Stolovi Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Stolovi Zvezdara
salon-namestaja-linea-milanovic-stolovi
STOLOVI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Trpezarijski stolovi svakako predstavljaju veoma bitan komad nameštaja i detalj u svakom domu.
Iz tog razloga smo kreirali preko 20 unikatnih i originalnih modela trpezarijskih stolova, jedinstvenih na našem tržištu.
Estetska origilanost i funkcionalnost u kombinaciji sa vrhunskom završnom obradom i konstrukcijom od punog drveta siguran je recept za kvalitetan trpezarijski sto koji će dugi niz godina ulepšavati Vaš prostor.
namestaj-djeram-stolovi

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
STOLOVI BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Najkvalitetniji trpezarijski stolovi za vas i vašu porodicu.
Na kojima će i vašu unuci ručati
arbor-namestaj-stolovi

Arbor Nameštaj

Beograd, Zvezdara, Golubačka 2a 069 3318223
cena: Cenovnik
STOLOVI BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Vašu trpezariju, kuhinju, ili dnevnu sobu, možete upotpuniti nekih od stolova iz našeg asortimana.
novo-lux-stolovi

Novolux

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 203 011 2417832
cena: Cenovnik
STOLOVI BEOGRAD NOVO LUX U ponudi imamo veliki izbor stolova.
Za Vas izdvajamo radne i trpezarijske stolove.
U prošlosti centralno mesto za okupljanje porodice bio je sto za ručavanje. Tu su se provodili zajednicki trenuci, primali gosti i obedovalo. U salonskim stanovima predratne izgradnje, centralna prostorija u stanu je bila trpezarija. Izuzetno je bitno da izaberete adekvatan trpezarijski sto, shodno obliku prostorije. U suprotnom nećete imati mesta, i nerado ćete provoditi vreme u Vašoj trpezariji. I stolovi za gruge namene nisu ništa manje bitni... Bilo da govorimo o radnim stolovima, stočićima za dnevne sobe ili noćnim stočićima od izuzetne je važnosti da ude praktičan, lak za održavanje i od kvalitetnog materijala.
Back to Top