Dečiji frizer Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Dečiji frizer Savski venac
saloni-lepote-opi-i-aloxxi-deciji-frizer
DEČIJI FRIZER BEOGRAD SALONI LEPOTE OPI I ALOXXI OPI I ALOXXI OPI I ALOXXI frizerski salon pruža sve vrste frizerskih usluga.
Koristimo verovatno najbolje preparate i farbe za kosu na svetu - ALOXXI.
OPI I ALOXXI CENTRI LEPOTE.
Kako zdravlje ne moze bez lepote, tu su ALOXXI i OPI saloni lepote, gde će vam naše frizerke i kozmetičarke pomoći da sačuvate svoju prirodnu lepotu i postignete negovan i blistav izgled.

Frizerski salon Penelopa

Beograd, Savski venac, 063 1010011
DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON PENELOPA Kao što vršimo usluge ženskog šišanja, takođe vršimo i usluge dečijeg šišanja. Dovedite vaše mališane sa sobom i prepustite se našem timu frizera, koji će ispuniti svaku vašu, a i njihovu želju.

Frizerski salon Happy Team

Beograd, Savski venac, Birčaninova 13 011 3619280 |
065 2425366 |
DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON HAPPY TEAM Znamo da dečje šišanje može predstavljati strašno iskustvo. Verovatno vam se već dogodilo da svoje veselo dete odvetete na šišanje, a vratite ga kući uplakano i uplašeno. Tome je sada kraj. Frizer za decu u salonu Happy Team Savski Venac učiniće da zaboravite na nagovaranje mališana da sednu u stolicu, na plač i vrisku. Čuvajte svoje živce, uživajte u kafi i priuštite svom detetu i sebi zabavno i prijatno iskustvo prilikom dečjeg šišanja.

Frizerski salon Mix

Beograd, Savski venac, Sarajevska 18 011 2645428
DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON MIX Ukoliko Vaš mališan želi da promeni frizuru, ili ima neku posebnu želju, možete ga dovesti u naš salon i mi ćemo mu napraviti frizuru baš po njegovoj želji.

Frizerski salon Bojana

Beograd, Savski venac, Resavska 57a 065 3921066
DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON BOJANA Učinite da vaša deca vole šišanje i friziranje dolaskom u naš salon.
Back to Top