Estetska hirurgija, Plastična hirurgija Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Estetska hirurgija, Plastična hirurgija Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-estetska-hirurgija
ESTETSKA HIRURGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Estetska hirurgija je istovremeno i deo antiageing medicine, jer zahvaljujući njenim mogućnostima lice i telo dobijaju mlađi i svežiji izgled. Plastična hirurgija će učiniti da bolje izgledate, da se bolje osećate, uopšte, doprineće poboljšanju kvaliteta vašeg života. Studije su dokazale postojanje veoma jake veze između plastične hirurgije i pojačanog samopouzdanja. Renomirani specijalisti estetske i plastične hirurgije opšte bolnice Bel Medic suvereno vladaju sve sofisticiranijim i sve preciznijim tehnikama rekonstrukcije, ulepšavanja i podmlađivanja uz pomoć hirurgije. Opšta bolnica Bel Medic u svom sastavu ima dve kompletno opremljene operacione sale za izvođenje hirurških intervencija plastične i estetske hirurgije tela (uvećanje, podizanje i smanjenje grudi, zatezanje trbuha, liposukcija, uklanjanje tumora na koži i tretmani lečenja opekotina i ožiljaka i lica), kao i plastične i estetske hirurgije lica i vrata u lokalnoj i opštoj anesteziji, intenzivnu negu i komforne apartmane za postoperativnu hospitalizaciju. Preoperativna priprema pacijenta takođe se u celini može obaviti u našoj bolnici. Uz renomiranu hiruršku ekipu, Bel Medic ima veoma iskusne anesteziologe koji i postoperativno prate pacijenta. Nakon intervencije, pacijent se smešta u intenzivnu negu sa kompletnim monitoringom, ili u apartman u kome je pod stalnim nadzorom lekara i sestre.
opsta-bolnica-st-medica-estetska-hirurgija

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697 |
011 2472946 |
Plastična hirurgija će učiniti da bolje izgledate, da se bolje osećate, uopšte doprineće poboljšanju kvaliteta Vašeg života.
Studije su dokazale postojanje veoma jake veze izmedju plastične hirurgije i pojačanog samopouzdanja.
Hirurzi kažu da su najbolji kandidati za estetske operacije pacijenti, žene i muškarci, koji su psihički zdravi, psihološki stabilni sa realnim očekivanjima koji zbog svog novog izgleda očekuju da se osećaju bolje.
Psihološki gledano estetska operacija je deo paketa, odnosno ako je sve ostalo u redu, ako je pacijent zdrav i stabilan i samo misli da stari prebrzo, onda će takva operacija biti pun pogodak.
Trend u savremenoj plastičnoj hirurgiji je takozvano oduzimanje godina.
Ne postoje godine za koje bi se moglo reći da su prave za operaciju - sve zavisi od individualnih predispozicija pacijenata.
Pre nego što se odlučite za intervenciju obavezno popričajte sa Vašim hirurgom o tome šta Vi očekujete i kakav će rezultat biti.
Kada hirurg od pacijenta sazna njihove želje, mora sebi postaviti dva pitanja: Može li ispuniti njihova očekivanja i može li to sigurno učiniti?
Ako je jedan od odgovora “NE” onda ne treba raditi operaciju.
Ako mislite da je lepim i atraktivnim ljudima lakše u životu, u pravu ste.
Istraživanja su pokazala da zgodni ljudi imaju prednost u odnosu na one prosečnog izgleda.
U ovom našem svetu izgled je važan.
Možda to nije pošteno ali je istina.
U svakom aspektu vašeg života važno je kako izgledate.
Hirurzi na sve ovo dodaju da pacijentova očekivanja moraju biti realna i da plastična hirurgija ne može rešiti sve njihove probleme.
Estetska hirurgija lica: Uklanjanje ožiljaka od akni (dermoabrazija), Korekcija ušiju, Korekcija očnih kapaka, Podebljavanje usana, Korekcija nosa.
ordinacija-plasticne-hirurgije-rakic-estetic-estetska-hirurgija
Estetska hirurgija: zatezanje očnih kapaka, podizanje obrva, zatezanje čela, operacija nosa, zatezanje vrata, korekcija ušnih školjki, face lifting, dermoabrazija ili piling, liposkulptura lica, korekcija brade.
Estetska hirurgija - grudi: uvećanje grudi najnovijim implantima, uvećanje grudi, smanjivanje i podizanje grudi, korekcija asimetrije grudi, korekcija uvučenih bradavica, tubularne grudi, ginekomastija.
Estetska hirurgija - telo: zatezanje stomaka, zatezanje nadlaktice, liposukcija, liposkulptura tela, oblikovanje zadnjice.
