Agencije za obezbedjenje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Agencije za obezbedjenje Beograd
secut-obezbedjenje-i-zatita-na-radu-agencije-za-obezbedjenje

Secut - Obezbedjenje i Zaštita na radu

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
AGENCIJA ZA OBEZBEDJENJE BEOGRAD SECUT Fizičko-tehničko obezbeđenje podrazumeva: - Fizičko-tehničko obezbeđenje objekata, lica ili skupova, - Bezbednosni konsalting, - Tehničko obezbeđenje - Daljinski nadzor objekata - Transport novca i materijalnih vrednosti, - Detektivske poslove
sion-gard-agencije-za-obezbedjenje

Sion Gard

Novi Beograd, Dušana Vukasovića 58 011 2283843
AGENCIJA ZA OBEZBEĐENJE IZ BEOGRADA.
Agencija za fizičko i tehničko obezbeđenje.
Fizičko obezbeđenje i protivpožarna zaštita.
Tehničko obezbeđenje.
Pratnja novca i vrednosti.
Izrada bezbednosnih procena.
Pokrenuti vizijom sveta kao boljeg i bezbednijeg mesta za život, mi iz dana u dan prepoznajemo nove i bolje načine za očuvanje Vaše privatne i poslovne bezbednosti, štedimo vaše vreme i novac i omogućavamo Vam dodatno vreme za posao i uživanje.
FIZIČKO I TEHNIČKO OBEZBEĐENJE LICA I OBKJEKATA BEOGRAD.
SION GARD će Vam pružiti vrhunsku uslugu iz oblasti fizičkog obezbeđenja, zaštitu lica i objekata sa posebnim naglaskom na VIP i na objekte visoke osetljivosti.
U oblasti fizičke zaštite objekata delujemo na poljima privatne bezbednosti koja podrazumeva obezbeđenje fizičkih lica i VIP ličnosti u mestu i u pokretu i poslovno-industrijske bezbednosti industrijskih i građevinskih pogona, poslovnih zgrada, poslovnih skupova, sajmova i drugih poslovnih objekata.
Ukoliko želite da nas angažujete na polju poslovno – industrijske bezbednosti bićete zaštićeni ne samo od provala, pljački, fizičkog napada na objekat već i od onogo što nije ljudski faktor,a to je požar.
Smatramo da ove dve usluge čine jednu celinu i shodno tome politika našeg Preduzeća i jeste da na tržište izađemo sa ponudom koja obuhvata usluge fizičkog i protivpožarnog obezbeđenja kao jednu celinu.
Sa Sion Gard-om ste sigurno sigurni.
balkans-security-services-agencije-za-obezbedjenje
AGENCIJA IZ BEOGRADA ZA OBEZBEĐENJE LICA I OBJEKATA.
Kompanija BSS je na teritoriji Jugoistočne Evrope prisutna više od 11 godina.
Osnovna delatnost kompanije je projektovanje, ugradnja, nadzor, održavanje i servisiranje sistema tehničke zaštite objekata, lica i vozila.
Centar za Tehnički Nadzor je nezavisna usluga kompanije BSS, koja pruža neprekidni tehnički i sigurnosni nadzor nad sistemima tehničke zaštite 24h/365 dana u godini.
Ima mogućnost pružanja usluga korporativnim i kućnim klijentima, sa mogućnošću prilagođavanja prema individualnim potrebama i željama klijenta.
Centar za Tehnički Nadzor pruža uslugu konstantnog nadzora tehničke ispravnosti ugrađenih sistema zaštite objekata, lica i vozila.
invekta-agencije-za-obezbedjenje

Invekta

Beograd, Cerak, Jablanička 184 064 7059539
AGENCIJE ZA OBEZBEĐENJE INVEKTA Ukoliko nam poverite posao usluge obezbeđenja Invekta se obavezuje da: a) Izradi elaborat u kome će precizirati i razraditi taktiku službe i definisati specifične zahteve Naručioca posla. b) Da vrši periodičnu proveru posebnih psihofizičkih i zdravstvenih sposobnosti lica angažovanih za rad na ugovorenim poslovima i proveru neosuđivanosti i to najmanje jednom godišnje. c) Da angažovanim licima po ovom ugovoru obezbedi uniforme i akreditaciju, a radi lakšeg raspoznavanja i identifikovanja;
Poslovanje agencija za bezbednost bazira se na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, kao i na apsolutnoj diskreciji i lojalnosti klijenata. Kada unajmljujete bezbednosnu agenciju, sigurno je da se radi o čuvanju stvari ili osoba i prostora od velikog značaja ili vrednosti. Zato biste morali da obratite pažnju na to koga unajmljujete i proverite kakva im je oprema fizička spremnost. Fizičko obezbeđenje objekata podrazumeva potpunu zaštitu objekata od krađa i provala kao i zaštitu lica koja se nalaze u njemu. Fizičko obezbeđenje vrše obučeni radnici, vidno uniformisani, koji su predhodno prošli sve provere i ispunili sve uslove za obavljanje poslova obezbeđenja. Ukoliko želite, možete unajmiti i obezbedjenje koje nosi vatreno oružje.
Back to Top