Gradjevinske mašine, Gradjevinska mehanizacija Jagodina

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske mašine, Gradjevinska mehanizacija Jagodina
jagodina-put-gradjevinske-masine

Jagodina put

Jagodina, Jevrema Popovića bb 035 222148
GRAĐEVINSKE MAŠINE.
Građevinska operativa naše firme osim kompletnog izvođenja radova u oblasti građevinarstva, bavi se i pružanjem usluga mehanizacije, drugim firmama kao i fizičkim licima.
Za potrebe uređenja terena, puteva, različite potrebe iskopa za pripremu gradnje, rušenja objekata, moguće je iznajmiti uslužno mašinu sa rukovaocem.
Za sve detalje oko uslova i cenovnika ove vrste usluga možete se obratiti komercijalnoj službi JAGODINA PUT-a.
Ljudi su koristili mehanizme i mašine u svoju korist još pre bilo kakvih pisanih dokaza o tome. Generalno, te sprave su smanjivale količinu sile, koju je bilo potrebno uložiti da se izvrši rad, te su menjale pravac sile ili menjale jedan oblik kretanja ili energije u drugi. Rukovalac građevinskim mašinama izvodi zemljane radove na gradilištima u niskogradnji i gradnji puteva, iskopava sirovinu na površinskim gradilištima rudnih i mineralnih nalazišta. Upravlja i postrojenjima za proizvodnju kamenog agregata i za oplemenjivanje iskopine, postrojenjima za proizvodnju betona i proizvodnju asfalta, mašinama za izradu puteva i mašinama za dizanje i prenos tereta. Izvršioci na gradjevinskim mašinama rade na otvorenom prostoru i u svim klimatskim uslovima i vremenskim prilikama iako u mnogim područjima neke vrste gradjevinskih radova moraju da se obustave zimi. Gradjevinske mašine su danas daleko tehnološki naprednije nego što su bile u prošlosti. Gradjevinske mašine često su zbog vrste rada prljave, masne, blatnjave ili pokrivene prašinom.
Back to Top