Ugostiteljska oprema Beograd

Registruj se
Prijavi se
Ugostiteljska oprema Beograd
frigotherm-ugostiteljska-oprema

Frigotherm

Beograd, Zvezdara, Kneza Mutimira 4 011 3470850
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD FRIGOTHERM U Frigothermu možete naći mašine i aparate: mašine za pranje čaša i posuđa, aparate za kafu, ledomate, mašine za sečenje hleba, mešalice za testo, profesionalne miksere, seckalice, tostere i sve vrste barskih aparata – renomranih proizvođača kao što su DIHR, WINTERHALTER, ARISTARCO, HOBART, GAGGIA, LA SAN MARCO, ICEMATIC, MARENO, FIMAR, FORCAR.
benels-doo-ugostiteljska-oprema-496400

Benels doo

Novi Beograd, Ismeta Mujezinovića 22a 011 3180145
cena: Cenovnik
UGOSTITELJSKA OPREMA - BENELS Benels u svojoj ponudi ima kvalitetne mašine za pranje posuđa brenda SILANOS.
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-ugostiteljska-oprema
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD FRIGO BEL Proizvodnja profesionalne ugostiteljske opreme - rashladnih i termičkih uređaja, kao i „Inox“ proizvoda osnovna je delatnost ove uspešne privatne kompanije čijem osnivanju je prethodio dugogodišnji rad u ovoj oblasti.
Za samo 10 godina svoga postojanja, kvalitetom, brzim rokovima isporuke te širokom paletom svojih proizvoda, „Frigo bel“ je stekao veliki broj komintenata, a njegovi uređaji danas se nalaze u pekarskim, ugostiteljskim i trgovinskim radnjama širom Srbije.
invego-ugostiteljska-oprema
UGOSTITELJSKA OPREMA - INVEGO - Dispanzer za složive ubruse - Dispanzer za tečni sapun - Dispenzer za toaletni papir
okpiro-ecogrill-ugostiteljska-oprema
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD OKPIRO - ECOGRILL Neprekidan razvoj i rad na osvajanju nove proizvodnje I širenja delatnosti doveli su do toga da se danas bavimo proizvodnjom ugostiteljske opreme, elektro opreme i elektricnih rositlja.
interstil-ugostiteljska-oprema

Interstil

Sombor, Ernesta Kiša 2 - 6 063 600562
UGOSTITELJSKA OPREMA INTERSTIL Sve za vaše ugostiteljske objekte možete naći u ponudi Interstila.
Da namernice budu sveže i da hrana bude vrhunski pripremljena.
Obratite nam se i uverite se u kvalitet koji Vam nudimo.
medicinska-oprema-metalplast-and-ugostiteljska-oprema
UGOSTITELJSKA OPREMA METALPLAST AND Metalplast AND u svom asortimanu ima veliki izbor stolica za ugostiteljstvo ali i za poslovne prostore.
kogast-ugostiteljska-oprema

Kogast

Beograd, Stari Grad, Dunavski kej 21 011 2928087
cena: Cenovnik
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD KOGAST KOGAST BEOGRAD d.o.o., ovlašćeni predstavnik renomiranog proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme KOGAST GROSUPLJE d.d., Slovenija i deo grupacije KOGAST SISTEMI d.o.o.Osnovna delatnost društva je opremanje ugostiteljskih objekata, na srpskom tržištu, profesionalnom ugostiteljskom opremom, proizvođača KOGAST Grosuplje - Slovenija.
(ranije prisutnog, na našem tržištu, pod brendom: KOVINASTROJ).
polaris-ruma-ugostiteljska-oprema
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD POLARIS RUMA Polaris je porodično preduzeće u kome se dugi niz godina bavimo projektovanjem i proizvodnjom kvalitetne opreme za ugostiteljstvo.U saradnji sa kupcem nalazimo najbolje i najpovoljnije rešenje za uspešnu saradnju.
Svi naši proizvodi prilagodljivi su željama i potrebama kupca, a izrađujemo ih od kvalitetnih uvoznih sirovina.
Sedište naše firme omogućava nam brz transport po celoj zemlji, kao i zemljama u okruženju.
aeon-ugostiteljska-oprema

