Agencije za obezbedjenje Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Agencije za obezbedjenje Novi Beograd
secut-obezbedjenje-i-zatita-na-radu-agencije-za-obezbedjenje

Secut - Obezbedjenje i Zaštita na radu

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
AGENCIJA ZA OBEZBEDJENJE BEOGRAD SECUT Fizičko-tehničko obezbeđenje podrazumeva: - Fizičko-tehničko obezbeđenje objekata, lica ili skupova, - Bezbednosni konsalting, - Tehničko obezbeđenje - Daljinski nadzor objekata - Transport novca i materijalnih vrednosti, - Detektivske poslove
sion-gard-agencije-za-obezbedjenje

Sion Gard

Novi Beograd, Dušana Vukasovića 58 011 2283843
AGENCIJA ZA OBEZBEĐENJE IZ BEOGRADA.
Agencija za fizičko i tehničko obezbeđenje.
Fizičko obezbeđenje i protivpožarna zaštita.
Tehničko obezbeđenje.
Pratnja novca i vrednosti.
Izrada bezbednosnih procena.
Pokrenuti vizijom sveta kao boljeg i bezbednijeg mesta za život, mi iz dana u dan prepoznajemo nove i bolje načine za očuvanje Vaše privatne i poslovne bezbednosti, štedimo vaše vreme i novac i omogućavamo Vam dodatno vreme za posao i uživanje.
FIZIČKO I TEHNIČKO OBEZBEĐENJE LICA I OBKJEKATA BEOGRAD.
SION GARD će Vam pružiti vrhunsku uslugu iz oblasti fizičkog obezbeđenja, zaštitu lica i objekata sa posebnim naglaskom na VIP i na objekte visoke osetljivosti.
U oblasti fizičke zaštite objekata delujemo na poljima privatne bezbednosti koja podrazumeva obezbeđenje fizičkih lica i VIP ličnosti u mestu i u pokretu i poslovno-industrijske bezbednosti industrijskih i građevinskih pogona, poslovnih zgrada, poslovnih skupova, sajmova i drugih poslovnih objekata.
Ukoliko želite da nas angažujete na polju poslovno – industrijske bezbednosti bićete zaštićeni ne samo od provala, pljački, fizičkog napada na objekat već i od onogo što nije ljudski faktor,a to je požar.
Smatramo da ove dve usluge čine jednu celinu i shodno tome politika našeg Preduzeća i jeste da na tržište izađemo sa ponudom koja obuhvata usluge fizičkog i protivpožarnog obezbeđenja kao jednu celinu.
Sa Sion Gard-om ste sigurno sigurni.
Back to Top