Implantologija Centar

Implantologija Centar
cdei-centar-za-dentalnu-estetiku-i-implantologiju-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD CDEI CENTAR ZA DENTALNU ESTETIKU I IMPLANTOLOGIJU Najbolja zamena za nedostajući zub je implant.
Najbolja zamena za sve nedostajuće zube je određeni broj implanata i protetska nadokanda na njima.
Bez obzira na prirodu gubitka zuba ni jedno od praktikovanih protetskih rešenja nije se pokazalo efikasnijimi dugotrajnijim od zubnog implantata. Jedan implantat može nadoknaditi jedan izgubljeni zub, sa par može se rekonstruisati čitav krezubi segment vilice, dok sa 4 do 8 može se potpuno rekonstruisati bezuba vilica.
Koliko implanata treba baš Vama i na koji način bi se dizajnirao najoptimalniji terapijski postupak saznaćete posle kliničkog pregleda i analize pomoćnih dijagnostičkih elemenata, rtg snimaka, CBCT 3D snimka i analize modela nedostajućih i preostalih zuba.
dental-studio-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD DENTAL STUDIO DRO Dental Studio DRO nudi isključivo najkvalitetnije implant- sisteme renomiranih svetskih proizvođača. Implantati predstavljaju najadekvatnije titanijumske zamenike za izgubljene zube, jer je prenos pritiska na kost tokom žvakanja najsličniji prirodnom zubu, za razliku od prenosa pritiska kod proteza koje se oslanjaju na desni ili pak kod mostova koji koriste okolne zube za opterećenje. Najznačajnija prednost implantata jeste očuvanje susednih zuba, izbegavajući brušenje okolinih zuba, što je neophodno za nosače mostova ili resorbovanje kosti kod nošenja proteza. Nakon ugradnje implantata, definitivni protetski rad mogu činiti metalo-keramički mostovi, bezmetalne krunice, kombinovani radovi, kao i proteze na mini implantima.
smile-esthetics-implantologija
ZUBNI IMPLANTI BEOGRAD.
UGRADNJA ZUBNIH IMPLANATA BEOGRAD.
ORALNA IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD.
Stomatološka ordinacija Smile Esthetics u svojoj praksi se bavi lečenjem nedostatka zuba ugradnjom implanata.
Nisu svi implanti isti!
Straumann , kompanija sa kojom srađujemo, globalni je lider u proizvodnji implantanta (oko 10 miliona ugrađenih) i istraživanju na polju implantologije.
Straumann implantati svojim dizajnom pružaju rešenje za sve pacijenate, za sve indikacije i tipove kosti, a specijalna površina omogućava brzu nadoknadu zuba kao i dugogodišnju garanciju!
Nedostajući zubi mogu biti nadomešćeni brojnim procedurama, ipak, idealna nadoknada izgubljenih zuba, kako u estetskom (prirodan izgled), tako i u funkcionalnom pogledu (dugoročnost) jedino je moguća postavkom implantata.
Zahvaljujući modernim rešenjima i naučnim dostignućima u implantologiji i protetici, danas je moguća laka, apsolutno bezbedna i efikasna terapija bezubih predela vilica. Implant zamenjuje koren zuba u vilici i stimuliše kost, čime sprečava njen gubitak koji se inače odvija nakon vađenja zuba i pod pritiskom proteza.
merkur-markom-stomatoloska-ordinacija-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD MERKUR MARKOM STOMATOLOŠKA ORDINACIJA - Ugradnja implantata - Ugradnja mini implantata za retenciju proteze
stomatoloska-ordinacija-dental-n-plus-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL N PLUS Stomatološka ordinacija DENTAL N,smeštena u samom centru Beograda,nudi vam sve vrste stomatoloških usluga po veoma povoljnim cenama.
Tim sastavljen od iskusnih i mladih stručnjaka garantuje da ce vaš problem biti rešen brzo,efikasno i kvalitetno.
Stotine zadovoljnih pacijenata od nas odlazi sa osmehom na licu.
Proverite da li je tako!
