Dečije robne kuće Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Dečije robne kuće Kragujevac
dexy-co-kids-decije-robne-kuce

Dexy Co Kids

Kragujevac, Bulevar kraljice Marije 23 034 6100315
Igračke Odeća za dečake i devojčice - dečija odeća Odeća za bebe Oprema za bebe Nameštaj Pribor Aparati i zaštite Hrana Pelene Kozmetika Za mame Igračke za bebe Oprema i posteljine
aksa-kids-mega-store-1-decije-robne-kuce

Aksa Kids Mega Store

Kragujevac, Kneza Mihaila 278 034 315066
DEČIJE ROBNE KUĆE BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE AKSA Kids Mega Store je lanac specijalizovanih prodavnica koji kroz širok asortiman proizvoda i visok kvalitet usluga pruža jedinstvenu ponudu namenjenu potrebama dece od njihovog rodjenja.
Svoju prvu radnju Aksa je otvorila 1994.
godine.Danas AKSA Kids Mega Store poseduje više radnji u Srbiji koje su prepoznatljive po konceptu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu".
Trudimo se da zadovoljimo sve želje i potrebe dece i njihovih roditelja korisnim savetom i prijateljskim osmehom.Posle otvaranja prvih prodavnica u Beogradu 1994.
i 2006.godine, u Novom Sadu otvorena je radnja 2007.godine.
Ovim objektom, na preko 1.000m2, krenulo se ka razvoju maloprodajne mreže i širenju asortimana.
Kuovina za decu uopšte nije laka kao što se misli. Kupiti detetu neophodne potrepšine za školu ili vrtić je jedno a kupovati garderobu za predstojeću sezonu je nešto sasvim drugo. Deca u većini slučajeva apsolutno nisu zainteresovana za odevne predmeta pa samim tim ih je jako teško i nagovoriti da nešto od garderobe i isprobaju. Kada dodje vreme da se ta mukotrpna kupovina mora obaviti, najjednostavnije i za dete i za roditelje je posetiti secijalizovanu robnu kuću za decu ili prodavnicu koja ima sve što je našim mališanima potrebno. U današnje vreme, dečije robne kuće u principu sadrže i kutak za igru i razonodu, gde deca mogu da predahnu i gde mogu da se igraju dok roditelji obave onaj "teži" deo. U robnim kućama možete naći i adekvatnu obuću i odeću za Vašeg mezimca a možete naći i igračke kojima će se oni najviše i obradoati. Ulepšajte im dan kupovinom igračke ili nečega što je po njihovoj želji, i kupovina potrebne garderobe će biti duplo lakša...
Back to Top