Tuš kabine, Staklene tuš kabine Dobanovci

Registruj se
Prijavi se
Tuš kabine, Staklene tuš kabine Dobanovci
konkav-konvex-tus-kabine
TUŠ KABINE BEOGRAD.
Kompletne tuš pregrade od stakla originalnog dizajna i odličnih funkcionalnih kvaliteta čine neizbežan element savremenog kupatila.
Veliki izbor različitih tipova enterijerskih stakala doprinosi vrhunskom estetskom kvalitetu.
Posebna „CristalGuard“ stakla bez zadržavanja vode i kamenca omogućuju jednostavno održavanje i besprekoran efekat u svakom momentu.
Veliki izbor okova omogućava kompletna rešenja vrhunskog kvaliteta u sistemu pivot i klizni.
Stakleni spojevi obezbeđuju se dihtung silikonskim i magnetnim profilima što kabine čini vodonepropusnim.
Uz pomoć stručnog tima inženjera i dizajnera KONKAV KONVEKSA izrađuju se okovi po narudžbini čime je broj rešenja neograničen.
Ukoliko planirate kupovinu nove tuš kabine, odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućiti otkrivanje istinskog zadovoljstva tuširanja. U savremenom dizajnu kupatila, tuš kabine su postale veoma važne. Na samom početku, one su služile kao alternativa za kadu, naročito za manja kupatila. Dizajneri i proizvođači su vremenom toliko unapredili ovaj, sada već veoma popularan proizvod, da je postao nezaobilazan opuštajući kutak svakog modernog kupatila. Modeli modernih tuš kabina su raznovrsni i interesantni. Ono što je takodje primamljivo je to i da se tuš kabine mogu raditi po meri Vašeg kupatila. Široki izbor modela i cena tuš kabina, omogućili su da one budu pristupačne svima, uz najbolji odnos cene i kvaliteta kako kod skupljih tako i kod jeftinijih modela. Za tuš kabine se može reći da su osnovni deo svakog kupatila.
Back to Top