Agencije za vize Beograd

Registruj se
Prijavi se
Agencije za vize Beograd
Volite da putujete i da istražujete svet i jedva ste dočekali da nam ukinu vize!
Nažalost, i dalje postoje države koje zahtevaju da se za ulazak u njihovu zemlju obezbedi viza u Vašem pasošu.
Srećom po nas, pa ne moramo više da brinemo da li imamo svu potrebnu dokumentaciju za odredjenu ambasadu jer sve što treba uraditi pre razgovora za vizu će odraditi agencija za dobijanje viza umesto Vas.
S obzirom da je Beograd glavni grad, sve ambasade se nalaze u njemu a samim tim i mnoštvo agencija za vize koje će Vam pomoći da dobijete ono što Vam je potrebno.
Agencije za vize u Beogradu će Vam dati sve potrebne informacije, popuniti prijave, reći Vam šta tačno od dokumenata da nabavite i da Vam zakaže razgovor u ambasadi.
Vaše je samo da uživate na isplaniranom putovanju.
AGENCIJA ZA VIZE BEOGRAD. RADNA VIZA ZA AMERIKU. TURISTIČKA VIZA ZA AMERIKU. WORK AND TRAVEL PROGRAMI. Work and Travel (J-1). J-1 Work and Travel program spada u grupu programa kulturne razmene i osnovan je sa ciljem da stranim studentima omogući da, za vreme letnjeg raspusta, borave i rade u Americi. H-2B Program. H-2B viza odnosi se na privremeni ili sezonski rad lica koja ne rade u poljoprivredi.Period trajanja viza je do 12 meseci. Povraćaj poreza. Svim učesnicima J-1 i H-2B programa nudimo asistenciju povracaja poreza odbijenih u USA. Od ove godine u ponudi naše agencije je kompletna asistencija i pomoć u popunjavanju formulara svim osobama koje žele da apliciraju za turističku ili poslovnu vizu za USA. Ukoliko želite možemo vam uraditi rezervaciju za avionsku kartu i dati sve druge instrukcije vezano za količinu prtljaga koji možete da ponesete i sve druge detalje vezane za vaš put do USA.

Agencija Egida Internacional

Beograd, Zvezdara, Vojvode Bogdana 36 011 2403295 |
011 3111349 |
AGENCIJA ZA VIZE U BEOGRADU. Vize. Uslužno apliciranje za vizu. Svaka aplikacija za vizu koliko god da deluje kao jednostavan upitnik, nosi dosta nejasnoća i mogućnosti da se pogreši. Takođe, u slučaju odbijanja za vizu bilo koje države, taksa koju ste uplatili je nepovratna! Čak i ako je razlog banalan, službenici svakog konzulata vraćaju pasoš bez odobrene vize. Jedna odbijenica u pasošu Vam značajno može umanjiti izglede za dobijanje nove vize, kako za tu zemlju tako i za ostale. Greške mogu da nastanu od samog izbora tipa viza, preko popunjavanja upitnika, sistema za plaćanje takse za vizu i najvažnije adekvatne dokumentacije koju treba priložiti uz svaki zahtev za dobijanje vize. Egida International Vam nudi podršku i uslužno apliciranje za određene vize za Velike Britaniju, SAD, Kanadu. Za više informacija o vizama za Ameriku, Englesku i Kanadu, kao i druge zemlje – kontaktirati agenciju.
AGENCIJA ZA VIZE U CENTRU BEOGRADA. Popunjavanje obrazaca za američku vizu. Uputstva za prikupljanje dokumenata za razgovor u konzularnom odeljenju američke ambasade.
AGENCIJA ZA VIZE BEOGRAD. Usluge viziranja. Turistička agencija Terra Travel vrši usluge viziranja, kada su u pitanju vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu. Američka viza. Kanadska viza. Tajlandska viza. Filipinska viza. Tajvanska viza. Vijetnamska viza. VIZA ZA AMERIKU. U slučaju da Vam je potrebna viza za Ameriku, turistička agencija Terra Travel Vam može ponuditi sledeće usluge: Možemo Vam pomoći u popunjavanju online aplikacije za dobijanje američke vize i dati izvesne sugestije kada se radi o dokumentaciji koju prilažete uz popunjenu aplikaciju. Takodje otvaramo nalog za plaćanje vize kao i zakazivanje razgovora u ambasadi nakon uplate. VIZA ZA KANADU. U slučaju da Vam je potrebna viza za Kanadu, turistička agencija Terra Travel Vam može ponuditi sledeće usluge: - Možemo Vam pomoći u popunjavanju aplikacije za dobijanje kanadske vize i dati izvesne sugestije kada se radi o dokumentaciji koju prilažete uz popunjenu aplikaciju. Nudimo Vam mogućnost elegantnog prevoza, sa bilo koje adrese u Beogradu do kanadske ambasade u Beču i povratak istog dana (ukoliko završite sve u danu), a ukoliko je neophodno da ostanete u Beču više od jednog dana, to neće predstavljati problem jer na ovoj relaciji saobraćamo svakodnevno.
Ukoliko odlazite na turističko ili poslovno putovanje ili školovanje u inostranstvu - dobićete vizu bez problema, uz kompletnu asistenciju neke od agencija za vize. Agencije Vam nude posredovanje u dobijanju viza, bilo da su turističke, studentske ili radne. Sa agencijama je sve brže i jednostavnije, bez gublljenja vremena. Zakažu termin u ambasadi, popune on - line aplikaciju za vizu umesto Vas , naravno na Vama je da im dostavite potrebna dokumenta i Vaše prisustvo je neophodno kod predaje dokumenata u odredjenu ambasadu. Važeći pasoš i uredne vize ključni su uslov ulaska u odredjenu državu. To je činjenica koja je svakome poznata, no može nam prouzrokovati mnogo glavobolje ako o tome ne vodimo računa na vreme. Zlatno pravilo: pasoš treba da važi bar 6 meseci nakon planiranog izlaska iz države! Ako dakle, pri prijavi ustanovite da validnost vašeg pasoša ističe pre, najbolje bi bilo razmisliti o produžavanju, odnosno vađenju novog pasoša. Validnost pasoša je isključivo Vaša odgovornost.
Back to Top