Gradjevinske mašine, Gradjevinska mehanizacija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske mašine, Gradjevinska mehanizacija Beograd
ecomex-cacak-gradjevinske-masine

Ecomex Čačak

Novi Beograd, Španskih boraca 22 D-E 011 3016309 |
011 3131598 |
GRADJEVINSKE MAŠINE BEOGRAD ECOMEX ČAČAK -Enar -Sima -Rothenberger -Tovarna Meril
kosa-trade-gradjevinske-masine
GRAĐEVINSKE MAŠINE KOSA TRADE Program građevinskog alata obuhvata gletarice, mistrije, špahle, kofe zidarske, čekići ,mašine za keramiku, štitnici, kanapi zidarski, četke za farbanje, valjci za farbanje, mešači, špicevi, sekači, pištolji za silikon, metrovi, šubleri, vinklovi, libele, zidarske letve, testere, abriht noževi, cirkularne testere, tračne testere, ekseri, paljena žica, mešalice, kolica građevinska, kolica transportna, čekrci, merdevine,skele…
ostrog-gradjevinski-materijali-gradjevinske-masine
GRAĐEVINSKE MAŠINE OSTROG U našem salonu je veliki izbor materijala i opreme za završne radove i opremanje stanova i objekata raznih namena.
Možemo Vam pomoći da uvek nađete najbolje rešenje.
Obuhvatili smo celokupan asortiman za gradnju po najsavremenijim standardima i možemo sa ponosom reći da smo građevinski centar.
sterus-gradjevinske-masine

Sterus

Beograd, Čukarica, Lazarevački drum 11 011 3572590 |
011 3572591 |
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKE MAŠINE - STERUS U našoj ponudi možete naći mešalice, kolica i potreban građevinski alat.
inter-hermes-trade-gradjevinske-masine
GRAĐEVINSKE MAŠINE BEOGRAD INTER HERMES TRADE Nakon više od 10 godina iskustva u rešavanju problema i isporuci specijalnih guma klijentima, možemo sebe da predstavimo kao tim konsultanata sa velikim tehničkim znanjem, najkompletnijim lagerom guma za rad u 1, 2 ili 3 smene i ekspresnim servisom spremnim da istog dana izvrši zamenu ili popravku guma na terenu.
Svim našim kupcima pružamo uslugu montaže i demontaže punih i pneumatskih guma za viljuškare na Solidealovoj 160-tonskoj hidrauličnoj presi.
Kod kupaca koji rade u izuzetno teškim uslovima rada nudimo mogućnost punjenja guma poliuretanom.
ekogradnja-gradjevinske-masine

Ekogradnja

Zrenjanin, Industrijska zona Bagljaš 023 741260069 5333503
GRAĐEVINSKE MAŠINE.
IZNAJMLJIVANJE GRAĐEVINSKIH MAŠINA.
ingrap-omni-gradjevinske-masine

Ingrap-Omni

Beograd, Zvezdara, Držićeva 15 011 2410755 |
011 2410753 |
GRAĐEVINSKE MAŠINE.
GRAĐEVINSKA MEHANIZACIJA.
IZNAJMLjIVANjE GRAĐEVINSKE MEHANIZACIJE
sorti-oprema-gradjevinske-masine

Sorti oprema

Beograd, Zemun, Krajiška 21 011 3076750 |
062 239898 |
GRAĐEVINSKE MAŠINE - SORTI OPREMA Uvoznici smo MAI brenda – vrhunske pumpe i oprema za injektiranje u tunelogradnji i konsolidaciji zemljišta.
Ljudi su koristili mehanizme i mašine u svoju korist još pre bilo kakvih pisanih dokaza o tome. Generalno, te sprave su smanjivale količinu sile, koju je bilo potrebno uložiti da se izvrši rad, te su menjale pravac sile ili menjale jedan oblik kretanja ili energije u drugi. Rukovalac građevinskim mašinama izvodi zemljane radove na gradilištima u niskogradnji i gradnji puteva, iskopava sirovinu na površinskim gradilištima rudnih i mineralnih nalazišta. Upravlja i postrojenjima za proizvodnju kamenog agregata i za oplemenjivanje iskopine, postrojenjima za proizvodnju betona i proizvodnju asfalta, mašinama za izradu puteva i mašinama za dizanje i prenos tereta. Izvršioci na gradjevinskim mašinama rade na otvorenom prostoru i u svim klimatskim uslovima i vremenskim prilikama iako u mnogim područjima neke vrste gradjevinskih radova moraju da se obustave zimi. Gradjevinske mašine su danas daleko tehnološki naprednije nego što su bile u prošlosti. Gradjevinske mašine često su zbog vrste rada prljave, masne, blatnjave ili pokrivene prašinom.
Back to Top