Implantologija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Implantologija Beograd
Implanotologijom u Beogradu bave se stomatološke ordinacije odnosno oralni hirurzi koje Vam ovde prezentujemo.
Krezubost i bezubost vilice leči se, između ostalog, ugradnjom implanta ili imlanata.
Odgovore na sva pitanja u vezi sa implantologijom i zubnim implantima nađite ovde.
Osnova implanta, koja se šrafi u vilicu i kost, izrađuje se od titanijuma koji je hipo alergijski biokompatibilni materijal.
Prednost implanata u odnosu na most je što se kod ugradnje implanata susedni zubi ne oštećuju, dok se kod ugradnje mostova susedni zubi moraju brusiti.
Zubni implanti se integrišu u kost i funkcionišu kao prirodni zubi.
Imlanti Beograd veoma se traže, a ovo je najbolje mesto gde ih možete pronaći jer su sve cene ugradnje zubnih imlanata u Beogradu ovde na jednom mestu, a možete ih upoređivati i po njihovim karakteristikama.
Pogledajte prezentacije sa slikama ordinacija gde možete ugraditi zubne implante, upoznajte se unapred sa doktorima, postavite im pitanje i zakažite pregled kako biste na kraju dobili najlepši osmeh.
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Implanti su aloplastični materijali koji se ugrađuju u meko i koštano tkivo gornje i donje vilice u cilju poboljšanja funkcije žvakanja, estetike i fonacije kod delimično ili potpuno bezubih pacijenata.
Za uspeh implantacije od posebnog značaja je prava indikacija, pravilan izbor pacijenta, primena ispravne hirurške tehnike i izrada funkcionalno i estetski zadovoljavajuće suprastrukture.
Ugradnja implanta u vilicu je potpuno bezbolan postupak.
Vreme pravljenja protetskog rada je nakon 6-8 nedelja po ugradnji implanta.
stomatoloska-ordinacija-c-dental-center-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA C DENTAL CENTER Modernu stomatologiju je danas nemoguće zamisliti bez implantologije i nakon gotovo 40 godina od primene dentalni implanti su tek danas postali standard u stomatologiji.
stomatoloska-ordinacija-dr-ognjen-stankov-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR OGNJEN STANKOV Zubni implanti ili implantati su cilindrični šrafovi koji se ugrađuju u kost vilice i koriste se kao zamena za prirodni koren zuba.
Izrađuju se od titanijuma.
Zajedno sa nadgradnjom (suprastrukturom) i protetskom krunom zuba čine jedinstvenu celinu.
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD CDEI CENTAR ZA DENTALNU ESTETIKU I IMPLANTOLOGIJU Najbolja zamena za nedostajući zub je implant.
Najbolja zamena za sve nedostajuće zube je određeni broj implanata i protetska nadokanda na njima.
Bez obzira na prirodu gubitka zuba ni jedno od praktikovanih protetskih rešenja nije se pokazalo efikasnijimi dugotrajnijim od zubnog implantata. Jedan implantat može nadoknaditi jedan izgubljeni zub, sa par može se rekonstruisati čitav krezubi segment vilice, dok sa 4 do 8 može se potpuno rekonstruisati bezuba vilica.
Koliko implanata treba baš Vama i na koji način bi se dizajnirao najoptimalniji terapijski postupak saznaćete posle kliničkog pregleda i analize pomoćnih dijagnostičkih elemenata, rtg snimaka, CBCT 3D snimka i analize modela nedostajućih i preostalih zuba.

Dental Implant

Beograd, Stari Grad, Bulevar despota Stefana 13 011 7246995 |
065 5680060 |
cena: Cenovnik
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD IMPLANTOLOGIJA ORDINACIJA DENTAL IMPLANT Zašto implanti?
Ubacivanjem novog zuba, zajedno sa korenom, moguće je iskopirati funkciju prirodnog zuba, sa čvrstim i stabilnim temeljom koji dozvoljava normalno žvakanje.
Kao dodatnu prednost ističe se da u ustima ništa ne izgleda neprirodno, niti ostavlja osećaj nelagodnosti. Zubni implantati čuvaju integritet struktura lica Struktura lica ostaje intaktna pošto implantati sprečavaju resorpciju kosti, koja se pojavljuje posle vađenja zuba.
Ovo je posebno važno u slučajevima kada nedostaju svi zubi.
Ako se ne postave implanti u donju vilicu da sačuvaju viličnu kost, donja trećina lica kolabira. Vaš osmeh je lepši, ako Vaši novi zubi izgledaju prirodno Čak i ako nedostaje samo jedan zub, estetski rezultat je daleko efektniji i dugotrajniji, ukoliko se novi zub nalazi na implantatu, nego kada se nadoknađuje izradom mosta.
U frontalnoj regiji je naročito važno sprečiti resorpciju kosti, jer ona drastično utiče na finalni estetski rezultat. Da biste nadoknadili zube koji nedostaju nećete ugroziti Vaše susedne zube koji su zdravi Tradicionalnom metodom izrade zubnog mosta, potrebno je brusiti susedne zdrave zube, ponekad i izvaditi živce, da bismo cementirali most na njih.
Zdrava gleđ i dentin koji se skinu sa tih zuba više se nikad ne mogu nadoknaditi, dugoročno zdravlje takvih zuba je kompromitovano jer oni pored toga trpe i teret kao nosači zuba koji nedostaje.
Parcijalne proteze imaju metalne kukice kojima se kače za preostale zube i tako ih pritiskaju i guraju napred i nazad.
Ovi zubi mogu se rasklatiti i posle toga moraju biti izvađeni.
Nadomeštanje izgubljenih zuba pomoću mosta ili krunice, koje se nalaze na implantatima, ne zahteva brušenje prirodnih zuba tako da oni nisu ugroženi. Lakše održavanje oralne higijene Teže je očistiti ostatke hrane koji se zadržavaju ispod mosta, nego oko krunice koja je na implantatu.
Takođe, lakše je održavati oralnu higijenu zubnih implantata, nego totalne proteze. Lepši spoljašni izgled Vaš spoljni izgled je daleko poboljšan pošto implantati spečavaju resorpciju vilične kosti.
Takođe, bore koje se javljaju
stomatoloska-ordinacija-crown-dental-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKE ORDINACIJE CROWN DENTAL Jedan od najvećih pomaka u stomatologiji u poslednjih 50 godina predstavljaju zubni implanti.
Evolucija zubnih (dentalnih) implanata traje nešto više od pola veka.
Poslednjih 30 godina zubni implanti u obliku korena zuba su postali "zlatni standard" u nadoknadi nedostajućih zuba.
stomatoloska-ordinacija-adent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADENT Dentalni implanti koji se koriste u ordinaciji AdenT pripadaju grupi najkvalitetnijih svetskih sistema: Nobel Biocare: Brenemark, Nobel Active i Nobel Replace, Straumann, AlphaBio, Bredent, i uz upotrebu savremenih zamenika za kost i membrana (Bio-oss i Bio Guide ) garantuju visoku uspešnost hirurških parodontalnih i implatoloških procedura. Nobel Biocare je svetski lider u oblasti inovativnih zubnih implanata i restaurativne stomatologije.
implant-centar-stojanovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD IMPLANT CENTAR STOJANOVIĆ Prim.
Dr Branislav Stojanović je jedan od utemeljivača implantologije u Srbiji. Bavi se uspešnom ugradnjom poznatih i priznatih implantatskih sitema,ne favorizujući ni jedan brend kao važniji jer je u svetu zabranjeno u stručnoj javnosti favorizovati pojedine implant sisteme u odnosu na druge.Po našem mišljenju to su čiste plaćene reklame što nije validno za struku.
SAMO USPEŠAN IMPLANT JE DOBAR IMPLANT!
FAVORIZOVANJEM POJEDINIH IMPLANT SISTEMA PRIKRIVA SE NEUSPEH I NESTRUČNOST IMPLANTOLOGA KOJI OBIČNO KAŽU DA GA ODBACUJE ORGANIZAM.
Organizam NIKAD ne odbacuje implantat po sistemu antigen- antitelo.
IMPLANTAT SE NAJČEŠĆE GUBI ZBOG NEADEKVATNE UGRADNJE, LOŠE PROCENE KVALITETA I VOLUMENA KOSTI, KAO I LOŠE PROTETSKE NADOKNADE.
dental-clinic-stomatoloska-ordinacija-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD DENTAL CLINIC STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Stomatološka ordinacija Dental Clinic osnovana je 1998, a za gotovo dve decenije postojanja postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.
Osnivač Dental Clinic je dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima i sanaciji svih vrsta poremećaja zagrižaja, stručnjak u estetskoj restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije.
U ordinaciji Dental Clinic možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga (terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete, implantologija, oralna hirurgija, protetika, parodontologija, ortodoncija i endodoncija), koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj medicinskoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških alata i materijala.
Prvi pregled je besplatan, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način.
stomatoloska-ordinacija-gala-dent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD GALA DENT Zubni implantat se ugrađuje u vilicu i nakon određenog vremena stvara čvrstu veza sa kosti.
Na implantat se zatim postavlja krunica ili može da služi kao nosač mosta.
stomatoloska-ordinacija-dental-n-plus-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL N PLUS Stomatološka ordinacija DENTAL N,smeštena u samom centru Beograda,nudi vam sve vrste stomatoloških usluga po veoma povoljnim cenama.
Tim sastavljen od iskusnih i mladih stručnjaka garantuje da ce vaš problem biti rešen brzo,efikasno i kvalitetno.
Stotine zadovoljnih pacijenata od nas odlazi sa osmehom na licu.
Proverite da li je tako!
Pregled i konsultacije se ne naplaćuju!
stomatoloska-ordinacija-medenta-1-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MEDENTA Implantologija predstavlja jednu od grana oralne hirurgije.
Zbog svoje specifičnosti i sve veće popularnosti izdvojili smo je kao zasebnu oblast.U stomatološkoj ordinaciji MeDENTA ugradnjom dentalnih implantata sa izuzetnim uspehom bavimo se od njihovog nastanka.
U eri moderne stomatologije uspešnost ugradnje dentalnih implantata povećao se na izvanrednih 99 procenata.
Armija zadovoljnih pacijenata je naša najbolja preporuka.
tim-stomatologija-jurisic-implantologija

