Avio karte Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Avio karte Stari Grad
AGENCIJA ZA PRODAJU AVIO KARATA. Big Blue je nosilac IATA licence što ga svrstava u svetsku porodicu putničkih agencija koje se bave prodajom avio karata.

Turistička agencija Eurojet

Beograd, Stari Grad, Gračanička 11 011 3284323 |
011 3284383 |
AVIO KARTE ZA CEO SVET. PRODAJA AVIONSKIH KARATA. Eurojet je turističko preduzeće osnovano 1992 godine, a od 1996 godine je član IATA-e (medjunarodnog udruženja avio- prevoznika).
AVIO KARTE. Jedna smo od vodećih turističkih agencija u prodaji avio- karata. Vrhunska i profesionalna usluga u ovom segmentu poslovanja iskazuje se kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svetske destinacije uz najniže cene i mogućnost plaćanja pod najpovoljnijim uslovima.
REZERVACIJA I KUPOVINA AVIO KARATA. Agencija CERA TRAVEL vrši prodaju avionskaih karata za sve destinacije. Obratite nam se i mi ćemo za Vas pronaći najpovoljnije avio karte.
AVIO KARTE BEOGRAD. U našoj poslovnici na adresi Terazije 3 možete po najpovoljnijim cenama i uslovima kupiti Vašu avio kartu za sve destinacije, svih avio kompanija. Avio služba sa stručnim timom je u mogućnosti da na Vaš zahtev, brzo i efikasno, osmisli i realizuje avio karte za sve destinacije u svetu, po najpovoljnijim cenama.
Avio karte. Korisnici PUTNIKOVIH usluga imaju mogućnost rezervacije i kupovine najpovoljnijih avio karata svih svetskih vazduhoplovnih kompanija za izuzetno veliki broj inostranih destinacija. Naši avio šalteri povezani su sa najvećim distributivnim rezervacionim sistemima u svetu "Galileo" i "Amadeus" , koji omogućavaju automatsku rezervaciju avio karata, hotelskog smeštaja i rent a car usluga u mnogobrojnim gradovima na svim kontinentima. Takodje, posredujemo u kupovini avio karata low cost kompanija: Wizzair, Fly Dubai, Pegasus Airlines i Niki.
PRODAJA AVIONSKIH KARATA ZA CEO SVET. NAJPOVOLJNIJE AVIO KARTE U AGENCIJI. Avio karte. Prodaja avio karata za sve destinacije širom sveta, kako na redovnim tako i na low cost linijama. Ukoliko želite kupovinu karata za grupu molimo da nam pošaljete upit!
NAJPOVOLJNIJE AVIO KARTE. PRODAJA AVIO KARATA U AGENCIJI U BEOGRADU. Imamo pun servis avio karata. Pronalazimo za Vas avionske karte za željene destinacije i datume koji Vam odgovaraju.
AVIO KARTE ZA SVE KONTINENTE. U periodu od 1992-1995. godine agencija postaje članica IATA. Od 2006. godine zajedno sa Amadeusom, kao globalnim strateškim partnerom agencija se uključuje u projekat implementacije rezervacija i prodaje avio karata preko interneta. Kao rezultat zajedničke aktivnosti 2007. godine agencija uspešno pušta u produkciju prvi web sajt za online rezervacije avio karata na našem tržištu. Paralelno sa prodajom avio karata agencija razvija sopstvene turoperatorske proizvode i aranžmane koje danas dosta uspešno prodaje na našem tržištu.

Avio karte agencija Kompas

Beograd, Stari Grad, Obilićev venac 26 011 3281855 |
011 3281805 |
REZERVACIJA I PRODAJA AVIONSKIH KARATA U BEOGRADU. NAJPOVOLJNIJE AVIO KARTE ZA DESTINACIJE NA SVIM KONTINENTIMA. Kontaktirajte nas!
Rezervacija i prodaja avionskih karata. Kao članica IATA-e (Medjunarodne asocijacije za avio saobraćaj) od 1994, naša agencija je autorizovana za prodaju avio karata većine svetskih avio kompanija. Brza i efikasana usluga je rezultat dugogodišnjeg iskustva i dobro obučenog i ljubaznog tima kao i “on line” veze sa globalnim distribucionim sistemom “Amadeus”.

Turistička agencija OmegaTravel

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 14a 011 3033907 |
011 3033908 |
AVIO KARTE U AGENCIJI U CENTRU BEOGRADA. PROMOTIVNE TARIFE AVIO KOMPANIJE “AEROFLOT” ZA DALEKE DESTINACIJE SA POLASCIMA IZ BEOGRADA I DRUGIH EVROPSKIH AERODROMA. Agencija Omega travel Vas sa zadovoljstvom obaveštava o novoj promotivnoj ponudi aviokompanije AirSerbia u sklopu promocije Srećni petak iz Beograda do Berlina, Skoplja i Zagreba za povratne letove u ekonomskoj klasi.

Turistička agencija Sim Tours

Beograd, Stari Grad, Kraljice Natalije 23 011 3617420 |
011 3617550 |
Licenca Medjunarodne asocijacije avio prevoznika IATA. Prodaja avio karata za sve destinacije u zemlji i inostranstvu.
AGENCIJA ZA AVIO KARTE. Rezervacija i prodaja avionskih karata za sve destinacije. Najjeftinije i najpovoljnije avio karte pronalazimo za Vas. Važne napomene. Za većinu destinacija postoje tarife za omladince i starija lica, popusti za ISIC i ITIC kartice. Visinu aerodromskih taksi odredjuju vlade zemalja kroz koje se putuje. Cena karte zavisi i od: vremena kupovine karte u odnosu na datum započinjanja putovanja, dužine boravka, sezone u kojoj se putuje niska (povoljnije cene), visoka (karte su skuplje). Za svako putovanje proveriti imate li pravo promene datuma odlaska ili povratka, pravo refundacije i pod kojim uslovima to možete učiniti. Aerodromske i administrativne takse, osiguranje i ostale takse (tax).
Avio karte za ceo svet. Brza i efikasna usluga rezervacije i prodaje avionskih karata, kako redovnih avio kompanija, tako i low cost kompanija za sve svetske destinacije uz najniže cene. AVIO KOMPANIJE. Air Serbia. Austrian Airlines. Croatia Airlines. Swiss Airlines. Air Berlin. Alitalia. Singapore Airlines. Wizz Air. LOT Polish Airlines. Lufthansa. Qatar Airways. Emirates. Turkish Airlines. Air France-KLM. Etihad Airways. Aeroflot.
Back to Top