Gradjevinske mašine, Gradjevinska mehanizacija Zemun

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske mašine, Gradjevinska mehanizacija Zemun
inter-hermes-trade-gradjevinske-masine
GRAĐEVINSKE MAŠINE BEOGRAD INTER HERMES TRADE Nakon više od 10 godina iskustva u rešavanju problema i isporuci specijalnih guma klijentima, možemo sebe da predstavimo kao tim konsultanata sa velikim tehničkim znanjem, najkompletnijim lagerom guma za rad u 1, 2 ili 3 smene i ekspresnim servisom spremnim da istog dana izvrši zamenu ili popravku guma na terenu.
Svim našim kupcima pružamo uslugu montaže i demontaže punih i pneumatskih guma za viljuškare na Solidealovoj 160-tonskoj hidrauličnoj presi.
Kod kupaca koji rade u izuzetno teškim uslovima rada nudimo mogućnost punjenja guma poliuretanom.
sorti-oprema-gradjevinske-masine

Sorti oprema

Beograd, Zemun, Krajiška 21 011 3076750 |
062 239898 |
GRAĐEVINSKE MAŠINE - SORTI OPREMA Uvoznici smo MAI brenda – vrhunske pumpe i oprema za injektiranje u tunelogradnji i konsolidaciji zemljišta.
Ljudi su koristili mehanizme i mašine u svoju korist još pre bilo kakvih pisanih dokaza o tome. Generalno, te sprave su smanjivale količinu sile, koju je bilo potrebno uložiti da se izvrši rad, te su menjale pravac sile ili menjale jedan oblik kretanja ili energije u drugi. Rukovalac građevinskim mašinama izvodi zemljane radove na gradilištima u niskogradnji i gradnji puteva, iskopava sirovinu na površinskim gradilištima rudnih i mineralnih nalazišta. Upravlja i postrojenjima za proizvodnju kamenog agregata i za oplemenjivanje iskopine, postrojenjima za proizvodnju betona i proizvodnju asfalta, mašinama za izradu puteva i mašinama za dizanje i prenos tereta. Izvršioci na gradjevinskim mašinama rade na otvorenom prostoru i u svim klimatskim uslovima i vremenskim prilikama iako u mnogim područjima neke vrste gradjevinskih radova moraju da se obustave zimi. Gradjevinske mašine su danas daleko tehnološki naprednije nego što su bile u prošlosti. Gradjevinske mašine često su zbog vrste rada prljave, masne, blatnjave ili pokrivene prašinom.
Back to Top