Agencije za vize Beograd

Registruj se
Prijavi se
Agencije za vize Beograd
Volite da putujete i da istražujete svet i jedva ste dočekali da nam ukinu vize!
Nažalost, i dalje postoje države koje zahtevaju da se za ulazak u njihovu zemlju obezbedi viza u Vašem pasošu.
Srećom po nas, pa ne moramo više da brinemo da li imamo svu potrebnu dokumentaciju za odredjenu ambasadu jer sve što treba uraditi pre razgovora za vizu će odraditi agencija za dobijanje viza umesto Vas.
S obzirom da je Beograd glavni grad, sve ambasade se nalaze u njemu a samim tim i mnoštvo agencija za vize koje će Vam pomoći da dobijete ono što Vam je potrebno.
Agencije za vize u Beogradu će Vam dati sve potrebne informacije, popuniti prijave, reći Vam šta tačno od dokumenata da nabavite i da Vam zakaže razgovor u ambasadi.
Vaše je samo da uživate na isplaniranom putovanju.
agencija-united-work-and-travel-agencije-za-vize
AGENCIJA ZA VIZE BEOGRAD.
RADNA VIZA ZA AMERIKU.
TURISTIČKA VIZA ZA AMERIKU.
WORK AND TRAVEL PROGRAMI.
Work and Travel (J-1).
J-1 Work and Travel program spada u grupu programa kulturne razmene i osnovan je sa ciljem da stranim studentima omogući da, za vreme letnjeg raspusta, borave i rade u Americi.
H-2B Program.
H-2B viza odnosi se na privremeni ili sezonski rad lica koja ne rade u poljoprivredi.Period trajanja viza je do 12 meseci.
Povraćaj poreza.
Svim učesnicima J-1 i H-2B programa nudimo asistenciju povracaja poreza odbijenih u USA.
Od ove godine u ponudi naše agencije je kompletna asistencija i pomoć u popunjavanju formulara svim osobama koje žele da apliciraju za turističku ili poslovnu vizu za USA.
Ukoliko želite možemo vam uraditi rezervaciju za avionsku kartu i dati sve druge instrukcije vezano za količinu prtljaga koji možete da ponesete i sve druge detalje vezane za vaš put do USA. Takođe nudimo vam mogućnost elektronske uplate aplikacije za vizu čime se maksimalno skraćuje proces u odnosu na uplatu u redovnom platnom promentu i cela procedura završava jednim dolaskom u agenciju ili telefonskim pozivom.
Ukoliko niste iz Beograda, ili ne možete da dođete u radno vreme agencije, dolazak nije neophodan a formular DS 160 možemo popuniti za vas putem skype ili ukoliko nam na email pošaljete odgovore na pitanja koja su potrebna za DS 160.
U svakom slučaju pre dolaska u ageniciju zahtevajte od nas da vam pošaljemo spisak pitanja koja su potrebna za popunjavanje DS 160 formulara kako bi ste blagovremeno pripremili odgovore na ta pitanja.
Formular DS 160 predstavlja elektronsku aplikaciju za američku vizu.
Da bi se ova aplikacija popunila potrebno je da se u nju unese digitalna slika i vaši lični podaci, podaci iz pasoša, razni drugi podaci koji se odnose na svrhu vašeg boravka u USA i dužinu boravka u USA, podaci vašeg garanta odnosno osobe ili firme koja vas poziva da je posetite u USA i drugi podaci u vezi sa vašim primarnim zanimanjem u zemlji stalnog boravka.
Formular DS 160 poseduje foto validator i slika koja se unosi u ovaj formular mora zadovoljavati određene stadarde da bi je formular prihvatio.
agencija-egida-internacional-agencije-za-vize