Pregled i konsultacije se ne naplaćuju!
stomatoloska-ordinacija-c-dental-centar-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA C DENTAL CENTER Najveći broj pacijenata koji usled bezubosti nose totalne proteze, imaju problem sa stabilizacijom istih pri funkciji žvakanja i govora.
Stoga, kada uslovi dozvoljavaju, idealno je ugraditi 4-6 mini implanta, a u izvesnim slučajevima moguće je iskoristiti već postojeću protezu ili pristupiti izradi nove.
stomatoloska-ordinacija-dr-kujacic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KUJAČIĆ Stomatološka ordinacija Dr Kujačić je stručni stomatološki specijalistički tim koji čine Dr Ana Kujačić i Dr Neven Kujačić, osnivači i vlasnici ordinacije; sestra Nataša Žebeljan i saradnički tim zubnih tehničara.
Ordinacija je u početku osnovana kao “Tash dental group” sa sedištem u Beogradu na lokaciji S.
Novaka 2.
Od 17.
12.2010.godine ordinacija je preseljena u Džordža Vašingtona br.
50 pod nazivom Stomatološka ordinacija “Dr Kujačić”.
Stručni tim lekara i saradnika - sestra, zubni tehničari od tog perioda rade u nepromenjenom - stalnom sastavu.
Princip rada su visokostručne i savremene stomatološke intervencije po povoljnim pristupačnim cenama. Zastupljenošću velikog broja implantnih sistema u ponudi su i finansijski pristupačniji dentalni implanti (u našoj ordinaciji C-TECH). - Za one koji teže perfekciji, visokom kvalitetu i luksuzu, ugrađujemo implante najviše klase svetski vodećih renomiranih implantnih brendova STRAUMANN i NOBEL BIOCARE.
stomatoloska-ordinacija-savadent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD.
IMPLANTOLOGIJA ORDINACIJA SAVADENT.
Ugradnja implanta, veliki izbor renomiranih proizvodjača implanta.
Implanti zamenjuju ceo zub i krunicu i korenzuba.
Imaju dug trajanja i deluju estetski lepo.
Implanti služe da zamenjuju koren zuba u vilici i stimulišu kost, čime sprečavaju njen gubitak koji se inače odvija nakon vađenja zuba i pod pritiskom proteza.
stomatoloska-ordinacija-mrse-dent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA MRSE DENT Dentalni implantat je veštački koren koji se ugrađuje u kost.
Najčešće se izrađuje od titanijuma i koristi se u stomatologiji za nošenje nadoknade jednog ili više zuba kako bi se zamenili izgubljeni pojedini zubi ili grupe zuba.
stomatoloska-ordinacija-dr.radomir-ljubisavljevic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RADOMIR LJUBISAVLJEVIĆ Implantologija je hirurška grana u stomatologiji koja nadoknađuje narušena i oštećena oralna tkiva (zube, kost). U tu svrhu se koriste proizvodi svetski renomiranih proizvođača, kao što su: nobel biocare, straumann, geistlich. Cilj implantologije je uspostavljanaje uslova za uspešnu rekonstrukciju i normalnu estetiku i funkciju.
stomatoloska-ordinacija-gentle-touch-dental-centar-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR Implant je titanijumski šraf koji se ugrađuje u kost vilice i srasta sa njom, a služi kao zamena za koren izgubljenog ili nedostajućeg zuba.Odlično rešenje i ukoliko postoje uslovi za ugradnju implanti nude trajno rešenje za gubitak zuba jer su strukturno i funkcionalno povezani sa kosti.
stomatoloska-ordinacija-dr-cvijetinovic-1-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR CVIJETINOVIĆ Zubni implanti su titanijumski zavrtanji koji predstavlja zamenu za izgubljeni koren zuba.
U narednom periodu integrišu se sa koštanom strukturom i predstavljaju osnov za dalje protetske radove (krunice, mostove, proteze…) Osnov za adekvatnu ugradnju implanata predstavlja postojanje zdrave koštane mase.
Ukoliko je nema određenim hiruškim procedurama možemo nadomestiti postojeće defekte.
Treba napomenuti da je veliki i značajan faktor zdravstveno stanje pacijenta.