TiM stomatologija Jurišić

Beograd, Voždovac, Žikice Jovanovića 8 069 2095151 |
011 3912666 |
IMPLANTOLOGIJA - TIM STOMATOLOGIJA JURIŠIĆ Od ugradnje implantata do izrade definitivnog protetskog rada u donjoj vilici neophodno je čekati 2-4 meseca dok je u gornjoj vilici neophodno čekati 6 meseci dok se implanti definitivno ne integrišu u kost.
stomatoloska-ordinacija-fabrika-osmeha-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD ORDINACIJA FABRIKA OSMEHA Usled nedostatka zuba, preostali zubi se mogu olabaviti ili pomeriti prema praznom prostoru, što dodatno ugrožava ceo sistem i otežava kasnije protetsko zbrinjavanje.
Dugotrajni nedostatak zuba može dovesti do gubitka kosti,do poremećaja zagrižaja, kao i do poremećaja u viličnom zglobu. Postoje razni sistemi nadoknada, a mi ćemo vas detaljno uputiti šta je najbolje i najpogodnije za vaše stanje.
stomatoloska-klinika-kosovcevic-implantologija
IMPLANTI BEOGRAD.
UGRADNJA ZUBNIH IMPLANATA.
Implanti odnosno, implantanti predstavljaju titanijumske nadoknade koje se hiruški ugrađuju u kost gornje ili donje vilice i služe kao zamena za koren nedostajućeg zuba, simulirajući njegovu prirodnu funkciju.

