Avio karte Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Avio karte Kragujevac
turisticka-agencija-big-blue-agencije-za-avio-karte

Turistička agencija Big Blue

Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37 034 305965 |
034 305966 |
AGENCIJA ZA PRODAJU AVIO KARATA.
Big Blue je nosilac IATA licence što ga svrstava u svetsku porodicu putničkih agencija koje se bave prodajom avio karata.
BIG BLUE u svojim poslovnicama koristi AMADEUS i GALILEO globalne rezervacione sisteme za prodaju avio karata.
Kao jedan od vodećih turoperatora na području Srbije i šireg regiona naša agencija se specijalizovala i za prodaju avio- karta za ceo svet po najpovoljnijim tarifama i sa simboličnom provizijom.
Zahvaljujući i ovoj vrsti maksimalno brze i profesionalne usluge sa nama je u proteklih 9 godina putovalo više od 500.000 putnika.
Prethodni poslovni rezultati daju nam kredibilitet za nove ambiciozne i veće ciljeve.
Naglašeno znanje, veština i sposobnost zaspolenih na avio-šalteru su zahtevi koji su naši sve brojniji klijenti, očigledno, odavno prepozali jednako kao i partneri širom sveta (Lufthansa, Air France, KLM, Emirajtes, Britiš ervejz…).
Na talasu uspehu ovog širićemo i ubuduće svoju poslovnu filozofiju s kadrovima i profesionalcima sposobnim da u svakom trenutku ispune vašu želju i da vam kroz rezervaciju i prodaju avio-karata omoguće da najbrže stignete do željene destinacije.
turisticka-agencija-kon-tiki-travel-agencije-za-avio-karte

Turistička agencija Kon Tiki Travel

Kragujevac, Kralja Aleksandra i Karađorđevića 37 034 335925 |
034 335544 |
AVIO KARTE.
Jedna smo od vodećih turističkih agencija u prodaji avio- karata.
Vrhunska i profesionalna usluga u ovom segmentu poslovanja iskazuje se kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svetske destinacije uz najniže cene i mogućnost plaćanja pod najpovoljnijim uslovima.
Kon Tikijev avio-šalter, osposobljen je da isprati bilo koji zahtev u svakom trenutku i za svako pojedinačno ili grupno putovanje, načinom rada i pružanjem usluge izborio se ne samo za poziciju uglednog partnera već i stvaranje lojalne klijentele koja se iz godine u godinu uvećava.
Podjednako uspešan partnerski odnos s naglašenim međusobnim uvažavanjem imamo ne samo sa najvećim srpskim avio- prevoznikom već i sa najpoznatijim avio-kompanijama sveta.
Avio-karte možete rezervisati/kupiti TELEFONSKIM POZIVOM, POPUNJAVANJEM ONLINE FORMULARA, UZ POMOĆ ONLINE PRETRAŽIVAČA ILI LIČNO U NAŠIM POSLOVNICAMA.
Kon Tiki - garancija kvaliteta.
turisticka-agencija-fly-fly-travel-avio-karte
AVIONSKE KARTE ZA CEO SVET.
PRODAJA NAJJEFTINIJIH AVIO KARATA ZA LETOVE KA SVETSKIM DESTINACIJAMA.
Preko Fly Fly Travel agencije, možete kupiti jeftine avio karte za sve destinacije u svetu, na svim avio kompanijama.
Isto tako, u agenciji Fly Fly Tarvel moguće je rezervisati karte svih svetskih lowcost kompanija, koje nam često mogu omogućiti putovanje po značajno povoljnijim cenama.
Naši zaposleni uvek nastoje da Vam pronađu najbolju opciju, bilo da Vam je prioritet cena, kraća konekcija, ili bilo šta drugo.
Na sajtu Fly Fy Travel imate mogićnost i da samostalno rezervisete i izvrsite kupovinu avio karata po sopstvenom izboru.
Online rezervacioni sistem je kranje jednostavna za korisćenje i kroz nekoliko poteza mozete izvrsiti rezervaciju avionskih karata.
U svakom momentu mozete kontaktirati i call centar Fly Fly Tarvel-a na broj 011/2185616 za sva dodatna pitanja i pomoć oko rezervacije.
Siguran uspeh u ovome garantuje: Najsavremeniji sistem rada.
Kvalifikovano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom.
Saradnja sa svim svetskim avio kompanijama.
24 – časovno radno vreme i pristup najvećem globalnim svetskim rezervacionim sistemima Galileo, Amadeus, Sabra.
Za sve nase putnike Fly Fly Travel je obezbedio i vredne poklone.
Iskoristite priliku i uštedite novac i vreme!
Volite putovanja, letovanja i sve vrste odmora ali kad dodje vreme da nadjete let u kome ima mesta za Vas i Vašu porodicu, sve Vam prisedne. Agencije za avio karte su tu da Vam nadju najbržu i najjeftiniju ponudu koja ima u ponudi za avio letove. S obzirom na to koliko biste Vi vremena izgubili prelistavajući sve avio kompanije i tražeći odgovarajući let, agencije za avio karte su Vam jedini spas. Vrhunska i profesionalna usluga u ovom segmentu poslovanja iskazuje se kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svetske destinacije uz najniže cene. San svakog putnika, bilo da je to poslovni čovek kome je svaki sat vrlo dragocen ili putnik koji putuje na odmor ili posetu prijateljima, je udobno i ne previše zamorno putovanje i jednostavan način kupovine karata, po što pristupačnijim cenama.
Back to Top