Apoteke Žarkovo

Registruj se
Prijavi se
Apoteke Žarkovo
benu-apoteka-apoteke

BENU apoteka

Beograd, Žarkovo, Spasovdanska 4a 011 2511583
BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije.
Prillagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.
BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom objektu BENU.
Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.
Stručno i ljubazno osoblje BENU apoteka pružiće pravi savet i olakšati izbor proizvoda, jer svakom kupcu pristupa sa aspekta specifičnosti njegovih potreba.
apoteka-magistra-zivanovic-apoteke
Apoteka Živanović - Apotekarska ustanova u Beogradu.
Zdravstvena Ustanova Apoteka Magistra Živanović, osnovana je 2011 godine.
Naše apotekese nalaze u Beogradu.
Zaposleni u našoj ustanovi su izuzetni profesionalci koji se svakoga dana stručno usavršavaju kako bi na najbolji mogući način odgovorili svom pozivu.
Naše ljubazno osoblje je uvek u službi Vama i Vašem zdravlju.
Jer ono ne može da čeka.
LOKACIJE
Back to Top