TIM Dent Živanović

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 307 011 3096525 |
065 8000444 |
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD.
ZUBNI IMPLANTI BEOGRAD
stomatoloska-ordinacija-dr-kujacic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KUJAČIĆ Stomatološka ordinacija Dr Kujačić je stručni stomatološki specijalistički tim koji čine Dr Ana Kujačić i Dr Neven Kujačić, osnivači i vlasnici ordinacije; sestra Nataša Žebeljan i saradnički tim zubnih tehničara.
Ordinacija je u početku osnovana kao “Tash dental group” sa sedištem u Beogradu na lokaciji S.
Novaka 2.
Od 17.
12.2010.godine ordinacija je preseljena u Džordža Vašingtona br.
50 pod nazivom Stomatološka ordinacija “Dr Kujačić”.
Stručni tim lekara i saradnika - sestra, zubni tehničari od tog perioda rade u nepromenjenom - stalnom sastavu.
Princip rada su visokostručne i savremene stomatološke intervencije po povoljnim pristupačnim cenama. Zastupljenošću velikog broja implantnih sistema u ponudi su i finansijski pristupačniji dentalni implanti (u našoj ordinaciji C-TECH). - Za one koji teže perfekciji, visokom kvalitetu i luksuzu, ugrađujemo implante najviše klase svetski vodećih renomiranih implantnih brendova STRAUMANN i NOBEL BIOCARE.
dental-studio-savic-&-team-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD DENTAL STUDIO SAVIĆ & TEAM Savremeni zubni implant je titanijumski šraf koji se uvrće u kost vilice i srasta sa njom, a služi kao zamena za koren izgubljenog ili nedostajućeg zuba.
Zubni implanti su idealna opcija za pacijente sa dobrom oralnom higijenom kod kojih je došlo do gubitka zuba usled parodontopatije, neuspešnog lečenja zuba, traume ili bilo kog drugog razloga.
stomatoloska-ordinacija-savadent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD.
IMPLANTOLOGIJA ORDINACIJA SAVADENT.
Ugradnja implanta, veliki izbor renomiranih proizvodjača implanta.
Implanti zamenjuju ceo zub i krunicu i korenzuba.
Imaju dug trajanja i deluju estetski lepo.
Implanti služe da zamenjuju koren zuba u vilici i stimulišu kost, čime sprečavaju njen gubitak koji se inače odvija nakon vađenja zuba i pod pritiskom proteza.
stomatoloska-ordinacija-mrse-dent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA MRSE DENT Dentalni implantat je veštački koren koji se ugrađuje u kost.
Najčešće se izrađuje od titanijuma i koristi se u stomatologiji za nošenje nadoknade jednog ili više zuba kako bi se zamenili izgubljeni pojedini zubi ili grupe zuba.
stomatoloska-ordinacija-dentina-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTINA Implantati su idealan izbor za ljude dobrog opšteg zdravlja, ako im nedostaje jedan zub, više zuba (parcijalna bezubost) ili svi zubi (totalna bezubost).
Dentalni implantat je veštački koren zuba izgradjen od titanijuma koji se postavlja u kost gornje i donje vilice.
Posle perioda oseointegracije na implantat se postavlja krunica ili most.
stomatoloska-ordinacija-sveti-antipa-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SVETI ANTIPA Zubni implantati (često nazivani i zubni implanti) su najprirodniji način zamene izgubljenih zuba.
Zubni implanti se ugrađuju tamo gde je bio koren zuba i preuzimaju njegovu ulogu.Nakon vađenja zuba dolazi do procesa resorpcije kosti i povlačenja desni.
Protetsko zbrinjavanje mostovima je prihvatljivo rešenje, ali postizanje vrhunskih estetskih i funkcionalnih rezultata je otežano zato što u takvim slučajevima ne postoji zub zamenik koji će održavati tonus viličnog grebena, a samim tim i oblik desni.
stomatoloska-ordinacija-dr.radomir-ljubisavljevic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RADOMIR LJUBISAVLJEVIĆ Implantologija je hirurška grana u stomatologiji koja nadoknađuje narušena i oštećena oralna tkiva (zube, kost). U tu svrhu se koriste proizvodi svetski renomiranih proizvođača, kao što su: nobel biocare, straumann, geistlich. Cilj implantologije je uspostavljanaje uslova za uspešnu rekonstrukciju i normalnu estetiku i funkciju.
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PREDRAG KOSTIĆ Vaši zubi nisu neophodni samo u funkciji žvakanja i kvalitetne ishrane.
Njihova nezamenljiva uloga je u estetskom izgledu i harmoniji vašeg lica i osmeha.
Na žalost veliki broj zuba izgubi se previše rano, čime nastaju estetski i funkcionalni poremećaji u ustima. Defekti koji tako nastaju, naročito u predelu prednjih zuba, bitno utiču na izgled, raspoloženje i ne retko dovode do uznemirenja, povlačenja u sebe i smanjenja socijalnih kontakata.
Iz tih razloga izgubljene zube treba što pre nadoknaditi. Izbeći ove probleme zahtev je moderne stomatologije.
To se može učiniti ugradnjom dentalnih implantata koji predstavljaju zamenu za prirodne zube. Implanti su najefikasnija i biološki potpuno opravdana zamena za prirodne zube.
stomatoloska-ordinacija-dr-boris-prokic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BORIS PROKIĆ Tamo gde je to potrebno, priprema kostnih i mekih tkiva uz korišćenje veštačke kosti i različitih tipova membrana za ugradnju širokog spektra najsavremenijih implantata i adekvatno protetsko zbrinjavanje.
stomatoloska-ordinacija-cvejanovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVEJANOVIĆ Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od 1981.
godine.
Više od 15.000 pacijenata može da posvedoči o kvalitetu naših usluga, na koje dajemo garanciju od pet godina, bez obzira na tip zahvata.
Pored najsavremenije ordinacije za pacijente smo uredili i prostranu baštu za relaksaciju pre i posle zahvata.
Ordinacija Cvejanović svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.
Ordinacija radi svakog radnog dana, uključujući rane jutarnje i kasne večernje sate, a svakom pacijentu obezbedili smo besplatan prvi pregled uz preciznu analizu zdravlja usta i zuba.
Čim se saniraju urgentni problemi, predočićemo vam plan dovođenja zdravlja i izgleda vaših zuba na najviši mogući nivo bez obzira da li želite da ostanete naš pacijent.
stomatoloska-ordinacija-dentana-pro-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTANA PRO Implanti su najsavremenije rešenje za nedostatak jednog ili više zuba.
Izradjeni od biokompatibilnog materijala nikltitanijuma, tako kad se ugrade u kost ne izazivaju reakciju odbacivanja stranog tela.
Implantat služi da zameni to jest imitira koren zuba koji nedostaje, srasta sa kosti ankilotičnom vezom, što se razlikuje od veze izmedju zuba i kosti, gde postoji prirodna "ugibljivost" to jest kretnja zuba, dok kod veze kosti i implanta to ne postoji.
stomatoloska-ordinacija-cvetic-dent-implantologija
IMPLANTLOGIJA BEOGRAD.
UGRADNJA ZUBNIH IMPLANATA BEOGRAD.
ZUBNI IMPLANTI BEOGRAD.
Šta je implant i zašto je najbolja zamena za izgubljeni zub?
Dentalni implant je specijalno dizajnirana titanijumska konstrukcija koja se ugrađuje u viličnu kost, srasta sa njom i služi kao zamena za koren nedostajućeg zuba.
stomatoloska-ordinacija-gentle-touch-dental-centar-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR Implant je titanijumski šraf koji se ugrađuje u kost vilice i srasta sa njom, a služi kao zamena za koren izgubljenog ili nedostajućeg zuba.Odlično rešenje i ukoliko postoje uslovi za ugradnju implanti nude trajno rešenje za gubitak zuba jer su strukturno i funkcionalno povezani sa kosti.
stomatoloska-ordinacija-simic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SIMIĆ Oralna implantacija je hirurška ugradnja aloplastičnih materijala (metala, legura, keramike, polimera kao i njihova kombinacia) u meko i koštano tkivo gornje i donje vilice.
U cilju poboljšanja funkcije žvakanja, estetike i fonacije u delimično ili potpuno bezubih pacijenata.
stomatoloska-ordinacija-maxim-dent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAXIM DENT - Ugradnja implantata - Ugradnja mini implantata za retenciju proteze
stomatoloska-ordinacija-dr-djordjevic-implantologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ĐORĐEVIĆ Dentalni implantat je veštački koren koji se ugrađuje u kost.
Najčešće se izrađuje od titanijuma i koristi se u stomatologiji za nošenje nadoknade jednog ili više zuba kako bi se zamenili izgubljeni pojedini zubi ili grupe zuba.
Praktično svi dentalni implantati koji se danas koriste jesu tipa korenskih endeosealnih implantata, to jest veoma su slični pravom korenu zuba, jer poseduju oblik korena i postavljaju se u kost.
Vilična kost prihvata titanijumski implantat i tada dolazi do oseointegracije odnosno koštane integracije koja se odnosi na spajanje površine implantata sa okolnom kosti.
Dentalni implantati se zatim sjedinjuju s kosti i koriste se kao podrška brojnim zubnim nadoknadama, uključujući krunice, mostove na implantima ili proteze.
Takođe se mogu koristiti i kao oslonac za ortodontsko pomeranje zuba.
Upotreba dentalnih implanata omogućava jednosmerno pomeranje zuba bez povratnog dejstva (primenjuje se u ortodonciji).
Implantati su najbolje i najracionalnije rešenje kod gubitka zuba.
Oni su optimalno rešenje u terapeutskom, medicinskom ali i u estetskom smislu.
Implantati pacijentima vraćaju osećaj prirodnih zuba, izgledaju prirodno i u potpunosti se uklapaju u vilicu sa preostalim zubima pacijenta.
Mi koristimo implantate sačinjene od titanijuma, materijala koji ljudski organizam lako prihvata, i oni se hirurški postavljaju na mesto u vilici gde nedostaje zub.
Na postavljene implantate nakon određenog perioda integracije, postavljaju se suprastrukture a preko njih krunice i mostovi.
Zubni implantati su veličine prirodnog korena zuba i garantuju prirodan i suguran osećaj prilikom govora i jela.
stomatoloska-ordinacija-roda-implantologija
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA RODA Od svih savremenih načina kojima se mogu nadomestiti zubi koji nedostaju, ugradnja implantata je daleko ispred svih.
Ne postoji druga opcija koja se po dugotrajnosti može meriti sa njima.Jedna od najtežih posledica gubitka zuba je resorpcija kosti – gubitak koštane mase.
Implantati čuvaju kost koja je deo potpornog aparata zuba, budući da su isti u formi malog titanijumskog šrafa koji zamenjuje korenski deo zuba.
stomatoloska-ordinacija-dental-vision-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD ORDINACIJA ZA ESTETSKU STOMATOLOGIJU DENTAL VISION Loši zubi u današnje vreme nisu ništa strano.
Najbolji mogući način dobijanja lepih zuba danas su dentalni implantati.
Implantat je umetni zub koji zubar stavlja u vilicu kao zamenu za prirodni zub.
Zubni implantati su dobar izbor za ljude koji imaju dobro oralno zdravlje, ali su jednostavno izgubili zub ili zube zbog oralnih problema.
Oni znaju biti skupi i to je razlog zašto mnogi ljudi ne žele ni pomisliti na njih.
Ono što oni ne znaju je to da su oni u današnje vreme pristupačni gotovo svakom čoveku, a isto tako i estetske stomatološke usluge.
stomatoloska-ordinacija-dental-oral-centar-milosevic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA, ZUBNI IMPLANTI.
Ukoliko ste izgubili jedan ili više zuba, pomoću zubnih implantat najpriznatijih proizvođača u Dental Oral Centru, možemo nadoknaditi njihov gubitak, bez potrebe da brusimo zdrave susedne zube kako bi smo napravili mostove.
Bilo da Vam fali jedan ili svi zubi mi možemo da učinimo da se ponovo smejete.
Zubni implantati su potpuno kompatibilni sa vašim organizmom koji ih prihvata kao svoj sastavni deo (biokompatibilni), izrađeni su od titanijuma, i zamena su za koren izgubljenog zuba.
Služe kao nosači krunica i mostove ili stabilizatori proteza.
timo-dent-stomatoloska-ordinacija-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD TIMO DENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Naš rad se zasniva na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob.
Pružamo Vam kompletnu stomatološku uslugu tako što ćemo Vam predložiti najbolje rešenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu.
Spoj stomatološkog iskustva i upotrebe savremene opreme garantuju vam brz i bezbolan put do savršenog osmeha.
stomatoloska-ordinacija-m-dent-implantologija

