Termoizolacija Zemun

Registruj se
Prijavi se
Termoizolacija Zemun
smk-company-termoizolacija

SMK Company

Beograd, Zemun, Jovana Stojsavljevića 47/24 064 3743413 |
062 290841 |
cena: Cenovnik
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD SMK COMPANY Od proizvoda za termoizolaciju u ponudi imamo XPS proizvodjača TehnoNikol i kamenu i staklenu vunu proizvodjača Knauf Insulation.
ocean-color-termoizolacija
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD OCEAN COLOR Osnovani smo 2002.godine sa idejom da se bavimo poslom koji volimo.
Iza nas su bile godine iskustva stečenog u velikim firmama, što je trebalo prilagoditi novim uslovima poslovanja i prostoru od 18 m2. Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu. Od samog starta nam je bila važna muzika koja se sluša u našem prodajnom prostoru, pošto smo hteli da našim kupcima, pa i nama bude lepo. Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima.
Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite. OCEAN COLOR poseduje vozilo za prevoz kupljene robe.
Robu dovozimo na adresu, do svojih kupaca, u najkraćem roku.
Naši objekti nalaze se na dve lokacije, Tošin bunar 148 - Novi Beograd, Ivićeva 3 – Zemun.
farbara-global-color-termoizolacija

Farbara Global Color

Beograd, Zemun, Prvomajska 10j 011 3164762
cena: Cenovnik
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD FARBARA GLOBAL COLOR Farbara Global Color se nalazi na teritoriji opštine Zemun,na adresi Prvomajska 10j.
Bavimo se prodajom boja,lakova, lepkova, fasadnog materijala, izolacionog materijala, lajsni, molersko-farbarskog alata koji se koristi kod završnih radova u gradjevinarstvu.
vumix-color-farbare-termoizolacija

Vumix Color farbare

Beograd, Zemun, Gornjogradska 28 011 2102931
cena: Cenovnik
TERMOIZOLACIJA VUMIX COLOR Izuzetno kvalitetan i povoljan termoizolacioni materijal.
srma-group-termoizolacija

Srma GROUP

Beograd, Zemun, Vojni put 165 C/II 011 3773900
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD SRMA GROUP Ukoliko Vam je potrebna termoizolacija, na pravom ste mestu.
lorencic-bauservice-termoizolacija

Lorencic Bauservice

Beograd, Zemun, Batajnički drum bb X deo 011 4142322 |
011 4142323 |
Termoizolacija - Proizvodi/Usluge
Zimi Vam je hladno, leti Vam je toplo – šta god radili, koje god toplotne ili rashladne uređaje koristili, ne možete da postignete odgovarajuću temperaturu u Vašem domu? Verovatno nemate dobru izolaciju. Bez kvalitetne termoizolacije Vaših zidova biće veoma teško postići idealnu temperaturu u Vašem domu. Pitate se – kako su nekada ljudi boravili u svojim kućama, kada nije bilo ovih popularnih termoizolacionih materijala kao što je stiropor? Znajte da je ljudima nekada bilo mnogo prijatnije u domovima, jer su kuće bile izgrađene od drugačijih materijala – zidovi su bili zemljani i velikih debljina (oko pola metra) što je obezbeđivalo fantastičnu izolaciju. Međutim, u savremenoj gradnji više se ne zidaju zemljane kuće, zbog toga je neophodno našu noviju tehonologiju zidanja malo unaprediti dodatnom izolacijom.
Back to Top