Termoizolacija Mirijevo

Registruj se
Prijavi se
Termoizolacija Mirijevo
ostrog-gradjevinski-materijali-termoizolacija
TERMOIZOLACIJA OSTROG Karakteristike kvalitetne termoizolacije.
Najbolji materijali za toplotnu zaštitu objekata.
Kada kažemo termoizolacija najčešće mislimo u stvari na termoizolacioni materijal, čija je funkcija da zaštiti objekat od spoljašnjih toplotnih promena i održi konstantno prijatnu temperaturu u unutrašnjosti objekta.
Da bi se jedan materijal mogao nazvati termoizolacionim, mora da ima nisku vrednost koeficijenta toplotne provodljivosti koja se obeležava grčkim slovom λ (lambda).
Lambda izolacionog materijala mora da bude manja od 1 W/mK i što je niža, to je materijal bolji toplotni izolator.
farbara-butterfly-termoizolacija

Farbara Butterfly

Beograd, Mirijevo, Mirijevski venac 6a 011 3435797
TERMOIZOLACIJA FARBARA BUTTERFLY Termoizolacioni materijal za topao dom.
boja-temper-termoizolacija

Boja Temper

Beograd, Mirijevo, Matice Srpske 43c 011 3426594 |
011 3436023 |
TERMOIZOLACIJA BOJA TEMPER Termoizolacioni materijal priznatih svetskih proizvođača po veoma pristupačnim cenama.
Zimi Vam je hladno, leti Vam je toplo – šta god radili, koje god toplotne ili rashladne uređaje koristili, ne možete da postignete odgovarajuću temperaturu u Vašem domu? Verovatno nemate dobru izolaciju. Bez kvalitetne termoizolacije Vaših zidova biće veoma teško postići idealnu temperaturu u Vašem domu. Pitate se – kako su nekada ljudi boravili u svojim kućama, kada nije bilo ovih popularnih termoizolacionih materijala kao što je stiropor? Znajte da je ljudima nekada bilo mnogo prijatnije u domovima, jer su kuće bile izgrađene od drugačijih materijala – zidovi su bili zemljani i velikih debljina (oko pola metra) što je obezbeđivalo fantastičnu izolaciju. Međutim, u savremenoj gradnji više se ne zidaju zemljane kuće, zbog toga je neophodno našu noviju tehonologiju zidanja malo unaprediti dodatnom izolacijom.
Back to Top