Stomatološka ordinacija M DENT

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 40 011 3227438 |
063 251467 |
cena: Cenovnik
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA M DENT - Ugradnja implantata - Ugradnja mini implantata za retenciju proteze
stomatoloska-ordinacija-eurodent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD.
IMPLANTOLOGIJA EURODENT.
Ugradnjom implantata, naš tim sa dugoogdišnjim iskustvom u radu sa Straumann implantatima, može Vam pružiti znatno komfornije protetsko rešenje.
Implantat predstavlja zamenu za koren zuba u kosti pa zbog toga ima oblik i veličinu korena zuba.
Zahvaljujući ugradnji implantata i njihovog vezivanja sa okolnim koštanim tkivom, moguće je zameniti protetskim nadoknadama jedan zub, grupu zuba, ili pak napraviti oslonac za most ili protezu kao zamenu za sve zube u vilici. UGRADNJA IMPLANTATA Implantat je veštačka nadoknada koja zamenjuje koren zuba koji nedostaje.
Ugradnja implantata se smatra jednom od najuspešnijuh procedura u stomatologiji.
Uspešnost ugrađenih implantata je 98%.
Na nasoj klinici ugradjujemo implante svetskih brendova kao sto je Straumann, Nobel, sweden & Martina, Implant Direct... AUGMENTACIJA Nadogradnja kosti ili augmentacija je postupak kojim se presađuje vlastita kost ili se ugrađuje veštačka kost.
Nakon presađivanja ili nadogradnje, treba pričekati par meseci da bi došlo do potpune osteointegracije (srastanje s kosti).
Augmentacija kosti je zahvat kojeg izvodimo kada zbog nedostatka kosti nismo u mogućnosti ugraditi dentalni implantat. SINUS LIFT Sinus lift je relativno uobičajena oralno hirurška procedura kojom se povećava visina kosti u gornjoj vilici da bi mogla uspešno da se izvrši ugradnja implantata.
Maksilarni sinusi se nalaze iza obraza u kosti i prostiru se od oblasti ispod oka do iznad zadnjih zuba. Da li je sinus lift bolan zahvat?
Sinus lift odnosno podizanje dna sinusa potpuno je bezbolan zahvat (lokalna anestezija) koji na našoj klinici radimo svakodnevno, dakle rutinski.
Nisu potrebne nikakve posebne pripreme za pacijenta od uobičajenog zahvata kao što je lečenje, odnosno vađenje zuba
stomatoloska-ordinacija-smile-dent-1-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SMILE DENT Naša ordinacija će vam pružiti svaku vrstu hirurške intervencije u usnoj duplji koja vam je neophodna.
Intervencije se izvode u potpuno bezbolnom stanju za pacijenta, a kada je potrebno, obezbedjujemo i prisustvo opšteg anesteziologa. Ordinacija “SmileDent” angažuje poznate i priznate stručnjake na polju implantologije kao svoje stalne saradnike. Kod nas, sebi možete priuštiti najsavremeniji implantni sistem Nobel Biocare , Imtec endure, Q implants…
stomatoloska-ordinacija-dr-tatjana-nikolic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA DR TATJANA NIKOLIĆ Je nadoknada zuba ugradnjom titanijumskih implanata u kost gornje ili donje vilice uz mogućnost imedijatnog opterećenja i dobijanja zuba već nakon operacije.
stomatoloska-ordinacija-kolovic-dent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD KOLOVIĆ DENT Implantologija (oralna implantologija) je grana stomatologije koja se bavi ugradnjom zubnih implantata.
Zubni implantat pruža nekoliko prednosti u odnosu na druge mogućnosti zamjene zuba.
Osim što izgledaju i funkcionišu poput prirodnog zuba, implantati zamjenjuju zube bez žrtvovanja susjednih zuba.
stomatoloska-ordinacija-vesodent-1-implantologija

