Dečiji frizer Centar

Registruj se
Prijavi se
Dečiji frizer Centar
frizerski-salon-penelopa-deciji-frizer

Frizerski salon Penelopa

Beograd, Centar, Balkanska 29 011 2656664 |
063 1010011 |
DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON PENELOPA Kao što vršimo usluge ženskog šišanja, takođe vršimo i usluge dečijeg šišanja.
Dovedite vaše mališane sa sobom i prepustite se našem timu frizera, koji će ispuniti svaku vašu, a i njihovu želju.
frizerski-salon-jovin-frizeraj-rafinerija-deciji-frizer
DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON JOVIN FRIZERAJ RAFINERIJA Ukoliko želite da vaše najmlađe obradujete novom frizurom, možete se obratiti našem profesionalnom timu i mi ćemo učiniti sve za njih.
Dečiji frizeri imaju mnogo zahtevniji posao od onih običnih zato što su deca veoma nemirna i znaju da budu jako zahtevna po pitanju izgleda njihovih frizura. Da ne govorimo o maloj deci koja se plaše frizera i neće da sede mirna. Dečiji frizeri, za razliku od ostalih frizera, ne rade sami. Oni saradjuju sa roditeljima i ta saradnja je od velike važnosti. Prvo šišanje ume da bude stresno i za mališane i za roditelje, tako da je izuztno bitno pripremiti ga, koliko je to moguće za sam čin šišanja. Mala deca ne vole mnogo iznenađenja tako da bi bilo dobro pre nego što i samo ode na šišanje, da ga odvedete kod vašeg frizera i gleda kako vas šišaju. Ako mališan ima omiljenu igračku, ponesite je obavezno i možda još neku sa kojom će se igrati da mu ruke budu zauzete. Ako dete ne želi da mu se stavi ogrtač pre šišanja, stavite vi jedan i pokažite mu, možda prihvati.
Back to Top