Apoteke Beograd

Registruj se
Prijavi se
Apoteke Beograd
Apoteke Beograd, apoteke u Beogradu - saznajte koje su dežurne apoteke u Beogradu, cene lekova u apotekama, telefone apoteka u Beogradu i nađite najbližu apoteku.
Sve apoteke u Beogradu na jednom mestu nude Vam mogućnost da pronađete lek koji tražite ili lek koji je deficitaran, naručite vakcinu u apoteci.
Privatne apoteke u Beogradu izdaju lekove na recept koji je izdao lekar u državnoj ili privatnoj ambulanti.
Neki lekovi u beogradskim apotekama ne mogu se kupiti bez recepta, a drugi lekovi se izdaju bez recepta.
Apoteke u Beogradu nude mnogo više od lekova i medicinskih sredstava, u apotekama se mogu naći i kozmetička sredstva i pribor za najmlađe proverenog kvaliteta.
Saveti farmaceuta u beogradskim apotekama mnogo znače, jer će Vam apotekari preporučiti lek ili medicinsko sredstvo, ili će Vam sugerisati da se prvo obratite lekaru.
Pogledajte detaljne prezentacije beogradskih apoteka, fotografije apoteka, adrese i telefone.
Dešava se da nam zatreba nešto iz apoteke i u sred noći, i zato je jeko bitno da znate koja dežurna apoteka Vam je najbliža u Beogradu, ili koja apoteka radi od 0 do 24h, a ne da lutate i tražite.
Mi smo tu da pomognemo i ušedimo Vam vreme pri traženju apoteke u Beogradu.
apoteka-dzavic-apoteke

Zravstvena ustanova Apoteka Džavić

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojna Lukića 6 011 2152364
APOTEKE BEOGRAD APOTEKA DŽAVIĆ Zdravstvena ustanova apoteka „Džavić“ osnovana je 1993.godine kao deo porodične firme, sa ciljem da se u ovoj delatnosti dokažemo sa visokim nivoom usluge i prihvatljivim cenama, što smo i postigli.
Cilj nam je stalno praćenje novosti na tržištu i uvođenje novih preparata u prodaju uz saradnju sa lekarima konsultantima i stalnim promocijama.
hygia-pharm-1-apoteke

Hygia Pharm

Beograd, Meljak, Sarajevska 14 011 3610715
APOTEKE BEOGRAD HYGIA PHARM Glavni magacin i logistički centar Hygia Pharm d.o.o.
se nalazi u Novom Pazaru.
Svakodnevno se vrše dostave robe po apotekama širom Srbije.
Zadovoljni smo kvalitetom i postignutim ciljevima i uspesima.
Sve postignuto, mi smatramo uspehom, a naš najveći uspeh su ljudi koji nam se vraćaju, kontakti i saradnja koji se obnavljaju kao i umeće zaposlenih da posao iznesu iz dana u dan, iz godine u godinu, vredno i odgovorno.
apoteke-lora-apoteke

Apoteke LORA

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21g 011 2607137
Apoteke LORA pružaju Vam široku paletu sredstava za očuvanje zdravlja i kompletnu negu tela.
Želimo da sa Vama ostvarimo kvalitetan odnos i saradnju kroz individualni pristup, profesionalnu uslugu i komunikaciju u prijatnom ambijentu.
Naš uspeh je u Vašem zadovljstvu i poverenju.
Uz overenu zdravstvenu knjižicu u apotekama LORA možete preuzeti Vaše lekove na recept, bilo da ste vojni ili osiguranik Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja.
Naše osoblje na raspolaganju Vam je 24 sata za različite informacije: od pravilne upotrebe medikamenata i preparata za prevenciju, preko saveta o adekvatnom izboru kozmetike, do upućivanja u karakteristike opreme za Vašu bebu.
Apoteke LORA snabdevene su lekovima, pomoćnim lekovitim, dijetetskim i kozmetičkim preparatima, kao i hranom i opremom za odojčad, bebe i decu.
Rukovođeni željom da Vam kupovinu učinimo prijatnom, udobnom i jednostavnom, omogućili smo, držeći se najviših standarda, i internet prodaju.
Na našoj stranici dostupan Vam je spisak proizvoda sa detaljnim opisom i uputstvom.
Dostavu vršimo preko kurirske službe sa kojom imamo Ugovor.
benu-apoteka-apoteke