Stomatološka ordinacija Vesodent

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 82 064 1848191
cena: Cenovnik
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD VESODENT Dentalni implantat je veštački koren koji se ugrađuje u kost.
Najčešće se izrađuje od titanijuma i koristi se u stomatologiji za nošenje nadoknade jednog ili više zuba kako bi se zamenili izgubljeni pojedini zubi ili grupe zuba. Praktično svi dentalni implantati koji se danas koriste jesu tipa korenskih endeosealnih implantata, to jest veoma su slični pravom korenu zuba, jer poseduju oblik korena i postavljaju se u kost. Implantati su najbolje i najracionalnije rešenje kod gubitka zuba.Oni su optimalno rešenje u terapeutskom, medicinskom ali i u estetskom smislu.
stomatoloska-ordinacija-dr-sladjana-petrovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA DR SLAĐANA PETROVIĆ. Implantologija je najmlađa grana stomatologije i bavi se ugradnjom implantata na mestu izgubljenih korenova zuba, koji procesom osteointegracije srastaju i postaju jedinstvena celina sa viličnom kosti. Na ovaj način, u praksi se može sanirati svaki problem Koliki je vek trajanja zubnih implanata?
Da li je bolje ugraditi zubne implante ili most i u čemu je razlika. Nedostatak zuba je i estetski i zdravstveni problem. Krezubost i bezubost vilice leči se, između ostalog, ugradnjom implanta ili imlanata. Odgovore na sva pitanja u vezi sa implantologijom i zubnim implantima nađite ovde. Osnova implanta, koja se šrafi u vilicu i kost, izrađuje se od titanijuma koji je hipo alergijski biokompatibilni materijal. Prednost implanata u odnosu na most je što se kod ugradnje implanata susedni zubi ne oštećuju, dok se kod ugradnje mostova susedni zubi moraju brusiti, od nedostatka jednog do nedostatka svih zuba.
stomatoloska-ordinacija-abdental-implantologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ABDENTAL Zubni implanti su zamena za nedostajuće korenove i služe kao čvrsto uporište za krunicu, most ili protezu.
Da bi se uspešno izvršila ugradnja implanta potrebno je da u regiji nedostajućeg/nedostajućih zuba ima dovoljno koštanog tkiva po širini i po dubini.
Provera količine raspoložive kosti u željenoj regiji vrši se Cone Beam Computed Tomografy(CBCT) snimkom koji je danas dostupan svakom stomatologu.
Na osnovu analize takvog snimka, a u skladu sa principima protetičke rekonstrukcije i poštujući želje pacijenta, maksilofacijalni hirurg i protetičar zajedno prave plan vezano za optimalan broj i raspored implanata kod svakog pacijenta ponaosob.
Ukoliko su koštani grebeni gornje ili donje vilice suviše resorbovani da ne mogu prihvatiti zubne implante, neophodno je dodatnim hirurškim intervencijama nadogradnje kosti, stvoriti uslove za njihovu ugradnju.
Zubni implanti su napravljeni najčešće od 99,9999% titanijuma.
Prvi implanti od titanijuma ugradjeni su u viličnu kost čoveka još 1965.godine u Švedskoj.
Titanijum je biokompatibilan materijal koji u kontaktu sa koštanim tkivom pravi čvrstu vezu, a taj proces se zove osteointegracija.
Proces osteointegracije implanta traje od 3 do 6 meseci nakon čega se implanti mogu opteretiti zubnim nadoknadama.
stomatoloska-ordinacija-dr-novakov-implantologija
IMPLANTOLOGIJA.
Stomatološka ordinacija Dr Novakov nudi uslugu ugradnje implantata.
Mnogi pacijenti su u dilemi da li da bruse dva zdrava zuba kako bi nadoknadili jedan koji nedostaje ili da ugrade implantat.
Većini pacijenata nošenje proteza predstavlja veliki problem, a neki od njih se nikada ne naviknu na tu vrstu protetske nadoknade, pa ih nakon izrade drže u čašama umesto u ustima.
Za sve njih ugradnja implantata predstavlja pravo rešenje. Implantati su veštačke nadoknade, koje zamenjuju koren zuba koji nedostaje.
Koriste se kao nosači za krunice i mostove. Sam proces ugradnje implantata je bezbolan i kratko traje.
Nakon intervencije, pacijent može da nastavi sa svakodnevnim obavezama, bez ikakvih problema. Zubni implantati danas su sve češća metoda izbora za nadoknadu izgubljenih zuba, jer se ponašaju kao prirodni zubi. Savremena stomatologija uz pomoć implantata nudi rešenje za nadoknadu kako jednog zuba tako i celog zubnog niza. Stoga je naša preporuka svima - svakako ugradite implantat.
stomatoloska-ordinacija-mr-sci.-dr-mirela-cvjetkovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD MR.
DR MIRELA CVJETKOVIC Danas na tržištu postoji veliki broj implantnih sistema različitih cena, što bi trebalo da imate u vidu kada birate vrstu implantata koji će biti ugrađen kod Vas.
Što je implant skuplji to je i kvalitetniji, kao i bilo koji drugi industrijski proizvod u svetu.
Na kvalitet implanta najviše utiče njegov oblik i površina koji su direktno odgovorni za srastanje implanta sa kosti i njegovu dugoročnost. Mnoge kompanije samo „kopiraju“ osnovni dizajn implantata od drugih, ne ulažući u istraživanja osteointegracije, klinička ispitivanja, kvalitet i dugovečnost implantata, pa su zato njihovi proizvodi u početku povoljniji, ali ne i kvalitetniji.
stomatoloska-ordinacija-panakeia-implantologija
IMPLANTOLOGIJA, Savremena stomatologija omogućava znatno komfornije protetsko rešenje krezubosti i bezubosti ugradnjom implantata.
Oni predstavljaju zamenu za prirodne zube, radi izbegavanja nošenja proteza.
Nakon ugradnje potreban je period mirovanja, za koje implantat oseointegriše (zarasta) u okolnoj kosti.
Posle tog perioda pristupa se izradi fiksne nadoknade.
Danas je procenat uspeha ugradnje implantata preko 95%.
Postoje i implantati koji se koriste u slučajevima nestabilnosti proteza čime se ono znatno učvršćuje.
stomatoloska-ordinacija-moj-zubar-implantologija

