Domovi zdravlja Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Domovi zdravlja Novi Sad
dom-zdravlja-dr-cvjetkovic-domovi-zdravlja
DOM ZDRAVLJA.
Naš osnovni cilj je dijagnostika uz laboratoriju na jednom mestu u jednom danu uz najkvalitetniju medicinsku uslugu i konstantan rad na usavršavanju znanja, uvođenju novih dijagnostičkih i terapijskih postupaka i unapređenje organizacije.
Trudimo se da pružimo brigu, vreme i razumevanje našim pacijentima, prolazeći sa njima i njihovim porodicama lepe i one manje lepe trenutke.
Uštedite dragoceno vreme i obavite SVE na jednom mestu i u jednom danu!
Vaše zravlje možete poveriti samo ljudima koji imaju bezuslovnu i nepokolebljivu obavezu prema moralnim vrednostima i dužnostima. Ljudsko telo je osetljivo na raznorazne spoljašnje promene, uzrokovane situacijama od promene vremena do fizičke aktivnosti pa do nikakve aktivnosti. Telo reaguje i daje znakove osobi kada je preforsirano, umorno ili ako se jave neke vrste bolova u nekom delu tela. Odgovor na pojavljivanje bola ponekad može biti dosta jednostavan, potrebno je usporiti sa fizičkim aktivnostima i odmoriti se. Medjutim, ako je bol generalizovana i ne popušta nakon nekog vremena, potrebno je obratiti se lekaru za pomoć. Mi kao ljudi nekad svesno a nekad i nesvesno ugrožavamo sopstveno zdravlje. Lošom ishranom, neredovnim spavanjem ili jednostavno brzim tempom življenja, direktno utičemo na pravilan rad organizma. Zato najbitnije od svega je da svakodnevno osluškujemo svoje telo, kako bismo na vreme otklonili iritirajuće i prisutne bolove ili tegobe koje nas zasigurno ometaju u sprovodjenju svakodnevnog, normalnog funkcioniranja!
Back to Top