Tuš kabine, Staklene tuš kabine Petrovac na Mlavi

Registruj se
Prijavi se
Tuš kabine, Staklene tuš kabine Petrovac na Mlavi
alu-i-pvc-systems-belac-tus-kabine

Alu i Pvc Systems BELAC

Petrovac na Mlavi, Srpskih Vladara 1/b 012 334740
cena: Cenovnik
TUŠ KABINE BEOGRAD BELAC Dizajnirajte sami svoju tuš kabinu, birajte obradu stakla (providno, peskirano, peskirano po dezenu u vašoj želji ili dim staklo), poziciju vrata i dimenziju kabine.
Debljina stakla je 6-10 mm, a sva stakla koja se peskiraju su zaštićena "Antiplaque" zaštitnim slojem koji sprečava hvatanje kamenca i drugih nečistoća na staklu.
Izrađujemo tuš kabine sa profilima, što kabine čini izdržljivijim, dugotrajnijim i estetski lepšim.
Ukoliko planirate kupovinu nove tuš kabine, odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućiti otkrivanje istinskog zadovoljstva tuširanja. U savremenom dizajnu kupatila, tuš kabine su postale veoma važne. Na samom početku, one su služile kao alternativa za kadu, naročito za manja kupatila. Dizajneri i proizvođači su vremenom toliko unapredili ovaj, sada već veoma popularan proizvod, da je postao nezaobilazan opuštajući kutak svakog modernog kupatila. Modeli modernih tuš kabina su raznovrsni i interesantni. Ono što je takodje primamljivo je to i da se tuš kabine mogu raditi po meri Vašeg kupatila. Široki izbor modela i cena tuš kabina, omogućili su da one budu pristupačne svima, uz najbolji odnos cene i kvaliteta kako kod skupljih tako i kod jeftinijih modela. Za tuš kabine se može reći da su osnovni deo svakog kupatila.
Back to Top