Transportne trake Beograd

Registruj se
Prijavi se
Transportne trake Beograd
standard-trade-transportne-trake
TRANSPORTNE TRAKE STANDARD TRADE Transportne trake omogućavaju primenu u svim industrijskim procesima, bilo za opšte namene ili transport oštrih i izuzetno abrazivnih materijala.
vulkan-gume-transportne-trake

Vulkan gume

Niš, Toplički partizanski odred bb 066 8337005
cena: Cenovnik
TRANSPORTNE TRAKE BEOGRAD VULKAN GUME Vulkan gume proizvode sve vrste transportnih traka maksimalne debljine do 35 mm i ukupne prekidne jačine 3500 N/mm.
Širine trake su od 300 mm do 2000 mm.Trenutni kapaciteti su 30000 m2 mesečno svih vrsta traka.
umprom-transportne-trake

Umprom

Stara Pazova, Svetozara Markovića 73 063 511790
ŽIČANE TRANSPORTNE TRAKE.
Preduzeće doo "Umprom" započelo je svoj poslovni razvoj 1988.god.
kao SZR "Unionmetal", čija je osnovna delatnost bila proizvodnja metalne galanterije.
Osnivač, vlasnik i direktor je Čedo Vagić.
Godine 1990.
započinje proizvodnja prohromskih žičanih transportnih traka i sita koje nalaze primenu u prehrambenoj, hemijskoj i farmaceutskoj industriji.
kumakis-transportne-trake

Kumakis

Novi Beograd, Antifasisticke borbe 38 011 3119922
TRANSPORTNE TRAKE BEOGRAD KUMAKIS Nudimo Vam gumene transportne trake po veoma povoljnim cenama.
veka-komerc-transportne-trake
TRANSPORTNE TRAKE - VEKA KOMERC U ponudi su gumene i pvc transportne trake razlicitih dimenzija s jednim,dva,tri i cetri platna.
Glatke pokretne trake omogućavaju primenu u svim industrijskim procesima, bilo za opšte namene ili transport oštrih i izuzetno abrazivnih materijala. Zbog svoje konstrukcije i kvaliteta gumene obloge ove trake imaju veliku pouzdanost i dug vek trajanja. Pokretne trake su bitan faktor u savremenoj industriji. Koriste se za prevoz materijala iz jednog procesa u drugi, u saradnji s različitom prevoznom i mašinskom opremom. Važnost pokretnih traka često je zanemarena jer se one uobičajeno posmatraju kao deo opreme koji ne stvara probleme i koji radi dugo vremena bez kvara. Konstrukcija pokretnih traka stalno se poboljšava, pa su postali neizbežan deo savremene industrije i svakodnevnog života. Pokretna traka ima isto veliku primenu u unutrašnjem prevozu. Odlikuje se povoljnim osobinama, kao što su jednostavna konstrukcija, vrlo mala potrošnja energije u odnosu na masu prevezene robe, miran rad, i drugo.
Back to Top