Dečiji frizer Banovo brdo

Registruj se
Prijavi se
Dečiji frizer Banovo brdo
saloni-lepote-opi-i-aloxxi-deciji-frizer
DEČIJI FRIZER BEOGRAD SALONI LEPOTE OPI I ALOXXI OPI I ALOXXI OPI I ALOXXI frizerski salon pruža sve vrste frizerskih usluga.
Koristimo verovatno najbolje preparate i farbe za kosu na svetu - ALOXXI.
OPI I ALOXXI CENTRI LEPOTE.
Kako zdravlje ne moze bez lepote, tu su ALOXXI i OPI saloni lepote, gde će vam naše frizerke i kozmetičarke pomoći da sačuvate svoju prirodnu lepotu i postignete negovan i blistav izgled.
deciji-frizer-cuperak-deciji-frizer

Dečiji frizer Čuperak

Beograd, Banovo brdo, Požeška 79-1 011 3545740 |
063 8307313 |
FRIZERSKI SALON ZA DECU i MLADE.
Prijatan ambijent, kutak prilagođen deci.
U salonu ima igračaka da bi se mališani zabavljali i da bi im šišanje bilo što prijatnije.
Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom.
Moderne dečije frizure za male dečake i devojčice.
perfect-style-hair-by-goca-deciji-frizer

Frizerski salon Perfect Style Hair by Goca

Beograd, Banovo brdo, Požeška 83a 065 5202407
DEČIJI FRIZER BEOGRAD PERFECT STYLE HAIR BY GOCA Pored toga što Vama nudimo sve vrste frizerskih usluga, Vaši mališani takođe mogu dobiti neke od frizerskih usluga iz našeg salona.
frizerski-salon-mix-deciji-frizer

Frizerski salon Mix

Beograd, Banovo brdo, Požeška 53 011 2645428
DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON MIX Ukoliko Vaš mališan želi da promeni frizuru, ili ima neku posebnu želju, možete ga dovesti u naš salon i mi ćemo mu napraviti frizuru baš po njegovoj želji.
Dečiji frizeri imaju mnogo zahtevniji posao od onih običnih zato što su deca veoma nemirna i znaju da budu jako zahtevna po pitanju izgleda njihovih frizura. Da ne govorimo o maloj deci koja se plaše frizera i neće da sede mirna. Dečiji frizeri, za razliku od ostalih frizera, ne rade sami. Oni saradjuju sa roditeljima i ta saradnja je od velike važnosti. Prvo šišanje ume da bude stresno i za mališane i za roditelje, tako da je izuztno bitno pripremiti ga, koliko je to moguće za sam čin šišanja. Mala deca ne vole mnogo iznenađenja tako da bi bilo dobro pre nego što i samo ode na šišanje, da ga odvedete kod vašeg frizera i gleda kako vas šišaju. Ako mališan ima omiljenu igračku, ponesite je obavezno i možda još neku sa kojom će se igrati da mu ruke budu zauzete. Ako dete ne želi da mu se stavi ogrtač pre šišanja, stavite vi jedan i pokažite mu, možda prihvati.
Back to Top