BENU apoteka

Beograd, Banovo brdo, Blagoja Parovića 102g 011 3540733
BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije.
Prillagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.
BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom objektu BENU.
Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.
Stručno i ljubazno osoblje BENU apoteka pružiće pravi savet i olakšati izbor proizvoda, jer svakom kupcu pristupa sa aspekta specifičnosti njegovih potreba.
apoteka-galen-pharm-apoteke

Apoteka Galen pharm

Beograd, Zemun, Beogradska 8 011 3731874 |
064 6479468 |
APOTEKE, Zdravstvena Ustanova apoteka „Galen Pharm“ osnovana je 2007 godine u Beogradu i trenutno ima 29 maloprodajnih objekata apoteka opremljenih prema najnovijim svetskim standardima i pozicioniranim na najatraktivnijim lokacijama grada Beograda i širom Vojvodine.
Sa željom da smo uvek tamo gde Vam zatreba, stalno širimo lanac naših apoteka i trudimo se da Vam budemo na „dohvat ruke“.
farmanea-apoteke-apoteke
APOTEKE.
U godinama kada svaka reč i gest farmaceuta predstavlja borbu za vraćanje poverenja i autoriteta, Zdravstvena ustanova apoteka Farmanea izgradila je sistem koji čini 40 apoteka.
Svojim svakodnevnim aktivnostima zaposleni u zdravstvenoj ustanovi daju značajan doprinos naporima da farmaceut u apoteci zauzme važno mesto u sistemu zdravstvene zaštite, ali i da održi profitabilnost u poslovanju.
Konstantno ulažemo napore u promovisanju zdravlja stanovništva kao i prevenciji bolesti, o čemu govore brojne aktivnosti koje se svakodnevno sprovode.
apoteka-krsenkovic-apoteke
APOTEKE.
Zdravstvena ustanova Apoteka Kršenković je osnovana 2013 godine i u svom sastavu obuhvata veliki broj apoteka.
Zahvaljujući ljubaznošću i profesionalnošću stručnog tima, odličnoj snabdevenosti lekovima, pomoćnim lekovitim sredstvima, dijetetskim i kozmetičkim proizvodima, hranom i opremom za bebe i ostalim artiklima, kao i stalnim akcijama i popustima, ova ustanova se pozicionirala kao jedna od najozbiljnijih apotekarskih ustanova u regionu zapadne i centralne Srbije.
Stručnost, strpljivost, blaga reč i osmeh zaposlenih, postali su prepoznatljiva karakteristika svih apoteka u okviru Zdravstvene ustanove, koja svakim danom unapređuje kvalitet usluga koje pruža svojim sugrađanima.
apoteka-ivancic-i-sin-apoteke

