Auto delovi Zastava Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Zastava Novi Sad
euroauto-uvoznik-i-distributer-auto-delova-auto-delovi-zastava
AUTO DELOVI ZASTAVA.
PRODAJA AUTO DELOVA ZA ZASTAVU.
AMORTIZERI, CREVA ZA GORIVO, VAZDUH, VODU, DELOVI TRAPA, FILTERI ZA GORIVO, ULjE, VAZDUH, FILTERI KABINE, FILTER DIZEL ČESTICA, GREJAČI, HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI, IZDUVNI SISTEMI, KATALIZATORI, KOČIONI SISTEMI, LEŽAJEVI TOČKA, MANŽETNE, MENJAČKA ULjA, NOSAČI MOTORA, OPRUGE, POLUOSOVINE, PUMPE ZA VODU, REMENjE, SENZORI ISTROŠENIH KOČNICA, SETOVI KVAČILA, SIJALICE, SVEĆICE, ŠOLjE AMORTIZERA, ŠPANERI, TERMOSTATI, DAVAČI, PREKIDAČI, KABLOVI, MODULI PALjENjA, BRISAČI
kit-commerce-auto-delovi-zastava
AUTO DELOVI ZASTAVA BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Zastava vozila u regionu.
auto-promet-auto-delovi-zastava

Auto Promet

Novi Sad, Bul.Vojvode Stepe 46 021 6403544 |
021 6403545 |
AUTO DELOVI ZASTAVA BEOGRAD AUTO PROMET Nudimo Vam auto delove za ZASTAVA vozila po veoma povoljnim cenama.
auto-delovi-rival-auto-delovi-zastava

Auto Delovi Rival

Novi Sad, Temerinski put 71 021 6416717 |
063 502984 |
AUTO DELOVI ZASTAVA BEOGRAD AUTO DELOVI RIVAL Kod nas možete nabaviti kvalitetne i povoljne auto delove za vozila marke ZASTAVA.
Sto trideset kilometara jugoistočno od Beograda nalazi se Kragujevac, postavljen na desnu obalu reke Lepenice. Nekada zvan „srpski Detroit“, Kragujevac je najpoznatiji upravo kao dom Grupacije Zastava, najstarije industrijsko preduzeće u Srbiji, ponosa bivše Jugoslavije. Kragujevčani i njihova mreža kooperenata širom Jugoslavije su često predstavljali značajne novine u razvoju jugoslovenske automobilske industrije. Saradnja sa „Fijatom“ je „Zastavi“ garantovala tehnički uspeh. Povoljne nabavne cene i jeftinog održavanja, „Zastavini“ automobili su bili daleko ispred vozila iz Istočnog Bloka kao što su Lada, Moskvich, škoda, Trabant i Wartburg, a bili su čak u stanju da održe poneku lekciju i rivalima sa Zapada i „Japancima“. Zastava je koristila pogon na prednjim tockovima još 1971. godine, znatno pre nego što su japanski proizvođači usvojili ovu koncepciju. Do 1991. moglo je slobodno da se kaže da je Yugo solidno tražen automobil na svetskom tržištu. U „Zastavi“ su se nadali da će uskoro lansirati čitavu liniju novih proizvoda. Raspad Jugoslavije sve je zaustavio. Usledilo je vrlo teških 15 godina. Uprkos gubitku američkog tržišta sredinom 1991. godine zbog početka rata i nestanku nekoliko ključnih snabdevača, Zastava uspeva da održi proizvodnju za domaće kupce. Tokom bombardovanja od strane NATO snaga, Zastava postaje legitimna meta. Zaposleni su pravili živi štit kako bi sačuvali svoja radna mesta od uništenja. Suvišno je da pričamo o tome gde možete naći delove za vašeg Yuga ili neki drugi model Zastavinog vozila!
Back to Top