Estetska hirurgija, Plastična hirurgija Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Estetska hirurgija, Plastična hirurgija Savski venac
bolnica-za-estetsku-hirurgiju-dr-colic-1-estetska-hirurgija
ESTETSKA HIRURGIJA BEOGRAD BOLNICA ZA ESTETSKU HIRURGIJU DR COLIĆ Estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija. Operacije grudi, lica, tela.
Lečenje gojaznosti, transplantacija kose.
Urogenitalna i transseksualna hirurgija.
Osnovana 1989.godine, naša bolnica je prva privatna zdravstvena ustanova u zemlji, specijalizovana i godinama posvećena zdravlju i lepoti.
U okviru bolnice nalazi se i sedište Evropskog predstavništva međunarodne konfederacije za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (IPRAS), Centar za lečenje gojaznosti, kao i Srpsko udruženje za rekonstrukciju dojke.
Bolnica “Dr Colić” jedina u našoj zemlji poseduje američku akreditaciju za obavljanje hirurških delatnosti.
medical-beauty-center-mbc-estetska-hirurgija
Estetska hirurgija.
Retko ko od nas je potpuno zadovoljan svojim izgledom.
Na ono što donose godine nasem licu i telu delimično možemo da utičemo negom, dok su nam neke stvari jednostavno date rođenjem i ne možemo ih sami promeniti.
Ukoliko postoji detalj koji nedostaje da biste povratili optimizam i samopouzdanje ili ste čitavog života maštali o drugačijem vrhu nosa, punijim usnama ili izraženijim očima, tu smo za Vas.
Savremeni trendovi u plastičnoj i estetskoj hirurgiji učinili su ovu granu medicine pristupačnom, minimalno invazivnom i pre svega, rezultati su potpuno prirodni u rukama iskusnih stručnjaka.
Budite i ostanite prirodno lepi.
Procedure na licu: Korekcija gornjih kapaka, Korekcija donjih kapaka, Lifting obrva, Povećanje jagodica, Povećanje brade, Korekcija brade i podbratka, Korekcija ušiju, Korekcija vrha nosa.
Procedure na telu, Uklanjanje promena na koži ili potkoži sa PH analizom, Oblikovanje nadlaktica - smanjenje obima, Liposukcije manjih obima, Ginekomastija.
gamma-medicina-medicinska-ocna-protetika-estetska-hirurgija

GAMMA MEDICINA - Medicinska očna protetika

Beograd, Savski venac, Birčaninova 40 011 3613575
REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA (OKULOPLASTIKA).
Rekonstruktivna hirurgija anoftalmičke očne duplje.
Nekad je, zbog bolesti ili povrede, neophodno da se oko hirurški odstrani.
U ovakvim stanjima je veoma bitno da operacija bude urađena stručno, od strane hirurga koji je obučen u ovoj vrsti hirurgije.
Prilikom odstranjenja oka, potrebno je nadoknaditi izgubljeno tkivo očne duplje, ugradnjom tzv.
orbitalnog implanta.
Ukoliko se orbitalni implant ne ugradi, nastaju trajne promene u mekim tkivima očne duplje, što može potpuno da onemogući nošenje očne proteze.
U takvim slučajevima je potrebno uraditi hiruršku rekonstrukciju mekih tkiva očne duplje, da bi se napravilo novo ležište za očnu protezu.
Posebno ističemo kvalitetne funkcionalno-estetske rezultate u medicinsko-protetskom I hirurškom okuloplastičnom-rekonstruktivnom tretmanu urođenog i stečenog anoftalmusa - anoftalmosa (nedostatka oka).
poliklinika-gracia-medika-estetska-hirurgija

Poliklinika Gracia Medika

Beograd, Savski venac, Koče Popovića 7 011 3285140
ESTETSKA HIRURGIJA.
ESTETSKA HIRURGIJA LICA: Dermoabrazija, Korekcija očnih kapaka, Podizanje obrva, Zatezanje čela, Korekcija ušnih školjki, Korekcija nosa, Zatezanje vrata, Facelifting, Korekcija brade, Liposkulptura.
ESTETSKA HIRURGIJA DOJKE: Povećanje grudi, Podizanje grudi, Redukcija grudi, Korekcija asimetrije dojke, Ginekomastija, Korekcija tubularnih grudi, uvučenih ili uvećanih bradavica.
ESTETSKA HIRURGIJA TELA: Oblikovanje tela, Zatezanje kože stomaka, Liposukcija, Laserska lipoliza, Zatezanje kože nadlaktice, Oblikovanje zadnjice.
MINI INVAZIVNA HIRURGIJA: Uklanjanje mladeža, papiloma, Uklanjanje lipoma i ateroma, Korekcija ožiljaka i tetovaža.
REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA: Rekonstrukcija dojke, Himenoplastika, Labioplastika.
HIRURGIJA ŠAKE.
ordinacija-dusanovic-estetska-hirurgija

Ordinacija Dušanović

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 7614275
Najvažniji činilac za uspeh estetske hirurške intervencije jeste izbor plastičnog hirurga koji treba da poseduje vanredno sistematsko, medicinsko i hirurško znanje, verifikovano zvaničnim, specijalističkim diplomama Medicinskog fakulteta, a nikako samozvanim predstavljanjem na bazi brojnih kurseva turističkog profila, bez sistematskog obrazovanja za struku.
Zbog toga morate biti upoznati sa kvalifikacijama i iskustvom onoga kome se obraćate za pomoć.
Back to Top