Apoteka Ivančić i sin

Beograd, Stari Grad, Nušićeva 15 011 3248284
Apoteka “Ivančić i sin” farmacija - tradicija i poverenje!
Zdravstvena ustanova Apoteka “Ivančić i sin” iz Beograda u farmacija postoji 19 godina od 1991 god.
Prva apoteka otvorena je na Čukarici.
U zdravstvenoj ustanovi radi 12 farmaceuta i 11 farmaceutskih tehničara.
Sve apoteke su na teritoriji Beograda na različitim opštinama.
Naša apotekarska ustanova je od aprila 2009 usklađena sa principima Dobre apotekarske prakse što garantuje našim pacijentima najprofesionalniju uslugu i pravi savet u svakom trenutku.
Svi zaposleni su dobro stručno edukovani i stalno usavršavaju svoje znanje.
Naše apoteke su uvek dobro snabdevene lekovima , medicinskim sredstvima, najsavremenijim kozmetičkim preparatima i dijetetskim proizvodima.
U njima možete podići lek na vojni recept.
U mogućnosti smo i da vam napravimo lek po Rp lekara.
Uvek smo spremni da Vam damo pravi savet kako da upotrebljavate lek, kao i kako da odaberete pravi dijetetski suplement ili kozmetički preparat.
Za sve informacije se možete javiti telefonom ili poslati e mail.
goodwill-apoteka-apoteke

Goodwill Apoteka

Beograd, Žarkovo, Ace Joksimovića 2 011 2360437 |
064 8441828 |
APOTEKE.
Šireći oblasti i polja naših delatnosti, 2008 godine otvorili smo prvu Goodwill Apoteku.
Jedinstven i prepoznatljiv vizuelni identititet, opredeljenost za vrhunsku uslugu, prijatna atmosfera i iznad svega širok spektar proizvoda, uz stručnu prodaju i savete, ubrzo su Goodwill Apoteke izdvojili od konkurencije.
Danas na tržištu Srbije postoji veliki broj Goodwill Apoteka koje konstantno unapređuju sve aspekte svog poslovanja, a u ovoj godini planiramo i dalja širenja naše mreže apoteka.
apoteka-oaza-zdravlja-apoteke

Apoteka Oaza zdravlja

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 123d 011 3961430 |
063 1110452 |
APOTEKA U BEOGRADU.
Zdravstvena ustanova apoteka “Oaza zdravlja” je osnovana u decembru 2006 godine.
Prva u nizu apoteka je otvorena na Kanarevom brdu.
U „Oazi zdravlja“ zaposleno je 85 licenciranih diplomiranih farmaceuta i 37 licenciranih farmaceutskih tehničara.
Stručno usavršavanje zaposlenih omogućava pacijentima da uvek dobiju profesionalnu uslugu i savete u okviru naših apoteka.
Ljubaznost, profesionalna usluga, kao i dobra snabdevenost lekovima, pomoćnim lekovitim sredstvima, dijetetskim i kozmetičkim preparatima, opremom i hranom za bebe i drugim artiklima siguran su znak našim pacijentima i korisnicima usluga da će uspešno rešiti svaki problem iz domena apotekarske delatnosti.
U apotekama „Oaza zdravlja“ izdajemo lekove i medicinska pomagala (pelene, trake za merenje nivoa šećera u krvi, lancete, igle za insuline) na recepte Republickog fonda zdravstvenog osiguranja, kao i vojnim osiguranicima.
Posebnu pažnju smo posvetili uređenju i opremanju naših apoteka, sa namerom da stvorimo što prijatniji prostor za naše klijente, ali i za rad zaposlenih.
apoteka-magistra-zivanovic-apoteke

Apoteka Magistra Živanović

Novi Beograd, Mileve Marić Ajnštajn 54 011 7138084
Apoteka Živanović - Apotekarska ustanova u Beogradu.
Zdravstvena Ustanova Apoteka Magistra Živanović, osnovana je 2011 godine.
Naše apotekese nalaze u Beogradu.
Zaposleni u našoj ustanovi su izuzetni profesionalci koji se svakoga dana stručno usavršavaju kako bi na najbolji mogući način odgovorili svom pozivu.
Naše ljubazno osoblje je uvek u službi Vama i Vašem zdravlju.
Jer ono ne može da čeka.
apoteke-laurus-apoteke