Stomatološka ordinacija Moj Zubar

Beograd, Bežanijska Kosa, Nedeljka Gvozdenovića 39 011 6128411 |
065 6730077 |
IMPLANTOLOGIJA, Zubni implanti.
Zubni implant je titanijumski materijal koji se hirurški ugradjuje u kost i predstavlja zamenu za koren zuba koji nedostaje.
Na implant se postavlja nadogradnja koja osigurava stabilnu vezu izmedju implantata i protetskog dela to jest zubne krunice mosta ili proteze.
Kolika je uspešnost terapije zubnim implantima?
Uspešnost terapije se kreće oko 90% što najviše zavisi od zdravstvenog stanja samog pacijenta, od količine i kvaliteta kosti u koju se ugradjuju, stanju sluzokože, te održavanju oralne higijene.
dental-aesthetic-studio-implantologija

Dental Aesthetic Studio

Beograd, Bežanijska Kosa, Partizanske avijacije 30 064 3110014
IMPLANTOLOGIJA, Implantati su najbolje i najracionalnije resenje kod gubitak zuba.
Oni su optimalno resenje i u terapeutskom i u medicinskom ali i u estetskom smislu.
Implantati vracaju pacijentima osecaj prirodnih zuba, izgledaju prirodno i u potpunosti se uklapaju u vilicu sa preostalim zubima pacijenta.
Mi koristimo implantate sacinjene od titanijuma, materijala koji ljudski organizam lako prihvata, i oni se hirurski postavljaju na mesto u vilici gde nedostaje zub.
Na postavljene implantate nakon odredjenog perioda integracije, postavljaju se suprastrukture a preko njih krunice i mostovi.
Zubni implantati su velicine prirodnog korena zuba i garantuju prirodan i suguran osećaj prilikom govora i jela.
Ugradnjom implantata postize se najbolja kombinacija funkcionalnosti i estetike zuba.
stomatoloska-ordinacija-apalos-implantologija
Implantologija - zubni implanti služe za nadoknadu nedostajućih zuba.
Implanti mogu nadoknaditi pojedine zube ili veći broj zuba koji nedostaju.
Implant se kao neka vrsta “veštačkog korena zuba” ugradjuje u viličnu kost, uglavnom uz primenu lokalne anestezije.
Po ugradnji implanta potrebno je odredjeno vreme da dođe do stabilnog vezivanja kosti i implanta (osteointegracije).
Ta faza prosečno traje 3-4 meseca .Nakon tog perioda moguće je opteretiti implant.
stomatoloska-ordinacija-moraca-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD, Zub koji Vam nedostaje, jedan ili više, možete nadoknaditi direktnim usađivanjem implanta.
Oni u suštini predstavljaju veštački koren zuba.
U našoj ordinaciji se koriste vrhunski implanti proizvođača.
Ugrađuju se bez zasecanja desni (praktično bez hiruške intervencije) i savršeno drže Vašu staru ili novu protezu zakopčanu za vilicu odmah nakon ugradnje.
stomatoloska-ordinacija-dr-crnogorac-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD.
UGRADNjA IMPLANATA.
IMPLANTI.
stomatoloska-ordinacija-unident-implantologija

Stomatološka ordinacija UniDent

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 45 063 7344312
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD.
Ugradnja implantata Nadoknadjuju nedostajuće zube.
Ugradnja implantata podrazumeva ušrafljivanje titanijumskog šrafa u kost.
Nakon kliničkog i rendgenološkog pregleda, utvrđuje se da li je pacijent podoban za ugradnju implantata.
Sama ugradnja implantata se vrši u lokalnoj anesteziji I apsolutno je bezbolna.
Nakon ugradnje implantata se čeka neko određeno vreme da se implant optereti sa krunicom, privremenom ili stalnom. Ugradnja implantata predstavlja najbolje rešenje za nadoknađivanje nedostatka zuba.
Uvek je najbolje da se ugrađuje onoliko implantata koliko nedstaje zuba ali takođe implanti mogu biti I nosači mosta.
stomatoloska-ordinacija-beldent-1-implantologija
Implantati zamenjuju izgubljene zube na način koji je najsličniji položaju i funkciji prirodnog zuba i predstavljaju dugotrajna i najkvalitetnija rešenja za sve slučajeve nedostatka zuba. IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BELDENT Ugradnja implantata je postala rutinska i sve češće primenjivana intervencija a postupak koji primenjujemo je uvek precizno isplaniran i minimalno invazivan.
Takav pristup garantuje bezbolnu intervenciju a period posle ugradnje implantata protiče bez neprijatnosti.
Visokotehnološki koncept intervencije, precizno 3D kompjutersko planiranje i najkvalitetniji implantni sistemi koje koristimo daju kao rezultat izuzetno visok procenat uspešnosti ugradnje implantata : 99% u proteklih 11 godina.
stomatoloska-ordinacija-dentalux-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTALUX -Konzervativno lečenje početnih oblika parodontopatije -Hirurško lečenje parodontopatije- režanj operacija pomoću lasera erbium-yag i Waterlase iPlus 2.0 -Plastična parodontalna hirurgija- Hirurška terapija recesije gingive ( tzv povlačenja desni)
stomatoloska-ordinacija-my-dental-office-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MY DENTAL OFFICE My dental office je ordinacija nastala spojem savremenog pristupa stomatologiji i velikog znanja i iskustva.
Dobra energija i uspešna višegodišnja saradnja rezultirala je udruživanjem naših veština i kompetencija i stvaranjem jedne moderne ordinacije po najvišim svetskim standardima.
Od samog početka kvalitetnom i stručnom uslugom, kao i prijateljskim pristupom, vezali smo za sebe veliki broj zadovoljnih pacijenata.
Trudimo se da se u našem ambijentu osećate prijatno, da kod nas dolazite bez straha, a odlazite zadovoljni.
stomatoloska-ordinacija-petkovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Zubni implantati predstavljaju veštačke korenove izrađene od titanijuma koji se ugrađuju u kost.
Kao takvi su idealna i najbolja zamena za zub koji nedostaje.
Nakon 1.faze koja podrazumeva ugradnju i osteointegraciju implantata(3-6 meseci), sledi opterećivanje istog krunicom ili drugom protetskom nadoknadom.
Krajnji rezultat je prirodan izgled zubnog niza i komfor pri govoru i jelu.
stomatoloska-ordinacija-dr-aleksandar-pavlovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD U našoj stomatološkoj ordinaciji dr Aleksandar Pavlović možete dobiti usluge implantologije.
stomatoloska-ordinacija-perovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Nudimo Vam sve usluge iz oblasti implantologije, po veoma prihvatljivim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dr-malbasic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD U savremenoj stomatologiji sve češće se problem nedostatka jednog ili više zuba rešava ugradnjom implantata.
Za ugradnju implantata gornja starosna granica i ne postoji, a donja je od 17- 20 godina kada se završava rast kostiju lica i vilica.
Implantat se ugrađuje u viličnu kost i preuzima ulogu korena zuba.
Sama procedura ugradnje implantata sprovodi se u lokalnoj anesteziji i traje relativno kratko u zavisnosti od broja impantata koji se ugrađuju.
stomatoloska-ordinacija-dr-lazarevic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Zubni implanti su najbolje rešenje prilikom gubitka jednog ili više zuba.
Ugradnja implanta zuba je bezbolan i efikasan proces.
Zakažite termin i povratite Vaš osmeh!
stomatoloska-ordinacija-beoosmeh-implantologija

