Gradjevinski stiropor Borča

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinski stiropor Borča
farbara-i-gradjevinski-materijali-ivas-gradjevinski-stiropor

Farbara i gradjevinski materijali Ivas

Beograd, Borča, Ovčanski put 63 011 2980234 |
064 1235819 |
GRAĐEVINSKI STRIROPOR FARBARA i GRAĐEVINSKI MATERIJALI IVAS Dobra izolacija je jedna od najvažnijih stavki prilikom projektovanja objekta, jer štiti od različitih spoljašnjih uticaja, kao što su: toplotne promene, kiša, vetar, sunce i sl.
farbara-vesic-gradjevinski-stiropor

Farbara Vesić

Beograd, Borča, Valjevskog odreda 16 011 27236865
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI STRIROPOR FARBARA VESIĆ U našim prodavnicama možete kupiti fasade (akrilni malter, stiropor, lepak za stiropor, staklena mrežica, tiplove, razne vrste lajsni), boje i lakove (uljani emajl, nitro emajl, akrilni emajl, nitro lakovi), sadoline, lepkove (za keramiku-pločice, stiropor, parket, drvo), pur pene , razne vrste silikona, razređivače, razne vrste molerskog alata (četke, valjke, teleskope, gletarice, špakle, i dr ) jednom rečju sve za kuću.
vanas-gradjevinski-stiropor

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445 |
011 7155450 |
GRAĐEVINSKI STIROPOR VANAS Građevinski stiropor za dobru i kvalitetnu izgranju.
Možda zvuči nerealno, no stiropor je zbog mnogobrojnih prednosti odličan kao građevinski materijal. Puno je lakši od klasičnih materijala što znatno ubrzava sam proces izgradnje, izolacija objekta znatno je bolja – kako toplinska, tako i zvučna. Građevinski stiropor obuhvata stiroporne ploče različitih gustina i debljina koje se koriste za termo i zvučnu izolaciju kao i razne vrste uskrsnih lajsni i drugih elemenata za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju. Sve više ljudi se odlučuje na odabir stiropora za gradnju, upravo zbog njegovih prednostii, i on polako istiskuje klasične građevinske materijale, a vrlo verovatno će ih u budućnosti potpuno zameniti. Izolacija stiroporom je odličan način da izolujete Vaše zidove – lako se postavlja, nije skupa, a veoma je efikasna. Stiropor zaista drži fantastičnu izolaciju i zimi i leti. Izuzetno se lako postavlja. Lako se seče, te se može ukrajati uz prozore i iskoristiti u potpunosti. Postavka stiropora kao izolacionog materijala sa svim dodatnim materijalima koji su za to potrebni (mrežica, lepak…) zaista nije skupo termoizolaciono rešenje, a veoma je efikasno. Stiropor se može postavljati i na spoljne i na unutrašnje zidove.
Back to Top