Stolovi Zemun

Registruj se
Prijavi se
Stolovi Zemun
drvoprof-plus-stolovi

Drvoprof plus

Beograd, Zemun, Zemunska 26 011 2155475 |
064 8184021 |
STOLOVI DRVOPROF PLUS
algar-stolovi

Algar

Beograd, Zemun, Autoput za Zagreb 24d 011 3149860 |
011 3149974 |
cena: Cenovnik
STOLOVI BEOGRAD ALGAR Algar d.o.o.
je preduzeće koje se od početka svog osnivanja bavi opremanjem enterijera i eksterijera proizvodima od inoxa u kombinaciji ( inox – staklo – drvo).
U naš osnovni proizvodni program spadaju: Izrada stepeništa i terasa u svim varijantama po zahtevu kupca ( inox – staklo) Izrada stolova svih vrsta po narudžbini u kombinaciji inox – drvo – staklo Izrada ekskluzivnih i unikatnih nogica za nameštaj svih prečnika i dimenzija (inox) Izrada garnišni od inoxa i aluminijuma Izrada poklon artikala kao što su čaše za olovke, rokovnici, stalci za stone i druge zastavice; sa izradom logoa firme na svakom proizvodu.
salon-namestaja-masis-design-stolovi
STOLOVI MASIS DESIGN Salon nameštaja MASIS DESIGN ima veliki izbor trpezarijskih stolova.
Trpezarijski stolovi se izradjuju od najplemenitijih materijala kao što su masivna i kvalitetna bukva.
Takodje salon nameštaja MASIS DESIGN u svom asortimanu trpezarijskih stolova ima i trpezarijske stolove koji su kombinacija stakla i drveta veoma modernog dizajna.
Trpezarijski stolovi od kombinacije stakla i drveta mogu biti manjih i većih dimenzija, ovalnog ili pravougaonog oblika, jednostavnog i modernog dizajna.
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-stolovi
STOLOVI BEOGRAD EURO ARBOR Asortiman proizvoda je veoma raznovrstan u stilovima kao i u dizajnu: stilske i kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; stilske vitrine i komode; komadni nameštaji od punog drveta; rustična ručna izrada; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora kao i funkcionalno dizajnirani radni i spavaći prostori.
U prošlosti centralno mesto za okupljanje porodice bio je sto za ručavanje. Tu su se provodili zajednicki trenuci, primali gosti i obedovalo. U salonskim stanovima predratne izgradnje, centralna prostorija u stanu je bila trpezarija. Izuzetno je bitno da izaberete adekvatan trpezarijski sto, shodno obliku prostorije. U suprotnom nećete imati mesta, i nerado ćete provoditi vreme u Vašoj trpezariji. I stolovi za gruge namene nisu ništa manje bitni... Bilo da govorimo o radnim stolovima, stočićima za dnevne sobe ili noćnim stočićima od izuzetne je važnosti da ude praktičan, lak za održavanje i od kvalitetnog materijala.
Back to Top