Avio karte Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Avio karte Novi Beograd
turisticka-agencija-viva-avio-karte
AVIO KARTE BEOGRAD TURISTIČKA AGENCIJA VIVA U agenciji Viva možete kupiti povoljne avio karte za mnoge destinacije.
Nudimo avio karte na akciji.
Proverite za koje sve destinacije imamo avionske karte u ponudi.
turisticka-agencija-big-blue-agencije-za-avio-karte

Turistička agencija Big Blue

Novi Beograd, Mihaila Pupina 10a 011 2131743
AGENCIJA ZA PRODAJU AVIO KARATA.
Big Blue je nosilac IATA licence što ga svrstava u svetsku porodicu putničkih agencija koje se bave prodajom avio karata.
BIG BLUE u svojim poslovnicama koristi AMADEUS i GALILEO globalne rezervacione sisteme za prodaju avio karata.
Kao jedan od vodećih turoperatora na području Srbije i šireg regiona naša agencija se specijalizovala i za prodaju avio- karta za ceo svet po najpovoljnijim tarifama i sa simboličnom provizijom.
Zahvaljujući i ovoj vrsti maksimalno brze i profesionalne usluge sa nama je u proteklih 9 godina putovalo više od 500.000 putnika.
Prethodni poslovni rezultati daju nam kredibilitet za nove ambiciozne i veće ciljeve.
Naglašeno znanje, veština i sposobnost zaspolenih na avio-šalteru su zahtevi koji su naši sve brojniji klijenti, očigledno, odavno prepozali jednako kao i partneri širom sveta (Lufthansa, Air France, KLM, Emirajtes, Britiš ervejz…).
Na talasu uspehu ovog širićemo i ubuduće svoju poslovnu filozofiju s kadrovima i profesionalcima sposobnim da u svakom trenutku ispune vašu želju i da vam kroz rezervaciju i prodaju avio-karata omoguće da najbrže stignete do željene destinacije.
turisticka-agencija-eurojet-agencije-za-avio-karte

Turistička agencija Eurojet

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 72 011 3133534 |
011 3133273 |
AVIO KARTE ZA CEO SVET.
PRODAJA AVIONSKIH KARATA.
Eurojet je turističko preduzeće osnovano 1992 godine, a od 1996 godine je član IATA-e (medjunarodnog udruženja avio- prevoznika).
Našim klijentima smo obezbedili da mogu da postave upit za bilo koju destinaciju i da dobiju odgovor u roku od 24 sata, a da ne moraju da dolaze u poslovnicu.
turisticka-agencija-kon-tiki-travel-agencije-za-avio-karte

Turistička agencija Kon Tiki Travel

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a 011 2098000 |
011 2098029 |
AVIO KARTE.
Jedna smo od vodećih turističkih agencija u prodaji avio- karata.
Vrhunska i profesionalna usluga u ovom segmentu poslovanja iskazuje se kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svetske destinacije uz najniže cene i mogućnost plaćanja pod najpovoljnijim uslovima.
Kon Tikijev avio-šalter, osposobljen je da isprati bilo koji zahtev u svakom trenutku i za svako pojedinačno ili grupno putovanje, načinom rada i pružanjem usluge izborio se ne samo za poziciju uglednog partnera već i stvaranje lojalne klijentele koja se iz godine u godinu uvećava.
Podjednako uspešan partnerski odnos s naglašenim međusobnim uvažavanjem imamo ne samo sa najvećim srpskim avio- prevoznikom već i sa najpoznatijim avio-kompanijama sveta.
Avio-karte možete rezervisati/kupiti TELEFONSKIM POZIVOM, POPUNJAVANJEM ONLINE FORMULARA, UZ POMOĆ ONLINE PRETRAŽIVAČA ILI LIČNO U NAŠIM POSLOVNICAMA.
Kon Tiki - garancija kvaliteta.
turisticka-agencija-fly-fly-travel-avio-karte
AVIONSKE KARTE ZA CEO SVET.
PRODAJA NAJJEFTINIJIH AVIO KARATA ZA LETOVE KA SVETSKIM DESTINACIJAMA.
Preko Fly Fly Travel agencije, možete kupiti jeftine avio karte za sve destinacije u svetu, na svim avio kompanijama.
Isto tako, u agenciji Fly Fly Tarvel moguće je rezervisati karte svih svetskih lowcost kompanija, koje nam često mogu omogućiti putovanje po značajno povoljnijim cenama.
Naši zaposleni uvek nastoje da Vam pronađu najbolju opciju, bilo da Vam je prioritet cena, kraća konekcija, ili bilo šta drugo.
Na sajtu Fly Fy Travel imate mogićnost i da samostalno rezervisete i izvrsite kupovinu avio karata po sopstvenom izboru.
Online rezervacioni sistem je kranje jednostavna za korisćenje i kroz nekoliko poteza mozete izvrsiti rezervaciju avionskih karata.
U svakom momentu mozete kontaktirati i call centar Fly Fly Tarvel-a na broj 011/2185616 za sva dodatna pitanja i pomoć oko rezervacije.
Siguran uspeh u ovome garantuje: Najsavremeniji sistem rada.
Kvalifikovano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom.
Saradnja sa svim svetskim avio kompanijama.
24 – časovno radno vreme i pristup najvećem globalnim svetskim rezervacionim sistemima Galileo, Amadeus, Sabra.
Za sve nase putnike Fly Fly Travel je obezbedio i vredne poklone.
Iskoristite priliku i uštedite novac i vreme!
avio-karte-agencija-odeon-avio-karte

Avio karte agencija Odeon

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10a 011 3132361
AVIO KARTE.
Za ceo svet.
Preko globalnog distribucionog sistema „Amadeus“ pružamo Vam brzu i efikasnu uslugu i sve informacije vezane za planiranje Vašeg putovanja, po najpovoljnijim tarifama svetskih avio kompanija.
turisticka-agencija-ponte-travel-avio-karte

Turistička agencija Ponte Travel

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10a 011 3118163 |
011 2132866 |
AVIONSKE KARTE.
NAJPOVOLJNIJE AVIO KARTE.
ZA VAS PRONALAZIMO NAJJEFTINIJE AVIO KARTE ZA ŽELJENE DESTINACIJE I DATUME.
Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit za destinaciju i datum za koji Vam trebaju avionske karte.
Volite putovanja, letovanja i sve vrste odmora ali kad dodje vreme da nadjete let u kome ima mesta za Vas i Vašu porodicu, sve Vam prisedne. Agencije za avio karte su tu da Vam nadju najbržu i najjeftiniju ponudu koja ima u ponudi za avio letove. S obzirom na to koliko biste Vi vremena izgubili prelistavajući sve avio kompanije i tražeći odgovarajući let, agencije za avio karte su Vam jedini spas. Vrhunska i profesionalna usluga u ovom segmentu poslovanja iskazuje se kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svetske destinacije uz najniže cene. San svakog putnika, bilo da je to poslovni čovek kome je svaki sat vrlo dragocen ili putnik koji putuje na odmor ili posetu prijateljima, je udobno i ne previše zamorno putovanje i jednostavan način kupovine karata, po što pristupačnijim cenama.
Back to Top