Ne postoje apsolutne indikacije za implantaciju.
Upotreba odredjenih lekova kao i neka oboljenja mogu značajno umanjiti ili onemogućiti uspeh ove hiruške procedure.
stomatoloska-ordinacija-m-dent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA M DENT - Ugradnja implantata - Ugradnja mini implantata za retenciju proteze
stomatoloska-ordinacija-beldent-1-implantologija
Implantati zamenjuju izgubljene zube na način koji je najsličniji položaju i funkciji prirodnog zuba i predstavljaju dugotrajna i najkvalitetnija rešenja za sve slučajeve nedostatka zuba. IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BELDENT Ugradnja implantata je postala rutinska i sve češće primenjivana intervencija a postupak koji primenjujemo je uvek precizno isplaniran i minimalno invazivan.
Takav pristup garantuje bezbolnu intervenciju a period posle ugradnje implantata protiče bez neprijatnosti.
Visokotehnološki koncept intervencije, precizno 3D kompjutersko planiranje i najkvalitetniji implantni sistemi koje koristimo daju kao rezultat izuzetno visok procenat uspešnosti ugradnje implantata : 99% u proteklih 11 godina.
stomatoloska-ordinacija-dr-kokovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR KOKOVIĆ Zubni implant predstavlja jednu vrstu šrafa koji se ugrađuje u viličnu kost i služi kao zamena za zub koji nedostaje to jest njegov korenski deo.
stomatoloski-centar-slava-implantologija
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKI CENTAR SAVA Bilo da Vam zatreba plombiranje zuba, lečenje ili beljenje zuba, ekstrakcija zuba, hirurško vađenje zuba, ugradnja implantata ili neka druga usluga iz oblasti parodontologije, protetike i naša ordinacija Vam stoji na usluzi.
LOKACIJE
Implantologija-2
Implantologija je grana stomatologije koja se bavi ugradnjom zubnih implanata. Uobičajen naziv za stomatologa ili oralnog hirurga, koji se bavi zubnim implantima je implantolog. Zubni implant je strano telo koje se ugrađuje u vilicu i nakon određenog vremena stvara čvrstu vezu sa kosti. Na implant se zatim postavlja krunica ili može da služi kao nosač mosta ili pak kao sidrište proteze. Ove protetske nadoknade izrađuje zubni tehničar. Zubni implant pruža nekoliko prednosti u odnosu na druge mogućnosti zamene zuba. Osim što izgledaju i funkcionišu poput prirodnog zuba, implanti zamjenjuju zube bez žrtvovanja susednih zuba. Naime, u slučaju zamene jednog zuba mostom, potrebno je izbrusiti susedne zube. Implant će pomoći u očuvanju alveolarnog grebena. Pošto je implant usađen u kost, on stimuliše okolnu kost i u tom slučaju ne dolazi do resorpcije kosti, koja se javlja nakon vađenja zuba. Moderni zubni implanti se prave od čistog titanijuma za razliku od ortopedije gde se koriste legure titanijuma. Poznato je da se titanijum ponaša neutralno i da ne uzrokuje nikakve alergijske reakcije (biokompatibilan materijal). Titanijum gradi sa kiseonikom zaštitni sloj i zato ga organizam dobro prihvata. To se naziva osteointegracija. Prednosti zamene jednog zuba implantom su ti što se zubi oko njega ne moraju brusiti, kao što je slučaj kod mosta. Zubno meso (periodoncijum) se nalazi u dobrom odnosu sa krunicom i vratom zuba pri čemu se stvaraju optimalni uslovi za održivost implantom. Zamena jednog zuba zubnim implantom je uvedena u klasifikaciju po Brinkmanu (Brinkmann) još 1973 god pod klasu I. Zatim je ta klasa prepravljena na konferenciji za implantologe 2002. Tada su uvedena i sledeća pravila: u gornjoj vilici se do četiri nedostajuća sekutića mogu zameniti sa četiri implanta. U donjoj vilici se pri četiri nedostajuća sekutića mogu ugraditi samo dva implanta. Za premolare ili molare se preporučuje zamena jednog zuba jednim implantom.
Back to Top