Dečije robne kuće Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dečije robne kuće Beograd
Beogradske dečije robne kuće nude Vam apsolutno sve što Vam treba za vaše dete na jednom mestu.
U dečijim robnim kućama u Beogradu u ponudi su: dečije igračke, garderoba, oprema i hrana za bebe, dečija obuća.
Robne kuće za decu misle i na mame, pa u ponudi imaju proizvode namenjene trudnicama i mamama koji olakšavaju roditeljstvo.
Zato je poseta nekoj beogradskoj dečijoj robnoj kući dobra ideja i za buduće roditelje i za one koji to već jesu.
Cene u dečijijim robnim kućama u Beogradu su raznolike, ali zbog širokog asortimana one često nude proizvode na akciji i imaju sezonska sniženja.
Tako da, na Vama je da ih ovde pregledate i da se uputite u šoping!
Uživajte!
enci-menci-decije-robne-kuce

Enci Menci

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 199b 011 2434861
Mi smo multi-brend lanac prodavnica namenjen trudnicama i deci od rodenja do 8 godina starosti, gde cete pronaci kompletnu opremu za trudnice, prve dane sa bebom i predškolsku decu, ukljucujuci igracke, odecu i obucu.
Mi vam pružamo najkvalitetnije proizvode kroz kombinaciju svetski poznatih proizvodaca.
Naš moto je kvalitet i briga o porodici. Enci Menci lanac prodavnica je zastupljen u šest gradova Srbije, kao i u regionu kroz naše maloprodajne objekte u Crnoj Gori i Makedoniji.
Mi smo kompanija sa tradicijom brige o deci dužoj od 15 godina i zahvaljujuci našem dugogodišnjem iskustvu i znanju na polju roditeljstva, mi znamo da moramo neprekidno da se razvijamo i pratimo savremene tokove.
Svet se neprestano menja, pa se i mi razvijamo, edukujemo i nova saznanja delimo sa vama.
Mi nudimo proizvode koji su rezultat savremenih naucnih istraživanja na polju roditeljstva i brige o detetu, jer to je ono što naša deca zaslužuju - samo najbolje. Mi pažljivo biramo brendove koje uvozimo.
Navikli smo vas na svetski poznate robne marke, kao što su: Chicco, Peg Perego, Inglesina, Maxi-Cosi, Maclaren, Tolo, VTech, Tommee Tippee i mnoge druge.
Naša usluga i odnos prema kupcu su srazmerni kvalitetu proizvoda.
Trudimo se da budete zadovoljni.
To je naš cilj.
Srecni smo što smo ušli u vaše domove i postali deo vaše porodice.
I dalje osluškujemo vaše potrebe i potrebe vašeg deteta, jer nam je važno to što imate da nam kažete.
decija-robna-kuca-leto-decije-robne-kuce
Par reči o nama Sve pod jednim krovom!
Jedinstvena bebi prodavnica u potpunosti opremljna proizvodima za bebe i trudnice u celoj Srbiji.
Svet izgrađen sa ljubavlju za one koji traže najbolje opcije od prvog dana trudnoće do detetovog prvog dana u školi.
Posedujemo kvalitet i bezbednost kroz praktično beskrajnu paletu proizvoda posebno odabranih da odgovore na bilo male ili velike Vaše potrebe i čine Vaš i život Vašeg deteta najudobnijim!
Zašto baš naša Leto prodavnica!
Vaša kupovina je brza, jednostavna i pre svega potpuna, dok je naše iskusno i posvećeno osoblje uvek na raspolaganju da Vas vodi kroz naše prostorije i da Vam pomogne u Vašem izboru.
dexy-co-kids-decije-robne-kuce

Dexy Co Kids

Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 4 011 3122187
Igračke Odeća za dečake i devojčice - dečija odeća Odeća za bebe Oprema za bebe Nameštaj Pribor Aparati i zaštite Hrana Pelene Kozmetika Za mame Igračke za bebe Oprema i posteljine

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 28 011 3318590
DEČIJE ROBNE KUĆE BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE AKSA Kids Mega Store je lanac specijalizovanih prodavnica koji kroz širok asortiman proizvoda i visok kvalitet usluga pruža jedinstvenu ponudu namenjenu potrebama dece od njihovog rodjenja. Svoju prvu radnju Aksa je otvorila 1994. godine.Danas AKSA Kids Mega Store poseduje više radnji u Srbiji koje su prepoznatljive po konceptu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu". Trudimo se da zadovoljimo sve želje i potrebe dece i njihovih roditelja korisnim savetom i prijateljskim osmehom.Posle otvaranja prvih prodavnica u Beogradu 1994. i 2006. godine, u Novom Sadu otvorena je radnja 2007. godine. Ovim objektom, na preko 1.000m2, krenulo se ka razvoju maloprodajne mreže i širenju asortimana.
Kuovina za decu uopšte nije laka kao što se misli. Kupiti detetu neophodne potrepšine za školu ili vrtić je jedno a kupovati garderobu za predstojeću sezonu je nešto sasvim drugo. Deca u većini slučajeva apsolutno nisu zainteresovana za odevne predmeta pa samim tim ih je jako teško i nagovoriti da nešto od garderobe i isprobaju. Kada dodje vreme da se ta mukotrpna kupovina mora obaviti, najjednostavnije i za dete i za roditelje je posetiti secijalizovanu robnu kuću za decu ili prodavnicu koja ima sve što je našim mališanima potrebno. U današnje vreme, dečije robne kuće u principu sadrže i kutak za igru i razonodu, gde deca mogu da predahnu i gde mogu da se igraju dok roditelji obave onaj "teži" deo. U robnim kućama možete naći i adekvatnu obuću i odeću za Vašeg mezimca a možete naći i igračke kojima će se oni najviše i obradoati. Ulepšajte im dan kupovinom igračke ili nečega što je po njihovoj želji, i kupovina potrebne garderobe će biti duplo lakša...
Back to Top