Agencije za vize Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Agencije za vize Stari Grad
AGENCIJA ZA VIZE BEOGRAD. RADNA VIZA ZA AMERIKU. TURISTIČKA VIZA ZA AMERIKU. WORK AND TRAVEL PROGRAMI. Work and Travel (J-1). J-1 Work and Travel program spada u grupu programa kulturne razmene i osnovan je sa ciljem da stranim studentima omogući da, za vreme letnjeg raspusta, borave i rade u Americi. H-2B Program. H-2B viza odnosi se na privremeni ili sezonski rad lica koja ne rade u poljoprivredi.Period trajanja viza je do 12 meseci. Povraćaj poreza. Svim učesnicima J-1 i H-2B programa nudimo asistenciju povracaja poreza odbijenih u USA. Od ove godine u ponudi naše agencije je kompletna asistencija i pomoć u popunjavanju formulara svim osobama koje žele da apliciraju za turističku ili poslovnu vizu za USA. Ukoliko želite možemo vam uraditi rezervaciju za avionsku kartu i dati sve druge instrukcije vezano za količinu prtljaga koji možete da ponesete i sve druge detalje vezane za vaš put do USA.
AGENCIJA ZA VIZE U CENTRU BEOGRADA. Popunjavanje obrazaca za američku vizu. Uputstva za prikupljanje dokumenata za razgovor u konzularnom odeljenju američke ambasade.
AGENCIJA ZA VIZE BEOGRAD. Usluge viziranja. Turistička agencija Terra Travel vrši usluge viziranja, kada su u pitanju vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu. Američka viza. Kanadska viza. Tajlandska viza. Filipinska viza. Tajvanska viza. Vijetnamska viza. VIZA ZA AMERIKU. U slučaju da Vam je potrebna viza za Ameriku, turistička agencija Terra Travel Vam može ponuditi sledeće usluge: Možemo Vam pomoći u popunjavanju online aplikacije za dobijanje američke vize i dati izvesne sugestije kada se radi o dokumentaciji koju prilažete uz popunjenu aplikaciju. Takodje otvaramo nalog za plaćanje vize kao i zakazivanje razgovora u ambasadi nakon uplate. VIZA ZA KANADU. U slučaju da Vam je potrebna viza za Kanadu, turistička agencija Terra Travel Vam može ponuditi sledeće usluge: - Možemo Vam pomoći u popunjavanju aplikacije za dobijanje kanadske vize i dati izvesne sugestije kada se radi o dokumentaciji koju prilažete uz popunjenu aplikaciju. Nudimo Vam mogućnost elegantnog prevoza, sa bilo koje adrese u Beogradu do kanadske ambasade u Beču i povratak istog dana (ukoliko završite sve u danu), a ukoliko je neophodno da ostanete u Beču više od jednog dana, to neće predstavljati problem jer na ovoj relaciji saobraćamo svakodnevno.
Back to Top