Ugostiteljska oprema Ruma

Registruj se
Prijavi se
Ugostiteljska oprema Ruma
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-ugostiteljska-oprema
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD FRIGO BEL Proizvodnja profesionalne ugostiteljske opreme - rashladnih i termičkih uređaja, kao i „Inox“ proizvoda osnovna je delatnost ove uspešne privatne kompanije čijem osnivanju je prethodio dugogodišnji rad u ovoj oblasti.
Za samo 10 godina svoga postojanja, kvalitetom, brzim rokovima isporuke te širokom paletom svojih proizvoda, „Frigo bel“ je stekao veliki broj komintenata, a njegovi uređaji danas se nalaze u pekarskim, ugostiteljskim i trgovinskim radnjama širom Srbije.
polaris-ruma-ugostiteljska-oprema
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD POLARIS RUMA Polaris je porodično preduzeće u kome se dugi niz godina bavimo projektovanjem i proizvodnjom kvalitetne opreme za ugostiteljstvo.U saradnji sa kupcem nalazimo najbolje i najpovoljnije rešenje za uspešnu saradnju.
Svi naši proizvodi prilagodljivi su željama i potrebama kupca, a izrađujemo ih od kvalitetnih uvoznih sirovina.
Sedište naše firme omogućava nam brz transport po celoj zemlji, kao i zemljama u okruženju.
Verovatno imate dobru ideju, poznavalac ste ili niste ugostiteljske opreme, ali do potpunog uspeha potrebno je ideju pretvoriti u stvarnost i udahnuti joj život. Modularnost ugostiteljske opreme i elemenata omogućava prilagođavanje prostoru, čvrsta konstrukcija i kvalitetni materijali osiguravaju trajnost i jednostavnu upotrebu, a savremeni dizajn opreme doprinosi atraktivnosti ambijenta. Oprema osigurava visoke standarde u svim procesima rukovanja hranom prema važećim sanitarnim normama. Ukoliko razmišljate o otvaranju sopstvenog kafića, caffe bara, coctail bara, ili niste zadovoljni stanjem postojeće opremljenosti, hitno Vam treba ugostiteljska oprema. Osnovna podela ugostiteljske opreme obuhvata sitnu i krupnu ugostiteljsku opremu. Kada govorimo o sitnoj ugostiteljkoj opremi, pri njezinom odabiru vrlo je važno odabrati onu opremu koja će se moći jednostavno nadopunjavati u slučaju uništavanja pri upotrebi. To se posebno odnosi na čaše, pribor za jelo i posuđe. Naime, mogli biste se naći u vrlo nezahvalnoj situaciji ako za svoj ugostiteljski objekat odaberete čaše, pribor za jelo ili posuđe koje nećete moći nadopuniti novima nakon što se pojedini razbiju ili oštete. Kod krupne ugostiteljske opreme vrlo je važno obratiti pažnju na samostalne delove pojedinih uređaja poput kompresora, termostata i grejača jer upravo ti elementi uređaja ponajviše određuju njegov kvalitet i trajnost. Dizajn krupne ugostiteljske opreme važan je ukoliko govorimo o praktičnosti jer omogućava kvalitetniji, lakši i brži rad.
Back to Top