Zvučna izolacija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zvučna izolacija Beograd
sidek-inzenjering-zvucna-izolacija
ZVUČNA IZOLACIJA BEOGRAD SIDEK INŽENJERING Preduzeće SIDEK INŽENJERING d.o.o.
osnovano je 17.03.2004.
u Beogradu.
Od svog osnivanja preduzeće je zvanični distributer Armacell-a - najvećeg svetskog proizvođača elastomernih termoizolacionih materijala.
U 2005 godini postajemo distributeri vodećeg Francuskog i renomiranog svetskog proizvođača kotlova De Dietrich.
Svoja saznanja iz oblasti našeg poslovanja, pored svakodnevnog kontakta, sa svojim poslovnim partnerima razmenjujemo i na sajamskim i kongresnim manifestacijama u zemlji i inostranstvu.Naš moto je: znanje, kvalitet i pouzdanost.
Na ovim načelima zasnovano je i poslovanje našeg preduzeća.
eurofoam-sundjeri-zvucna-izolacija
ZVUČNA IZOLACIJA - EUFOAM SUNĐERI Firma “Eurofoam sunđeri d.o.o.” je član Eurofoam Holding grupe čiji su osnivači austrijska firma Greiner i belgijska firma Recticel.
Danas, Eurofoam Holding grupu sačinjavaju kompanije koje posluju u 20 evropskih zemalja sa svojih 50 fabrika i rezaona poliuretanske pene.
ostrog-gradjevinski-materijali-zvucna-izolacija
ZVUČNA IZOLACIJA OSTROG Vrste zvuka i adekvatna zvučna izolacija.
Ima li čarobnih rešenja za zvučnu izolaciju?
Izolacija stambenog prostora pored toga što podrazumeva stvaranje i održavanje idelane unutrašnje temperature, obezbeđuje i dodatnu zvučnu izolaciju.
Koliko se do sada nije vodilo računa o ovom segmentu gradnje, jasno nam je i po tome što je većina stambenog i radnog prostora neadekvano izolovana, ili čak nije uopšte izolovana.
Srećna okolnost sa izolacijom je što, čak i da se «nekako» zaboravi tokom gradnje, može rekonstrukcijom da se doda na postojeći objekat.
partizan-uc-gradjevinski-materijal-zvucna-izolacija
ZVUČNA IZOLACIJA BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i industrijskih podova
ocean-color-zvucna-izolacija
ZVUČNA IZOLACIJA BEOGRAD OCEAN COLOR Osnovani smo 2002.godine sa idejom da se bavimo poslom koji volimo.
Iza nas su bile godine iskustva stečenog u velikim firmama, što je trebalo prilagoditi novim uslovima poslovanja i prostoru od 18 m2. Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu. Od samog starta nam je bila važna muzika koja se sluša u našem prodajnom prostoru, pošto smo hteli da našim kupcima, pa i nama bude lepo. Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima.
Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite. OCEAN COLOR poseduje vozilo za prevoz kupljene robe.
Robu dovozimo na adresu, do svojih kupaca, u najkraćem roku.
Naši objekti nalaze se na dve lokacije, Tošin bunar 148 - Novi Beograd, Ivićeva 3 – Zemun.
vumix-color-farbare-zvucna-izolacija

Vumix Color farbare

Beograd, Altina, Vojni put 569 011 2610747
ZVUČNA IZOLACIJA VUMIX COLOR Kvalitetan materijal za zvučnu izolaciju u Vumix farbarama.
farbara-kolaz-zvucna-izolacija

Farbara Kolaž

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 351 011 2864116
cena: Cenovnik
ZVUČNA IZOLACIJA BEOGRAD FARBARA KOLAŽ Bavimo se prodajom izolacionog materijala.
farbara-trigos-zvucna-izolacija-911243
ZVUČNA IZOLACIJA - FARBARA TRIGOS Farbara Trigos nudi kvalitetne materijale za zvučnu izolaciju.
gradiste-komerc-zvucna-izolacija

Gradište Komerc

Veliko Gradište, Požarevački put bb 062 268964
ZVUČNA IZOLACIJE - GRADIŠTE KOMERC Sve što Vam je potrebno za zvučnu izolaciju, možete nabaviti kod nas po veoma povoljnim cenama.
gsm-nesic-company-zvucna-izolacija

GSM Nešić Company

Beograd, Sremčica, Beogradska 54 011 2526581
cena: Cenovnik
ZVUČNA IZOLACIJA GSM NEŠIĆ COMPANY Širok asortiman materijala i hemikalija za izolaciju.
dem-kolor-zvucna-izolacija

DEM Kolor

Beograd, Vračar, Vojislava Ilića 44 011 3474785
ZVUČNA IZOLACIJA DEM KOLOR U našoj radnji možete pronaći sav potreban izolacioni materijal.
velog-zvucna-izolacija

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
cena: Cenovnik
ZVUČNA IZOLACIJA VELOG Izolacija objekata u izgradnji, kao i starih objekata, od temperaturnih promena, vlage i buke jedan je od najzastupljenijih građevinskih poduhvata u Srbiji danas.
Velog D.O.O.
Vam nudi širok asortiman materijala i hemikalija za izolaciju, kako biste se lakše prilagodili odabranom načinu gradnje i željama kupaca.
Upotrebite paralelno više nivoa izolacije kako bi vaš objekat odoleo svakom izazovu spoljne sredine ili akcidentu u eksploataciji.
U ponudi su kako standardna sredstva poput poliazbitola i kondora, kamene i mineralne vune, stiropora i stirodura, tako i najnoviji proizvodi na tržištu.
tehnokomerc-zvucna-izolacija

Tehnokomerc

Beograd, Zvezdara, Hektorovićeva 1a 011 3835230
ZVUČNA IZOLACIJA BEOGRAD TEHNOKOMERC Ukoliko su Vam potrebni elementiza zvučnu izolaciju, Tehnokomerc Vam stoji na raspolaganju.
vanas-zvucna-izolacija

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445
ZVUČNA IZOLACIJA VANAS Zvučna izolacija nije ništa manje bitna od drugih izolacija vašeg doma.
Zvučna izolacija drži vašu intimu sigurnom.
Buka utiće na sve nas i to svakodnevno bilo kod kuće, u slobodnom vremenu, dok spavamo, putujemo ili na radnom mestu. Naš organizam nema mogućnost da se jednostavno "isključi" od uticaja buke. Time što ćete izolovati vaše prostorije od spoljne buke pozitivno će se odraziti i na vaše zdravlje. Uopšteno gledano, zagađenje okoline bukom odnosi se na bilo kakav zvuk iz spoljne sredine koji iritira nečiji sluh. Zvuci od konverzacije, TV ili radio aparata ili nekog sličnog zvučnog izvora mogu da se vazduhom prenose do i kroz Vaš zid. Uzrok tome je primena lakih materijala za konstrukciju zidova koji nemaju dovoljno dobre sposobnosti da zaustave zvuk, a današnji zahtevi za izolacijom su sve veći. Danas se pregradni zidovi rade da budu što tanji i ekonomičniji a ne da dobro izoluju prostorije. Sve vrste objekata bilo da su to luksuzni stambeni objekti, privatne vile, kombinovani stambeno - poslovni objekti ili industrijski objekti zahtevaju određen stepen privatnosti između prostorija. Mir i tišina postaju nezaobilazna potreba. A samim tim i zvučna izolacija.
Back to Top