Apoteke Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Apoteke Voždovac
benu-apoteka-apoteke

BENU apoteka

Beograd, Voždovac, Olge Alkalaj 2 011 3478932
BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije.
Prillagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.
BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom objektu BENU.
Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.
Stručno i ljubazno osoblje BENU apoteka pružiće pravi savet i olakšati izbor proizvoda, jer svakom kupcu pristupa sa aspekta specifičnosti njegovih potreba.
apoteka-oaza-zdravlja-apoteke

Apoteka Oaza zdravlja

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 123d 011 3961430
APOTEKA U BEOGRADU.
Zdravstvena ustanova apoteka “Oaza zdravlja” je osnovana u decembru 2006 godine.
Prva u nizu apoteka je otvorena na Kanarevom brdu.
U „Oazi zdravlja“ zaposleno je 85 licenciranih diplomiranih farmaceuta i 37 licenciranih farmaceutskih tehničara.
Stručno usavršavanje zaposlenih omogućava pacijentima da uvek dobiju profesionalnu uslugu i savete u okviru naših apoteka.
Ljubaznost, profesionalna usluga, kao i dobra snabdevenost lekovima, pomoćnim lekovitim sredstvima, dijetetskim i kozmetičkim preparatima, opremom i hranom za bebe i drugim artiklima siguran su znak našim pacijentima i korisnicima usluga da će uspešno rešiti svaki problem iz domena apotekarske delatnosti.
U apotekama „Oaza zdravlja“ izdajemo lekove i medicinska pomagala (pelene, trake za merenje nivoa šećera u krvi, lancete, igle za insuline) na recepte Republickog fonda zdravstvenog osiguranja, kao i vojnim osiguranicima.
Posebnu pažnju smo posvetili uređenju i opremanju naših apoteka, sa namerom da stvorimo što prijatniji prostor za naše klijente, ali i za rad zaposlenih.
LOKACIJE
Back to Top