Rekonstruktivna hirurgija: rekonstrukcija dojke, rekonstrukcija dela tela koji nedostaje, hirurgija tumora kože, benigni izraštaji na koži (lipom,aterom..), himenoplastika, rejuvenacija vagine, labioplastika, urasla dlaka (sinus pilonidalis), hidroadenitis, urasli nokat.
Hirurgija polnih organa: labioplastika, rejuvenacija vagine, himenoplastika, cirkumcizija i fimoza, vaginalna atrofija, lihen skleroza.
Hirurgija šake: urođene anomalije, dipitrenova kontraktura, karpal tunel sindrom, gionov sindrom, kompresija n.ularis-a, tendovaginitis (triger finger), de kerven-ov sindrom, tumori šake, mukoidne ciste dip-a, higrom (ganglion).
Mr sci med dr Vesna Rakić specijalista plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije, rođena 1965 u beogradu, medicinski fakultet završila u beogradu kao i specijalizaciju iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije.
Magistarsku tezu odbranila 2010 iz oblasti neurohirurgije na temu: bazocelularni karcinomi poglavine u pt4 stadijumu.
Od 2013 na doktorskim studijama iz oblasti sudske medicine na medicinskom fakultetu u beogradu.
Naziv doktorske teze: model sudsko-medicinske klasifikacije naruženja nastalih kao posledica operacija, povreda, oboljenja i lečenja.
član srpskog udruženja za plastičnu hirurgiju.
U kliničkom centru srbije radi od 2001 godine...
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-estetska-hirurgija
Hirurgija dojki - uvećanje dojki, mastopeksija - podizanje dojki sa i bez implanata, smanjenje dojki, operacija na telu.
Abdominoplastika – reparacija mišića, zatezanje opuštene kože i preoblikovanje prednjeg trbušnog zida.
Liposukcija – poboljšanje telesnih kontura uklanjanjem sala sa stomaka, bokova, butina, zadnjice, nadlaktica i vrata lifting nadlaktica i butina preoblikovanje zadnjice sa ili bez implanata – uvećanje i preoblikovanje glutealnih mišića zadnjice implanti listova (potkolenice) – korekcija urodjenih fizičkih nedostataka ugradnjom specijalno dizajniranih mekanih silikonskih implantata.
Hirurško oblikovanje muških grudi.
Povećanje muških grudi specijalno dizajniranim implantima.
Smanjenje muških grudi.
Hirurgija lica: lifting lica, vrata i obrva.
Blefaroplastica – operacija na kapcima.
Threadlift– ugradnjom specijalnih hirurških konaca u potkožni sloj efikasno se podupire opuštena koža lica, obrva i vrata.
Rinoplastika – preoblikovanje nosa.
Otoplastika– operacija ušiju.
opsta-bolnica-una-estetska-hirurgija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija.
Estetska hirurgija lica, Korekcija kapaka, Korekcija nosa, Korekcija usana, Korekcija ušiju, Podizanje grudi, Uvećanje grudi.
Male grudi (primenjuju se silikonski implantati.
Spuštene grudi (radi se operacija podizanja grudi ili kombinuje podizanje grudi i primena silikonskih implantata).
Velike grudi ( radi se operacija smanjivanja grudi).
Rekonstrukcija dojke nakon mastektomije.
Kod žena koje imaju uvučene bradavice moguće je hirurškom intervencijom korigovati položaj bradavica.
