Agencije za vize Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Agencije za vize Novi Sad
agencija-united-work-and-travel-agencije-za-vize
AGENCIJA ZA VIZE BEOGRAD.
RADNA VIZA ZA AMERIKU.
TURISTIČKA VIZA ZA AMERIKU.
WORK AND TRAVEL PROGRAMI.
Work and Travel (J-1).
J-1 Work and Travel program spada u grupu programa kulturne razmene i osnovan je sa ciljem da stranim studentima omogući da, za vreme letnjeg raspusta, borave i rade u Americi.
H-2B Program.
H-2B viza odnosi se na privremeni ili sezonski rad lica koja ne rade u poljoprivredi.Period trajanja viza je do 12 meseci.
Povraćaj poreza.
Svim učesnicima J-1 i H-2B programa nudimo asistenciju povracaja poreza odbijenih u USA.
Od ove godine u ponudi naše agencije je kompletna asistencija i pomoć u popunjavanju formulara svim osobama koje žele da apliciraju za turističku ili poslovnu vizu za USA.
Ukoliko želite možemo vam uraditi rezervaciju za avionsku kartu i dati sve druge instrukcije vezano za količinu prtljaga koji možete da ponesete i sve druge detalje vezane za vaš put do USA. Takođe nudimo vam mogućnost elektronske uplate aplikacije za vizu čime se maksimalno skraćuje proces u odnosu na uplatu u redovnom platnom promentu i cela procedura završava jednim dolaskom u agenciju ili telefonskim pozivom.
Ukoliko niste iz Beograda, ili ne možete da dođete u radno vreme agencije, dolazak nije neophodan a formular DS 160 možemo popuniti za vas putem skype ili ukoliko nam na email pošaljete odgovore na pitanja koja su potrebna za DS 160.
U svakom slučaju pre dolaska u ageniciju zahtevajte od nas da vam pošaljemo spisak pitanja koja su potrebna za popunjavanje DS 160 formulara kako bi ste blagovremeno pripremili odgovore na ta pitanja.
Formular DS 160 predstavlja elektronsku aplikaciju za američku vizu.
Da bi se ova aplikacija popunila potrebno je da se u nju unese digitalna slika i vaši lični podaci, podaci iz pasoša, razni drugi podaci koji se odnose na svrhu vašeg boravka u USA i dužinu boravka u USA, podaci vašeg garanta odnosno osobe ili firme koja vas poziva da je posetite u USA i drugi podaci u vezi sa vašim primarnim zanimanjem u zemlji stalnog boravka.
Formular DS 160 poseduje foto validator i slika koja se unosi u ovaj formular mora zadovoljavati određene stadarde da bi je formular prihvatio.
agencija-egida-internacional-agencije-za-vize
AGENCIJA ZA VIZE U BEOGRADU.
Vize.
Uslužno apliciranje za vizu.
Svaka aplikacija za vizu koliko god da deluje kao jednostavan upitnik, nosi dosta nejasnoća i mogućnosti da se pogreši.
Takođe, u slučaju odbijanja za vizu bilo koje države, taksa koju ste uplatili je nepovratna!
Čak i ako je razlog banalan, službenici svakog konzulata vraćaju pasoš bez odobrene vize.
Jedna odbijenica u pasošu Vam značajno može umanjiti izglede za dobijanje nove vize, kako za tu zemlju tako i za ostale.
Greške mogu da nastanu od samog izbora tipa viza, preko popunjavanja upitnika, sistema za plaćanje takse za vizu i najvažnije adekvatne dokumentacije koju treba priložiti uz svaki zahtev za dobijanje vize.
Egida International Vam nudi podršku i uslužno apliciranje za određene vize za Velike Britaniju, SAD, Kanadu.
Za više informacija o vizama za Ameriku, Englesku i Kanadu, kao i druge zemlje – kontaktirati agenciju.
Ukoliko odlazite na turističko ili poslovno putovanje ili školovanje u inostranstvu - dobićete vizu bez problema, uz kompletnu asistenciju neke od agencija za vize. Agencije Vam nude posredovanje u dobijanju viza, bilo da su turističke, studentske ili radne. Sa agencijama je sve brže i jednostavnije, bez gublljenja vremena. Zakažu termin u ambasadi, popune on - line aplikaciju za vizu umesto Vas , naravno na Vama je da im dostavite potrebna dokumenta i Vaše prisustvo je neophodno kod predaje dokumenata u odredjenu ambasadu. Važeći pasoš i uredne vize ključni su uslov ulaska u odredjenu državu. To je činjenica koja je svakome poznata, no može nam prouzrokovati mnogo glavobolje ako o tome ne vodimo računa na vreme. Zlatno pravilo: pasoš treba da važi bar 6 meseci nakon planiranog izlaska iz države! Ako dakle, pri prijavi ustanovite da validnost vašeg pasoša ističe pre, najbolje bi bilo razmisliti o produžavanju, odnosno vađenju novog pasoša. Validnost pasoša je isključivo Vaša odgovornost.
Back to Top