Stomatološka ordinacija Beoosmeh

Beograd, Vračar, Južni bulevar 33 011 2443997
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Implantat je šraf izradjen od titanijuma, koji se ugrađuje u viličnu kost u cilju nadoknade izgubljenog zuba.
U savremenom svetu predstavlja rešenje izbora kada se želi rešiti bilo koji tip krezubosti.
Sama ugradnja je bezbolna (u lokalnoj anesteziji) i traje nešto više od deset minuta po implantatu.
Protetska rešenja mogu biti u vidu proteza ili fiksna, u vidu mostova na implantima.
Ordinacija Beoosmeh se odlučila za renomirane nemačke i švajcarske proizvođače Dentsply i Bredent.
stomatoloska-ordinacija-dentaz-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Zubni implantat pruža nekoliko prednosti u odnosu na druge mogućnosti zamene zuba.
Osim što izgledaju i funkcionišu poput prirodnog zuba, implantati zamenjuju zube bez žrtvovanja susednih zuba.
Naime, u slučaju zamene jednog zuba mostom, potrebno je izbrusiti susedne zube.
Implantat će pomoći u očuvanju alveolarnog grebena.
stomatoloska-ordinacija-dr-jovan-cabunac-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Dentalni implant predstavlja nadoknadu korena izvađenog zuba.
Oblika je cilindra odnosno zavrtnja.
Indikacije za ugradnju implantata su uglavnom vezane za protetsku rehabilitaciju zubnih nizova odnosno vilica.
Implant može da se ugrađuje na mestu jednog izgubljenog zuba, što je biološki najprihvatljivije, pa je tako i preporuka savremene stomatologije.
Takođe kod nedostatka više zuba u nizu, implantati mogu da nadomeste zube koji bi bili nosači mosta.
stomatoloska-ordinacija-dr-milisic-implantologija

Stomatološka ordinacija dr Milišić

Beograd, Bežanijska Kosa, Ismeta Mujezinovića 22 011 2272715
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Implati su sadašnjost i budućnost moderne stomatologije.
Praksa je pokazala da se radi o kratkom, bezbolnom i sigurnom oralnohiruškom zahvatu koji se obavlja ambulantno u lokalnoj anesteziji.
Trenutno predstavljju najbolju zamenu za nedostajuće zube.
Posebno se preporučuju u slučajevima gubitka pojedinačnih zuba gde su okolni zubi zdravi.
Kao i kod pacijenata sa većim brojem nedostajućih zuba gde se ne može uraditi fiksni, a pacijent ne želi ili ne može da prihvati mobilni protetski rad.
stomatoloska-ordinacija-dedent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Uspeh protetskih restauracija na implantatima zavisi od besprekorne koordinacije svih kliničkih i tehničkih proizvoda od faze inicijalnog planiranja sve do mera gotovog rada.
Korektno formirana i postavljena suprastruktura koja zadovoljava sve zahteve funkcije, estetike i higijene može da se izradi samo ako su implanti pravilno isplanirani i pažljivo ugrađeni.
Često je potreban samo mali korak da se dobije rad izuzetne estetike.
Ako se uspešno izradi, takva nadoknada ostavlja utisak zdravlja i vitalnosti.
stomatoloska-ordinacija-primadent-implantologija

Stomatološka ordinacija Primadent

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 157a 011 3910128 |
060 5215000 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA PRIMADENT Implantologija je, kao i parodontologija, grana stomatologije, ali se implantologija bavi ugradnjom zubnih implantata.
Nudimo Vam ove usluge po veoma prihvatljivim cenama.
stomatoloska-ordinacija-andric-implantologija

Stomatološka ordinacija Andrić

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 31 011 3373976 |
011 3243967 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ANDRIĆ Oralna implantologija pruža mogućnost da se nedostajući zubi nadoknade na način koji je najpribližniji postojanju prirodnih zuba.
Bez kompromisa sa kvalitetom.
U našoj ordinaciji primenjuju se implantati vodećih svetskih proizvođača, koji garantuju kvalitet svih ugrađenih komponenti.
dental-plaza-centar-za-savremenu-i-estetsku-stomatologiju-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD DENTAL PLAZA Pojavom zubnih implanta, do sada nezamenljive metalokermičke krunice, mostovi i proteze odlaze u prošlost.
Danas implanti potupno menjaju filozofiju stomatologije, postavši neizbežna metoda rekonstrukcije izgubljenih zuba.
Poslednjih godina broj pacijenata,koji se umesto klasičnih krunica i mostova odlučuju za implante,se drastično povecava.
Pre par godina mostovi su bili u prednosti, zbog toga sto se implanti nisu mogli ugrađivati kod pacijenata čije su vilice ostale bez koštane mase.
Ali, nove tehnologije u oralnoj hirurgiji su omogućile ugradnju veštačke kosti u atrofiranim vilicama, čime su implanti dobili na prednosti u odnosu na mostove.
stomatoloska-ordinacija-dental-m-implantologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL M U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti usluge implantologije, po veoma prihvatljivim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dentib-implantologija

Stomatološka ordinacija Dentib

Beograd, Dušanovac, Braće Kovač 44 011 3443030
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTIB Nudimo Vam usluge implantologije, po veoma prihvatljivim cenama.
stomatoloska-ordinacija-korona-implantologija

Stomatološka ordinacija Korona

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 19 011 2405590
STOMATOLOSKA ORDINACIJA KORONA Ugradnju implantata u našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti po veoma prihvatljivim cenama.
stomatoloska-ordinacija-mnd-implantologija

Stomatološka ordinacija MND

Beograd, Palilula, Draže Pavlovića 25 011 2767891 |
062 8950855 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA MND Dentalni implant predstavlja svojevrsni vijak izrađen od titanijuma koji se jednostavno i gotovo potpuno bezbolno ugrađuje u vilicu.
Ako nam situacija u vilici dozvoljava, vrši se ugradnja tehnikom koja se naziva „flapless“ koja je u potpunosti bezbolna.
Tim načinom u potpunosti zamenjujemo nedostajući koren zuba sa odgovarajućim implantom.
Nakog intervencije, potrebno je odgovarajuće vreme kako bi ugrađeni implant srastao sa okolnim koštanim tkivom.
Taj proces nazivamo osteointegracija, a vremenski period za njeno okončanje je u proseku od 3 do 6 meseci.
Nakon tog vremena, implant postaje jak i pouzdan nosač protetske nadoknade.
stomatoloska-ordinacija-tia-dentico-implantologija