Aeon

Beograd, Savski venac, Vladimira Gaćinovića 14 011 2661618
cena: Cenovnik
UGOSTITELJSKA OPREMA - AEON U sferi profesionalne ugostiteljske opreme poslujemo od 2005.godine kao veleprodajno preduzeće.
Tokom godina proširili smo asortiman, pa pored opremanja restorana,keteringa, kafića, picerija, poslastičarnica, pekara, opremamo i klubove,hotele, restorane predškolske i školske kuhinje, menze na gradilištima i medicinskim stacionarima.
ags-ugostiteljska-oprema
AGS ugostiteljska oprema sa uspehom spaja iskustva iz proizvodnje i prodaje profesionalne ugostiteljske opreme namenjene za sve tipove restorana, hotela, poslastičarnica, pekara, kafe barova, mesara i mnogih drugih objekata.Naša obaveza je da pratimo dešavanja na globalnom tržištu i da u skladu sa tim dešavanjima edukujemo naše kupce. AGS ugostiteljska oprema predstavlja pravi recept za sva rešenja koja su Vam potrebna da bi ste imali savremenu profesionalnu kuhinju.
Nudimo Vam saradnju od izrade idejnog rešenja do kompletnog opremanja objekta i kasnije stalne brige i održavanja Vaše opreme.
union-drvo-ugostiteljska-oprema-639671

Union Drvo

Beograd, Palilula, Pančevački put 64 011 2711128
UGOSTITELJSKA OPREMA - UNION DRVO Kompletno opremanje ugostiteljskog objekta.
sind-ugostiteljska-oprema-ugostiteljska-oprema-134564

SIND Ugostiteljska oprema

Šabac, Valjevski put b.b. Mala Vranjska 065 5555155
UGOSTITELJSKA OPREMA - SIND Mesarska oprema, pekarska oprema, oprema za picerije, rashladna oprema, poslastičarska oprema...

Artfrigo

Beograd, Boleč, Smederevski put bb 063 266965 |
011 8062973 |
UGOSTITELJSKA OPREMA - ARTFRIGO Rashladni sistemi za ugostiteljstvo.

Branzuka

Beograd, Zvezdara, Gospodara Vučića 245 060 5726842
UGOSTITELJSKA OPREMA - BRANZUKA Barska oprema, oprema za hotele, porcelan, posuđe, escajg...

M Frigo

Beograd, Lazarevac, Vladike Nikolaja 121 065 8110799
UGOSTITELJSKA OPREMA - M FRIGO Rashladna, termička i ugostiteljska oprema.
Verovatno imate dobru ideju, poznavalac ste ili niste ugostiteljske opreme, ali do potpunog uspeha potrebno je ideju pretvoriti u stvarnost i udahnuti joj život. Modularnost ugostiteljske opreme i elemenata omogućava prilagođavanje prostoru, čvrsta konstrukcija i kvalitetni materijali osiguravaju trajnost i jednostavnu upotrebu, a savremeni dizajn opreme doprinosi atraktivnosti ambijenta. Oprema osigurava visoke standarde u svim procesima rukovanja hranom prema važećim sanitarnim normama. Ukoliko razmišljate o otvaranju sopstvenog kafića, caffe bara, coctail bara, ili niste zadovoljni stanjem postojeće opremljenosti, hitno Vam treba ugostiteljska oprema. Osnovna podela ugostiteljske opreme obuhvata sitnu i krupnu ugostiteljsku opremu. Kada govorimo o sitnoj ugostiteljkoj opremi, pri njezinom odabiru vrlo je važno odabrati onu opremu koja će se moći jednostavno nadopunjavati u slučaju uništavanja pri upotrebi. To se posebno odnosi na čaše, pribor za jelo i posuđe. Naime, mogli biste se naći u vrlo nezahvalnoj situaciji ako za svoj ugostiteljski objekat odaberete čaše, pribor za jelo ili posuđe koje nećete moći nadopuniti novima nakon što se pojedini razbiju ili oštete. Kod krupne ugostiteljske opreme vrlo je važno obratiti pažnju na samostalne delove pojedinih uređaja poput kompresora, termostata i grejača jer upravo ti elementi uređaja ponajviše određuju njegov kvalitet i trajnost. Dizajn krupne ugostiteljske opreme važan je ukoliko govorimo o praktičnosti jer omogućava kvalitetniji, lakši i brži rad.
Back to Top