Apoteke Laurus

Beograd, Vračar, Katanićeva 16 011 2419174 |
011 3441976 |
APOTEKE U BEOGRADU.
Sa tradicijom dugom preko dve decenije, apoteke Laurus izgradile su prepoznatljiv identitet zasnovan na promociji zdravog života, sa ciljem prevencije bolesti i očuvanja pravilnih životnih navika.
Prilagođavajući se rastućim zahtevima tržišta i naših klijenata, težimo ka inovativnom i individualnom pristupu svakom pojedincu.
Radimo na stalnoj edukaciji i usavršavanju našeg stručnog tima u cilju usklađivanja i praćenja kvaliteta svetske farmaceutske prakse.
Pratimo svetske trendove, svakodnevno proširujemo širok asortiman lekova, proizvoda za unapređene zdravlja i pomoćnih medicinskih sredstava za prevenciju zdravstvenih tegoba.
Apoteke nude širok spektar strogo kontrolisanih dijetetskih suplemenata vrhunskog kvaliteta.
Obezbedili smo veliki izbor medicinske i dekorativne kozmetike, sledeći najviše standarde.
Misleći na roditelje i njihove mališane, proširili smo paletu svojih proizvoda na kompletnu opremu za bebe i porodilje, kao i na bogatu ponudu igračaka.
U prijatnoj atmosferi naših apoteka smeštenih na više lokacija u Beogradu, od naših ljubaznih farmaceuta dobićete korisne informacije i stručne savete oko pravilnog izbora i upotrebe medikamenata koje koristite.
Na usluzi smo Vam za sve potrebne savete o adekvatnoj nezi lica i tela primerenoj vašim godinama; tu smo da pomognemo pri odabiru pravog proizvoda za Vas i Vašu porodicu.
Sve lekove u našim apotekama možete podići na recepte civilnih i vojnih osiguranika radnim danom, vikendom i praznicima 0-24 sata na teritoriji Beograda.
Nudimo Vam i mogućnost isporuke lekova na kućnu adresu.
Posetite nas – svake nedelje u apotekama organizujemo promocije medicinskih preparata i različitih proizvoda svetski poznatih brendova iz našeg raznovrsnog asortimana.
filly-farm-apoteke-apoteke

Filly Farm apoteke

Beograd, Zemun, Bulevar Mihajla Pupina 199 011 2604390
Naš cilj jeste briga o Vašem zdravlju kao i prevencija bolesti, tu smo da Vas saslušamo, ponudimo stručan savet i pomognemo i rešavanju zdravstvenih problema.
Kod nas možete naći širok asortiman lekova, pomoćnih medicinskih sredstava, dijetetike, dekorativne i medicinske kozmetike, kao i bebi hrane, opreme.

