Dnevni boravak za stare Zemun

Registruj se
Prijavi se
Dnevni boravak za stare Zemun
dom-za-stare-viva-dnevni-boravak-za-stare
DNEVNI BORAVAK ZA STARE.
Pružamo i uslugu dnevnog boravka koja podrazumeva celodnevni boravak u našim prostorijama uz sve pogodnosti koje uživaju i naši stalni stanari, izuzev noćenja.
Usluga dnevnog boravka je preporučljiva ukoliko je nekome potrebno da se postepeno navikne na boravak u domu ili u slučajevima kada jednostavno, zbog Vašeg načina života i dnevnih obaveza, niste u mogućnosti da pružite neophodnu brigu i negu Vašim bližnjima, koji ne žele da za stalno napuste svoju kuću.
PREVOZ, U narednom periodu počeće sa radom i služba prevoza za korisnike usluga dnevnog boravka.
Dnevni boravak za stara lica se već odavno ne smatra luksuzom već nažalost potrebom. Ključni problem starih je samoća. Oni su sami, nemaju sa kim da komuniciraju, da iznesu svoje teškoće, da podele radost. Ponekad nije toliko potrebna pomoć i nega koliko im je potrebno društvo i ublažavanje samoće. Dnevni boravak za stara lica uglavnom nudi mogućnost da se stari i usamljeni sugradjani druže, uče, informišu i koriste usluge u skladu sa ponudjenim aktivnostima, kao i njihovim afinitetima. Kroz dnevne aktivnosti domovi za dnevni boravak pokušavaju zadovoljiti socijalnu, psihološku, zdravstvenu i fizičku dimenziju života starih lica. Nažalost mnogi mladi danas nemaju vremena od radnih obaveza da vode računa o svojim najmilijim. Usluga dnevnog boravka namenjena je upravo starijim licima kojima je potrebna dnevna nega i nadzor a njihovi članovi porodice tokom dana nisu u mogućnosti da brinu o njima.
Back to Top