Stomatološka ordinacija Tia Dentico

Beograd, Voždovac, Danila Bojovića 30a 011 3975197 |
061 6313159 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA TIA DENTICO Savremeni zubni implant je titanijumski šraf koji se učvršćuje u kost vilice i srasta sa njom, a služi kao zamena za koren izgubljenog ili nedostajućeg zuba.
Zubni implanti su idealna opcija za pacijente sa dobrom oralnom higijenom kod kojih je došlo do gubitka zuba usled parodontoze, neuspešnog lečenja zuba, traume ili bilo kog drugog razloga.
Ugradnjom zubnih implanata izbegava se brušenje susednih zuba koje je neophodno pri izradi mostova, te je na taj način fiziološki i funkcionalno opravdanije korišćenje ove savremene metode nadoknadivanja izgubljenih zuba, a kod terminalne bezubosti, predstavlja jedinu mogucnost za dobijanje fiksne nadoknade.
U svakom mogućem pogledu zubni implanti predstavljaju bolje rešenje za nadoknadu zuba koji nedostaju.
Estetika: izgled i osećaj koji ima pacijent sa ugradenim implantom je identičan onom kod prirodnih zuba.
Pošto implant čvrsto srasta sa viličnom kosti sprečeni su gubitak kosti i povlačenje desni koji se često javljaju kod zubnih mostova i ispod proteza.
Niko neće moći da primeti da imate veštačku zubnu nadoknadu u ustima.
Čuvanje preostalih zuba: zubni implanti ni na koji način ne narušavaju kvalitet preostalih zuba što se desava pri izradi zubnih mostova.
Što više zdravih i intaktnih zuba imate, veća je dugoročna korist za zdravlje vaših usta. Komfor i samopouzdanje: pomoću zubnih implanata ćete ponovo moći normalno da pričate, jedete sa komforom i većim samopouzdanjem.
Oni vam omogućuju da kažete zbogom protezama koje su vas žuljale, ispadale i stvarale neprijatan osećaj stranog tela u ustima.
Pouzdanost: u našoj poliklinici terapijski uspeh se može dugoročno garantovati jer je garantni rok najsavremenijih zubnih implanata firme nobel Biocare 10 godina.
stomatoloska-ordinacija-extra-dental-implantologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA EXTRA DENTAL Nudimo Vam usluge iz oblasti implantologije, po veoma prihvatljivim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dr-dasic-implantologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DAŠIĆ Implantologija je grana stomatologije koja se bavi ugradnjom implantata.
Nadoknađuju se izgubljeni zubi na bezbolan način, tako da pacijent dobija i funkcionalno i estetsko rešenje.
stomatoloska-ordinacija-dominanta-implantologija

Stomatološka ordinacija Dominanta

Beograd, Obrenovac, Vuka Karadžića 84 011 8725420
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DOMINANTA Implantologija je posebna hirurška grana stomatologije gde se jedan ili više zuba nadoknađuje implantatom.
Implantati su napravljeni od titanijuma, biokompatibilnog materijala, koji se hirurški ugrađuju u viličnu kost, da bi poslužili kao zamena za prirodne korenove, odnosno kao nosači protetskih nadoknada.
stomatoloska-ordinacija-dr-aleksandar-radovanovic-implantologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ALEKSANDAR RADOVANOVIĆ Poslednjih godina broj pacijenata koji se umesto klasičnih krunica i mostova odlučuju za zubne implante se drastično povećava.
Pre par godina mostovi su bili u prednosti, zbog toga što se zubni impalanti nisu mogli ugrađivati kod pacijenata čije su vilice ostale bez koštane mase.
Ali nove tehnologije u oralnoj hirurgiji su omogućile ugradnju veštačke kosti u atrofiranim vilicama, čime su zubni implanti dobili na prednosti u odnosu na mostove.
stomatoloska-ordinacija-miscevic-implantologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA MIŠČEVIĆ Nudimo Vam usluge ugradnje implantata, po veoma povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dentnix-implantologija

Stomatološka ordinacija Dentnix

Beograd, Zvezdara, Kajmakčalanska 15 011 3835436
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTNIX Zubni implantat pruža nekoliko prednosti u odnosu na druge mogućnosti zamjene zuba.
Osim što izgledaju i funkcionišu poput prirodnog zuba, implantati zamjenjuju zube bez žrtvovanja susjednih zuba.
Naime, u slučaju zamjene jednog zuba mostom, potrebno je izbrusiti susjedne zube.
Implantat će pomoći u očuvanju alveolarnog grebena.
Pošto je implantat usađen u kost, on stimuliše okolnu kost i u tom slučaju ne dolazi do resorpcije kosti, koja se javlja nakon vađenja zuba.
LOKACIJE
Implantologija je grana stomatologije koja se bavi ugradnjom zubnih implanata. Uobičajen naziv za stomatologa ili oralnog hirurga, koji se bavi zubnim implantima je implantolog. Zubni implant je strano telo koje se ugrađuje u vilicu i nakon određenog vremena stvara čvrstu vezu sa kosti. Na implant se zatim postavlja krunica ili može da služi kao nosač mosta ili pak kao sidrište proteze. Ove protetske nadoknade izrađuje zubni tehničar. Zubni implant pruža nekoliko prednosti u odnosu na druge mogućnosti zamene zuba. Osim što izgledaju i funkcionišu poput prirodnog zuba, implanti zamjenjuju zube bez žrtvovanja susednih zuba. Naime, u slučaju zamene jednog zuba mostom, potrebno je izbrusiti susedne zube. Implant će pomoći u očuvanju alveolarnog grebena. Pošto je implant usađen u kost, on stimuliše okolnu kost i u tom slučaju ne dolazi do resorpcije kosti, koja se javlja nakon vađenja zuba. Moderni zubni implanti se prave od čistog titanijuma za razliku od ortopedije gde se koriste legure titanijuma. Poznato je da se titanijum ponaša neutralno i da ne uzrokuje nikakve alergijske reakcije (biokompatibilan materijal). Titanijum gradi sa kiseonikom zaštitni sloj i zato ga organizam dobro prihvata. To se naziva osteointegracija. Prednosti zamene jednog zuba implantom su ti što se zubi oko njega ne moraju brusiti, kao što je slučaj kod mosta. Zubno meso (periodoncijum) se nalazi u dobrom odnosu sa krunicom i vratom zuba pri čemu se stvaraju optimalni uslovi za održivost implantom. Zamena jednog zuba zubnim implantom je uvedena u klasifikaciju po Brinkmanu (Brinkmann) još 1973 god pod klasu I. Zatim je ta klasa prepravljena na konferenciji za implantologe 2002. Tada su uvedena i sledeća pravila: u gornjoj vilici se do četiri nedostajuća sekutića mogu zameniti sa četiri implanta. U donjoj vilici se pri četiri nedostajuća sekutića mogu ugraditi samo dva implanta. Za premolare ili molare se preporučuje zamena jednog zuba jednim implantom.
Back to Top