Estetska hirurgija Beograd veoma je tražena, stoga Vam ovde predstavljamo bolnice i ordincije estetske hirurgije kao i naše vrhunske estetske hirurge koji svoju delatnost obavljaju u Beogradu. Saznajte cene operacije grudi, cene operacije nosa, cene liposukcije, cene operacije zatezanja kože na telu kao i cene svih ostalih operacija koje su u ponudi u klinikama i u ordinacijama estetske hirurgije u Beogradu. U prezentacijama u kategoriji estetska hirurgija Beograd upoznajte se sa kompletnom procedurom pripreme za operaciju, dužinom i tokom operacije kao i postoperativnim tokom, zakažite kontrolni pregled i operaciju. Uporedite fotografije pre i posle estetske operacije koje možete sve naći na ovim stranama. Neki od najtraženijih zahvata kod beogradskih estetskih hirurga su: ugradnja silikona u grudi i u novije vreme ugradnja silikona u zadnjicu, korekcija nosa, korekcija ušiju, abdomenoplastika, liposukcija, podizanje kapaka, face lifting, ali ovde se spisak ne završava. Konstantno praćenje dostignuća i usavršavanje beogradskih estetskih i plastičnih hirurga rezultiralo je da estetska hirurgija u Begradu ide u korak sa svetom. Ne treba da idete u inostranstvo kad u Beogradu možete najkvalitetnije obaviti sve estetske zahvate na licu i telu. Svi mi vidimo Beograd pun lepih žena, a niko od nas ne zna koliko njih je koristilo usluge estetske hirurgije. Popravite deo tela sa kojim niste zadovoljni i uživajte u blagodetima koje Vam nudi plastična to jest estetska hirurgija. - Estetska hirurgija se bavi korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela. Sve veća popularnost estetske hirurgije nije slučajna. Ulepšavanje tela i postizanje željenog izgleda može znatno da utiče na kvalitet života i na samopouzdanje. Starenje kao prirodan proces je nezaustavljivo, ali uz pomoć estetske hirurgije možemo znatno otkloniti njene prve znakove. Ukoliko estetsku operaciju vrši vrhunski stručnjak iz te oblasti, pacijentima se može povratiti mladalački izgled koji bi osobu podmladio u nekim slučajevima i preko deset godina. Svaka klinika za estetsku hirurgiju treba da poseduje vrhunski i najbolji tim estetskih hirurga, jer estetska hirurgija zahteva kreativnost i ogromnu preciznost. Plastična hirurgija nije nužno i estetska hirurgija, odnosno ona uključuje mnoge tipove rekonstruktivne hirurgije, hirurgije ruku, mikrohirurgije i saniranja opekotina. Pretpostavlja se da se godišnje više od 3.000 Srba podvrgne plastičnim operacijama. Najčešće se povećavaju grudi, koriguje nos, isisava masnoća iz tela i uklanjaju podočnjaci.Estetska hirurgija je opcioni postupak koji se obavlja na normalnim delovima tela sa jedinim ciljem poboljšanja izgled osobe i/ili uklanjanje znakova starenja. U 2014. skoro 16 miliona kozmetičkih operacija izvršeno je samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Broj kozmetičkih procedura koje se izvode u Sjedinjenim Američkim Državama je skoro udvostručio od početka veka. Skoro 12 miliona estetskih operacija je izvedeno u 2007. godini, a pet najčešćih operacija bile su: uvećanje grudi, liposukcija, smanjenje grudi, operacija očnih kapaka i abdomenoplastika. Najzastupljenije estetske kozmetičke operacije uključuju: Abdominoplastika (zatezanje stomaka): preoblikovanje i učvršćivanje trbuha. Blefaroplastika (Operacija očnih kapaka): preoblikovanje kapaka. Phalloplasti (hirurgija penisa): izgradnja (ili rekonstrukcija) penisa ili, ponekad, modifikacija penisa u kozmetičke svrhe. Mamoplastika: (operacija grudi, povećanje grudi implantima, smanjivanje grudi): augmentacija dojki putem transfera masnog tkiva, implanti od fiziološkog rastvora, ili protetika to jest implanti od silikonskog gela, koji se prevashodno obavlja na ženama sa dijagnozom micromastia i operaciju smanjenja grudi kod žena i muškaraca. Mastopeksija (podizanje grudi): Podizanje ili preoblikovanje grudi, često nakon gubitka telesne težine (nakon trudnoće, na primer). To uključuje uklanjanje kože dojke nasuprot žlezdanog tkiva. Uvećanje zadnjica (ugradnja iplanta u zadnjicu): unapređenje zadnjice pomoću silikonskih implantata ili transferom masti iz drugih delova tela. Podizanje zadnjice: podizanje, i zatezanje zadnjice od ekscizijom viška kože. Labioplastika: hirurško smanjenje i preoblikovanje usana. Uvećanje usana: hirurško poboljšanje punoće usana. Rinoplastika: preoblikovanje nosaOtoplastika: preoblikovanje uha, najčešće korekcija klempavih ušiju.Ritidektomija (lifting lica): uklanjanje bora i znakova starenja sa lica. Lifting vrata: zatezanje labavih tkiva u vratu. Ovaj postupak se često kombinuje sa faceliftingom za donji deo lica. Genioplastika (implanti za bradu): povećanje brade sa implantima, obično silikonskim. Uvećanje obraza (implanti za jagodice): implanti za obraze. Orthognathic hirurgija: manipulacija kostiju lica putem kontrolisanog lomljenja. Brachioplastika: smanjenje viška kože i masti između pazuha i lakta. Liposukcija: uklanjanje masnih naslaga tradicionalnom usisnom tehnikom ili korišćenje ultrazvučne energije da pomogne uklanjanje masnoće. Najpopularnije operacije su Botoks, liposukcija, hirurgija kapaka, ugradnja silikona u grudi, operacije nosa, i fejsliftinzi.
Back to Top