Zvučna izolacija Železnik

Registruj se
Prijavi se
Zvučna izolacija Železnik
ostrog-gradjevinski-materijali-zvucna-izolacija
ZVUČNA IZOLACIJA OSTROG Vrste zvuka i adekvatna zvučna izolacija.
Ima li čarobnih rešenja za zvučnu izolaciju?
Izolacija stambenog prostora pored toga što podrazumeva stvaranje i održavanje idelane unutrašnje temperature, obezbeđuje i dodatnu zvučnu izolaciju.
Koliko se do sada nije vodilo računa o ovom segmentu gradnje, jasno nam je i po tome što je većina stambenog i radnog prostora neadekvano izolovana, ili čak nije uopšte izolovana.
Srećna okolnost sa izolacijom je što, čak i da se «nekako» zaboravi tokom gradnje, može rekonstrukcijom da se doda na postojeći objekat.
velog-zvucna-izolacija

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578 |
011 2575219 |
cena: Cenovnik
ZVUČNA IZOLACIJA VELOG Izolacija objekata u izgradnji, kao i starih objekata, od temperaturnih promena, vlage i buke jedan je od najzastupljenijih građevinskih poduhvata u Srbiji danas.
Velog D.O.O.
Vam nudi širok asortiman materijala i hemikalija za izolaciju, kako biste se lakše prilagodili odabranom načinu gradnje i željama kupaca.
Upotrebite paralelno više nivoa izolacije kako bi vaš objekat odoleo svakom izazovu spoljne sredine ili akcidentu u eksploataciji.
U ponudi su kako standardna sredstva poput poliazbitola i kondora, kamene i mineralne vune, stiropora i stirodura, tako i najnoviji proizvodi na tržištu.
Buka utiće na sve nas i to svakodnevno bilo kod kuće, u slobodnom vremenu, dok spavamo, putujemo ili na radnom mestu. Naš organizam nema mogućnost da se jednostavno "isključi" od uticaja buke. Time što ćete izolovati vaše prostorije od spoljne buke pozitivno će se odraziti i na vaše zdravlje. Uopšteno gledano, zagađenje okoline bukom odnosi se na bilo kakav zvuk iz spoljne sredine koji iritira nečiji sluh. Zvuci od konverzacije, TV ili radio aparata ili nekog sličnog zvučnog izvora mogu da se vazduhom prenose do i kroz Vaš zid. Uzrok tome je primena lakih materijala za konstrukciju zidova koji nemaju dovoljno dobre sposobnosti da zaustave zvuk, a današnji zahtevi za izolacijom su sve veći. Danas se pregradni zidovi rade da budu što tanji i ekonomičniji a ne da dobro izoluju prostorije. Sve vrste objekata bilo da su to luksuzni stambeni objekti, privatne vile, kombinovani stambeno - poslovni objekti ili industrijski objekti zahtevaju određen stepen privatnosti između prostorija. Mir i tišina postaju nezaobilazna potreba. A samim tim i zvučna izolacija.
Back to Top