Julija pharm apoteke

Beograd, Zemun, Prote Jeftimija Ivanovića 73 011 3733203 |
062 590476 |
APOTEKE BEOGRAD JULIJA PHARM
LOKACIJE
Apoteke Aleksandrovac
Apoteke Aleksinac
Apoteke Alibunar
Apoteke Apatin
Apoteke Aranđelovac
Apoteke Arilje
Apoteke Azanja
Apoteke Bačka Palanka
Apoteke Bačka Topola
Apoteke Bački Petrovac
Apoteke Bajina Bašta
Apoteke Bajmok
Apoteke Banatski Karlovac
Apoteke Banatsko Novo Selo
Apoteke Batočina
Apoteke Bavanište
Apoteke Bečej
Apoteke Bela Crkva
Apoteke Bela Palanka
Apoteke Bogatić
Apoteke Brus
Apoteke Čačak
Apoteke Čajetina
Apoteke Čantavir
Apoteke Crvenka
Apoteke Ćuprija
Apoteke Despotovac
Apoteke Dolovo
Apoteke Feketić
Apoteke Futog
Apoteke Golubac
Apoteke Gornji Milanovac
Apoteke Guča
Apoteke Inđija
Apoteke Ivanjica
Apoteke Jagodina
Apoteke Kačarevo
Apoteke Kanjiža
Apoteke Kikinda
Apoteke Kovačica
Apoteke Kovin
Apoteke Kragujevac
Apoteke Kraljevo
Apoteke Kruševac
Apoteke Kula
Apoteke Lapovo
Apoteke Lebane
Apoteke Ljig
Apoteke Loznica
Apoteke Mačvanska Mitrovica
Apoteke Markovac
Apoteke Miloševac
Apoteke Milutinovac
Apoteke Mrčajevci
Apoteke Niš
Apoteke Nova Pazova
Apoteke Nova Varoš
Apoteke Novi Pazar
Apoteke Novi Sad
Apoteke Palić
Apoteke Pančevo
Apoteke Paraćin
Apoteke Petrovac na Mlavi
Apoteke Pirot
Apoteke Požarevac
Apoteke Požega
Apoteke Priboj
Apoteke Putinci
Apoteke Rača Karađorđeva
Apoteke Rača Kragujevačka
Apoteke Raška
Apoteke Ruma
Apoteke Rumenka
Apoteke Šabac
Apoteke Senta
Apoteke Sevojno
Apoteke Šid
Apoteke Šimanovci
Apoteke Smederevo
Apoteke Smederevska Palanka
Apoteke Sombor
Apoteke Srbobran
Apoteke Sremska Kamenica
Apoteke Starčevo
Apoteke Subotica
Apoteke Surdulica
Apoteke Svilajnac
Apoteke Temerin
Apoteke Topola
Apoteke Trstenik
Apoteke Užice
Apoteke Velika Plana
Apoteke Veliki Trnovac
Apoteke Vladičin Han
Apoteke Vladimirovac
Apoteke Vranje
Apoteke Vranjska Banja
Apoteke Vrbas
Apoteke Vrnjačka Banja
Apoteke Vršac
Apoteke Zrenjanin
Prva apoteka osnovana je 114 godine u Napulju. Dok je u Srbiji prva apoteka otvorena 1830 godine u Beogradu. Apoteka je zdravstvena ustanova koja nabavlja i ispituje lekove i sanitetski materijal, i njima snabdeva stanovništvo. Apoteka se sastoji od dela za prodaju, skladištenje i magistralnu izradu lekova, a danas sve češće imaju i poseban deo za konsultaciju sa pacijentima. Danas je većina apoteka raširila svoj asortiman, pa pored lekova bave se prodajom kozmetike, dijeteskih proizvoda, zdrave hrane i sličnih srodnih proizvoda. Mimo apoteka koje se bave prodajom i izdavanjem lekova, postoji i kućna apoteka kao obavezan deo svakog doma. Svaka kućna apoteka bi trebalo da sadrži lekove protiv bolova, protiv temperature, protiv prehlade i opremu za prvu pomoć. S obzirom da nam je zdravlje svima najbitnije, izuzetno je važno da posedujete kućnu apoteku. Ukoliko vam lekovi za prvu pomoć nisu dostupni u kući, posetite najbližu apoteku i opremite se za, što bi naš narod rekao, ne daj Bože! U apotekama pored lekova, možete dobiti i veoma korisne savete farmaceuta. Farmaceuti će Vam preporučiti koji lek ili sredstvo da uzmete ukoliko se radi o nekom leku za koji nije potreban lekarski recept, i ukoliko se radi o nekom bezazlenijem problemu ili će Vas posavetovati da prvo odete na pregled kod lekara i da u skladu sa tim dobijete odgovarajuću terapiju. Apotekari Vam mogu preporučiti i paralelu nekog leka koji je deficitaran a prepručio Vam ga je lekar, pošto skoro svi lekovi imaju svoju paralelu, to je lek istog hemijskog sastava ali se prodaje pod drugim fabričkim imenom jer ga proizvodi druga fabrika lekova. Postoje generička i fabrička imena lekova, a po generičkom imenu i po sastavu se vidi da li su dva leka od različitih proizvođača ustavri jedan isti lek.
Back to Top