Estetska hirurgija, Plastična hirurgija Vračar

Registruj se
Prijavi se
Estetska hirurgija, Plastična hirurgija Vračar
specijalisticka-ordinacija-za-estetsku-hirurgiju-elenoro-estetska-hirurgija
Estetska hirurgija lica.
Estetska hirurgija tela.
Estetska hirurgija intimne regije.
Anti aging procedure.
PRP - tretman plazmom.
Happy lift
specijalna-hiruska-bolnica-hirurgija-dr-djokovic-estetska-hirurgija
Specijalna hiruška bolnica u centru Beograda, Hirurgija Dr Djoković bavi se pored ostalog i estetskom medicinom.
U ponudi su i najpopularnije operacije iz domena estetske hirurgije: augmentacija (uvećanje) grudi i abdominoplastika - uklanjanje viška kože iz područje trbuha sa zatezanjem mišića trbuha.
Stručni tim čine najpoznatija imena srpske hirurgije i drugi specijalisti koji su se dokazali svojim radom u oblastima kojima se bave.
ors-hospital-plasticna-hirurgija-estetska-hirurgija
ORS Hospital iz Beograda je renomirana ustanova koja se pored ostalih oblasti bavi i estetskom hirurgijom.
Estetske intervencije: estetska hirurgija nosa - rinoplastika, laseri, botox, fileri, mezoterapija, prp ...ORS Plastična Hirurgija je specijalistička ordinacija, osnovana u toku septembra 2013.godine, iz prethodne forme, ORS Hospitala ORS hospital kao specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju osnovan je 25.12.2002.godine u Beogradu.
Iznikao je iz ordinacije Aesthetic and hand center iz Pančeva, koja je postojala od 1997.
do 2002.godine.
Prioriteti su nam: rana dijagnostika melanoma savremene hirurške tehnike iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije razvoj novih dijagnostičkih i hirurških procedura edukacija pacijenata Da bi ostvarila ovako uspostavljeni cilj, bolnica je obezbedila specifično obučen kadar, adekvatan prostor i opremu.
advance-hair-tranplantation-aht-estetska-hirurgija
ESTETSKA HIRURGIJA BEOGRAD ADVANCE HAIR TRANPLANTATION - AHT Osoblje AHT tima čini obučeni personal, sa seritifikatima i visokim standardom u najnovijim tehnikama.
Oni su podvrgnuti viskom stepenu obuke kako bi zadovoljili najviši standard i obezbeili kvalitetan rezultat. Naš metod je postigao zavidne rezultate i postao vodeći metod na Balkanu za transplantaciju kose i nastoji da pomogne što je moguće većem broju onima koji imaju problema sa opadnjem kose.
Budite slobodni pa dođete kod nas i uverite se kako da povratite samopouzdanje i kvalitet života.
Ukažite nam vaše poverenje i pustite da bude vaš izbor u borbi protiv opadanja kose!
Proteklih godina, naš metod je proširio poslovnu saradnju, posvetivši se razvijanju inovativnih tehnika i medicinskih sredstava na polju transplantacije kose.
Estetska hirurgija lica. Face lifting (lifting lica i vrata), Minilifting (Lunch time lifting), Blefaroplastika (Korekcija očnih kapaka), Korekcija ušiju, Brow Lift (podizanje obrva), Lipofiling (Transplantacija masti – Fat grafting). Estetska hirurgija tela. Povećanje grudi, Podizanje grudi (Mastopeksija, Breast up), Smanjenje grudi, Ginekomastija, Liposukcija tela, Zatezanje stomaka (abdominoplastika), Zatezanje nadlaktica (brahioplastika). Estetska dermatologija i estetska hirurgija, udružene sa istim ciljem, vrlo su efikasan put ka lepšem i zdravijem izgledu. U ordinaciji za estetsku dermatologiju LaDerma imate jedinstvenu priliku da dobijete dva srodna stručna mišljenja lekara specijalista - dermatologa i estetskog hirurga. Konsultacija sa estetskim hirurgom daje Vam mogućnost da bolje sagledate situaciju, procenite mogućnosti i donesete odluku o načinu na koji ćete doći do željenih rezultata. Objedinjen sveobuhvatan pregled jedinstven je po tome što spaja dve srodne specijalnosti, koje udružene, daju jasnu stručnu sliku i celovit pristup problemu.
belprime-clinic-estetska-hirurgija

BelPrime Clinic

Beograd, Vračar, Ohridska 16 011 3830254
BelPrime Clinic nalazi se u mirnoj ulici u centru Beograda u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save.
Naše prostorije su visoko funkcionalne, namenski dizajnirane za potrebe estetske hirurgije.
Opremljene su novom i najsavremenijom opremom.
Telo - Abdominoplastika, Liposukcija, Lifting nadlaktica, Lifting butina, Oblikovanje zadnjice, Implanti za potkolenice.
Grudi - Povećanje grudi, Podizanje grudi, Smanjenje grudi.
Lice - Zatezanje lica, Hirurška korekcija klempavih ušiju , Operacija očnih kapaka, Operacija nosa, Lifting specijalno dizajniranim nitima
Back to Top