pedikiru.
Polaznika ćemo upoznati sa tipovima i strukturom kože, kako da prepozna nedostatke na koži i na koji način da ih tretira, kako bi ceo tretman nakon završetka imao neophodan i željeni efekat.
skola-za-negu-lepote-beograd-skole-za-negu-lepote

Škola za negu lepote

Beograd, Voždovac, Jovana Subotića 2a 011 3447226
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE se nalazi u Beogradu.
Učenici na raspolaganju imaju biblioteku sa preko 3000 knjiga.
Škola ima fiskulturnu salu i sportske terene u školskom dvorištu.
Pored specijalizovanih učionica za realizaciju praktične nastave, učenici praktičnu nastavu obavljaju u privatnim salonima, pozorištima i u televizijskim kućama.
Smerovi u Školi za negu lepote su: Scenski masker i vlasuljar, Pedikir i manikir, Ženski frizer i Muški frizer.
Scenski masker i vlasuljar je dužan da dizajnira, transformiše i održava perike i ostale predmete koje učestvuju u preuređivanju izgleda frizura na pozorišnim daskama.
Može biti zaposlen i u televizijskoj redakciji i bitno je da ima određenu dozu umetnosti kako bi na što bolji način dočarao režiserske odnosno producenske ideje.
Osoba koja se bavi ovim poslom mora da bude ljubazna i komunikativna u cilju podsticanja pozitivnih međuljudskih odnosa i uspeha u poslu.
Manikir je zanimanje orijentisano ka nezi stopala i ruku a pored toga bavi se i ručnom masažom.
Takođe se koristi aparaturom za masiranje, neguje nokte i uklanja zanoktice.
Ukrašavanje i nadograđivanje noktiju je takođe uža specijalnost osobe koja se bavi manikirom.
Pedikir se bavi negovanjem i ulepšavanjem nogu, stopala i noktiju.
Ponekad nudi adekvatna rešenja za medicinske probleme kao što su urasli nokti i ostale intervencije koje ne zahtevaju hirurški zahvat.
Potrebno je ispravno procenjivanje datog problema i upućivanje na intervenciju stručnijeg lica.
Sredstva koja se koriste u radu su makaze, turpija, klješta, kamen namenjen za stopalo, nožići, posude sa vodom.
Muški i ženski frizer se bavi negom kose, što podrazumeva usluge pranja, uvijanja, šišanja, feniranja, izbeljivanja, nijansiranja, bojenja i estetskog oblikovanja kose muškaraca i žena.
Kod farbanja kose, sprema preparate, stavlja ih na kosu, ispira i potom nanosi proizvode za njenu zaštitu.
Pored toga, muški frizer se bavi skraćivanjem i brijanjem brade i oblikovanjem brkova.
Može se javiti problem snažnih isparenja prilikom nanošenja hemikalija.
Preporučuje se dobra kondicija usled stajanja.
narodni-univerzitet-svetozar-markovic-skole-za-negu-lepote
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE.
Frizerski kurs: Polaznici na početku tečaja počinju sa praktičnim savladavanjem nastavnog plana i programa.
Sve procedure i tehnike koje podrazumeva posao frizera (pranje,feniranje,šišanje,šatiranje,mini val, izvlačenje pramenova,brijanje,oblikovanje brade).
Kozmetika: Polaznici stiču potreba znanja iz oblasti kozmetologije kao i organizacije rada kroz salone i zaštite na radu.
Kurs je namenjen samo polaznicima sa završenom srednjom školom.
Pedikir, manikir i manikir sa nadogradnjom noktiju: Tokom obuke polaznici će savladati program vezan za osnovni manikir, pedikir, probleme nege nogu i ruku, kurje oko, žuljevi, urasli nokat.
Iz oblasti nadogradnje noktiju predviđeno je da polaznici savladaju tehnike izlivanja noktiju (gel i akril tehnika).
Maser, sportski maser: U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama fizikalne terapije, dejstvo masaža na ljudski organizam, indikacijama, kontraindikacijama, primenom ručne masaže refleksologijom, limfnom drenažom, anticelulit masažom, tehnikom izvođenja masaže, preparatima, kao i opremom za studio masaže, saniranje povreda sa sportskom relaks masažom.
Šminka: Tokom teorijsko-praktične nastave, polaznici stiču znanja vezana za negu i pripremu kože za šminkanje, indikacije i kontraindikacije, pripremu preparata ,i proceduru tokom šminkanja.
Tehniku i izbor šminke za korektivnu i dekorativnu šminku polaznici savlađuju tokom vežbi.

Otvoreni Univerzitet Znanje

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 18b 011 3693454 |
060 5535180 |
Škola nege i lepote. Na našem Univerzitetu možete se osposobiti za kozmetičara, pedikira, manikira, masera, šminkera, depilaciju, muškog ili ženskog frizera i to za 3, 6 ili 9 meseci. Sa našom diplomom možete otvoriti sopstveni salon ili se zaposliti u nekom salonu. Osposobljavanje za kozmetičara podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine za obavljanje kozmetičkih tretmana lica i vrata. Osposobljavanje za manikira podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine obrade nokta i nokatne regije.
LOKACIJE
Back to Top