Agencija Egida Internacional

Beograd, Zvezdara, Vojvode Bogdana 36 011 2403295
AGENCIJA ZA VIZE U BEOGRADU.
Vize.
Uslužno apliciranje za vizu.
Svaka aplikacija za vizu koliko god da deluje kao jednostavan upitnik, nosi dosta nejasnoća i mogućnosti da se pogreši.
Takođe, u slučaju odbijanja za vizu bilo koje države, taksa koju ste uplatili je nepovratna!
Čak i ako je razlog banalan, službenici svakog konzulata vraćaju pasoš bez odobrene vize.
Jedna odbijenica u pasošu Vam značajno može umanjiti izglede za dobijanje nove vize, kako za tu zemlju tako i za ostale.
Greške mogu da nastanu od samog izbora tipa viza, preko popunjavanja upitnika, sistema za plaćanje takse za vizu i najvažnije adekvatne dokumentacije koju treba priložiti uz svaki zahtev za dobijanje vize.
Egida International Vam nudi podršku i uslužno apliciranje za određene vize za Velike Britaniju, SAD, Kanadu.
Za više informacija o vizama za Ameriku, Englesku i Kanadu, kao i druge zemlje – kontaktirati agenciju.
agencija-biser-trade-tours-agencije-za-vize
AGENCIJA ZA VIZE U CENTRU BEOGRADA.
Popunjavanje obrazaca za američku vizu.
Uputstva za prikupljanje dokumenata za razgovor u konzularnom odeljenju američke ambasade.
agencija-za-vize-terra-travel-agencije-za-vize
AGENCIJA ZA VIZE BEOGRAD. Usluge viziranja. Turistička agencija Terra Travel vrši usluge viziranja, kada su u pitanju vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu. Američka viza. Kanadska viza. Tajlandska viza. Filipinska viza. Tajvanska viza. Vijetnamska viza.
VIZA ZA AMERIKU.
U slučaju da Vam je potrebna viza za Ameriku, turistička agencija Terra Travel Vam može ponuditi sledeće usluge: Možemo Vam pomoći u popunjavanju online aplikacije za dobijanje američke vize i dati izvesne sugestije kada se radi o dokumentaciji koju prilažete uz popunjenu aplikaciju.
Takodje otvaramo nalog za plaćanje vize kao i zakazivanje razgovora u ambasadi nakon uplate.
VIZA ZA KANADU.
U slučaju da Vam je potrebna viza za Kanadu, turistička agencija Terra Travel Vam može ponuditi sledeće usluge: - Možemo Vam pomoći u popunjavanju aplikacije za dobijanje kanadske vize i dati izvesne sugestije kada se radi o dokumentaciji koju prilažete uz popunjenu aplikaciju.
Nudimo Vam mogućnost elegantnog prevoza, sa bilo koje adrese u Beogradu do kanadske ambasade u Beču i povratak istog dana (ukoliko završite sve u danu), a ukoliko je neophodno da ostanete u Beču više od jednog dana, to neće predstavljati problem jer na ovoj relaciji saobraćamo svakodnevno.
VIZA ZA TAJLAND.
Turistička agencija Terra Travel vrši usluge viziranja, kada su u pitanju vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu, a imaju ih u Zagrebu ili Budimpesti, a koja su opet nadležna za izdavanje viza našim državljanima.
Na taj način smo u prilici da obezbedimo i vizu za Tajland.
Tajland Šta je potrebno za dobijanje tajlandske vize?
Popunjena aplikacija (aplikaciju Vam možemo i mi popuniti,kada nam donesete ostalu dokumentaciju). dve fotografije.
pasoš, koji važi najmanje 6 meseci od trenutka planiranog ulaska na Tajland.
rezervacija avio karte ( Terra Travel vrši uslugu rezervacije i prodaje avio karata za Tajland ).
taksa, čija visina zavisi od tipa vize za koju se aplicira.
u slučaju da Vam je potrebna radna viza, neophodno je da nam dostavite i dokumentaciju na osnovu koje potražujete.
VIZA ZA FILIPINE.
Turistička agencija Terra Travel je u prilici da umesto Vas dostavi potrebnu dokumentaciju za dobijanje filipinske vize i da, nakon što viza bude gotova, preuzme vizirani pasoš.
Dakle, obavljamo samo tzv.
kurirski deo posla.
Vaša je obaveza da pribavite neophodnu dokumentaciju i informišete se o visini takse za konkretnu vizu koju potražujete.
Mi ćemo Vam, u meri u kojoj je to moguće, na osnovu dugogodišnjeg iskustva u poslovima oko posredovanje kod dobijanje vize za Filipine, pomoći praktičnim savetima, ali se zvanično naša usluga svodi na dostavljanje, odnosno kasnije preuzimanje dokumentacije.
Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona.
VIZA ZA TAJVAN.
Turistička agencija Terra Travel je u prilici da umesto Vas dostavi potrebnu dokumentaciju za dobijanje tajvanske vize i da, nakon što viza bude gotova, preuzme vizirani pasoš.
Dakle, obavljamo samo tzv.
kurirski deo posla.
Vaša je obaveza da pribavite neophodnu dokumentaciju i informišete se o visini takse za konkretnu vizu koju potražujete.
Mi ćemo Vam, u meri u kojoj je to moguće, na osnovu dugogodišnjeg iskustva u poslovima oko posredovanje kod dobijanje vize za Tajvan, pomoći praktičnim savetima, ali se zvanično naša usluga svodi na dostavljanje, odnosno kasnije preuzimanje dokumentacije.
Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona.
VIZA ZA VIJETNAM.
Turistička agencija Terra Travel je u prilici da umesto Vas dostavi potrebnu dokumentaciju za dobijanje vijetnamske vize i da, nakon što viza bude gotova, preuzme vizirani pasoš.
Dakle, obavljamo samo tzv.
kurirski deo posla.
Vaša je obaveza da pribavite neophodnu dokumentaciju i informišete se o visini takse za konkretnu vizu koju potražujete.
Mi ćemo Vam, u meri u kojoj je to moguće, na osnovu dugogodišnjeg iskustva u poslovima oko posredovanje kod dobijanje vize za Vijetnam, pomoći praktičnim savetima, ali se zvanično naša usluga svodi na dostavljanje, odnosno kasnije preuzimanje dokumentacije.
Ukoliko odlazite na turističko ili poslovno putovanje ili školovanje u inostranstvu - dobićete vizu bez problema, uz kompletnu asistenciju neke od agencija za vize. Agencije Vam nude posredovanje u dobijanju viza, bilo da su turističke, studentske ili radne. Sa agencijama je sve brže i jednostavnije, bez gublljenja vremena. Zakažu termin u ambasadi, popune on - line aplikaciju za vizu umesto Vas , naravno na Vama je da im dostavite potrebna dokumenta i Vaše prisustvo je neophodno kod predaje dokumenata u odredjenu ambasadu. Važeći pasoš i uredne vize ključni su uslov ulaska u odredjenu državu. To je činjenica koja je svakome poznata, no može nam prouzrokovati mnogo glavobolje ako o tome ne vodimo računa na vreme. Zlatno pravilo: pasoš treba da važi bar 6 meseci nakon planiranog izlaska iz države! Ako dakle, pri prijavi ustanovite da validnost vašeg pasoša ističe pre, najbolje bi bilo razmisliti o produžavanju, odnosno vađenju novog pasoša. Validnost pasoša je isključivo Vaša odgovornost.
Back to Top