Dečije robne kuće Šabac

Registruj se
Prijavi se
Dečije robne kuće Šabac
dexy-co-kids-decije-robne-kuce

Dexy Co Kids

Šabac, Jovana Cvijića bb 015 348860
Igračke Odeća za dečake i devojčice - dečija odeća Odeća za bebe Oprema za bebe Nameštaj Pribor Aparati i zaštite Hrana Pelene Kozmetika Za mame Igračke za bebe Oprema i posteljine
aksa-kids-mega-store-1-decije-robne-kuce
DEČIJE ROBNE KUĆE BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE AKSA Kids Mega Store je lanac specijalizovanih prodavnica koji kroz širok asortiman proizvoda i visok kvalitet usluga pruža jedinstvenu ponudu namenjenu potrebama dece od njihovog rodjenja.
Svoju prvu radnju Aksa je otvorila 1994.
godine.Danas AKSA Kids Mega Store poseduje više radnji u Srbiji koje su prepoznatljive po konceptu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu".
Trudimo se da zadovoljimo sve želje i potrebe dece i njihovih roditelja korisnim savetom i prijateljskim osmehom.Posle otvaranja prvih prodavnica u Beogradu 1994.
i 2006.godine, u Novom Sadu otvorena je radnja 2007.godine.
Ovim objektom, na preko 1.000m2, krenulo se ka razvoju maloprodajne mreže i širenju asortimana.
Kuovina za decu uopšte nije laka kao što se misli. Kupiti detetu neophodne potrepšine za školu ili vrtić je jedno a kupovati garderobu za predstojeću sezonu je nešto sasvim drugo. Deca u većini slučajeva apsolutno nisu zainteresovana za odevne predmeta pa samim tim ih je jako teško i nagovoriti da nešto od garderobe i isprobaju. Kada dodje vreme da se ta mukotrpna kupovina mora obaviti, najjednostavnije i za dete i za roditelje je posetiti secijalizovanu robnu kuću za decu ili prodavnicu koja ima sve što je našim mališanima potrebno. U današnje vreme, dečije robne kuće u principu sadrže i kutak za igru i razonodu, gde deca mogu da predahnu i gde mogu da se igraju dok roditelji obave onaj "teži" deo. U robnim kućama možete naći i adekvatnu obuću i odeću za Vašeg mezimca a možete naći i igračke kojima će se oni najviše i obradoati. Ulepšajte im dan kupovinom igračke ili nečega što je po njihovoj želji, i kupovina potrebne garderobe će biti duplo lakša...
Back to Top