Gradjevinski stiropor Žarkovo

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinski stiropor Žarkovo
partizan-uc-gradjevinski-materijal-gradjevinski-stiropor
GRADJEVINSKI STIROPOR BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, stiropora,gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i industrijskih podova.
farbara-san-b-gradjevinski-stiropor

Farbara San B

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 103 062 757068
GRAĐEVINSKI STIROPOR FARBARA SAN B Farbara San B nalazi se na Žarkovu u ulici Ratka Mitrovića 103 i nudi veliki izbor boja, lakova i drugog građevinskog i izolacionog materijala.
Zadovoljstvo nam je da možemo da Vam ponudimo širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom
farbara-barbara-gradjevinski-stiropor

Farbara Barbara

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 12 011 3542856
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI STIRIPOR FARBARA BARBARA Farbara Barbara nudi Vam veliki izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta kada se odlučite za sređivanje Vaše kuće ili poslovnog prostora.
Naša osnova delatnost je prodaja farbarskog i građevinskog materijala.
Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Izolacioni marerijal - Alat - Šrafovska roba - Lajsne
farbara-zorbo-j-gradjevinski-stiropor

Farbara Zorbo J

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 75 011 2502931 |
011 2395800 |
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI STIROPOR ZORBO J Našu ponudu smo upotpunili građevinskim stiroporom vrhunskog proizvođača.
Ono na šta posebno obraćamo pažnju je zadovoljstvo naših kupaca.
andjela-boje-farbara-gradjevinski-stiropor

Andjela Boje Farbara

Beograd, Žarkovo, Repiška 9 011 2395525 |
063 276152 |
GRAĐEVINSKI STIROPOR ANĐELA BOJE FARBARA Sve što Vam je potrebno od fasadnog i izolacionog materijala , možete pronaći u našoj radnji.
Možda zvuči nerealno, no stiropor je zbog mnogobrojnih prednosti odličan kao građevinski materijal. Puno je lakši od klasičnih materijala što znatno ubrzava sam proces izgradnje, izolacija objekta znatno je bolja – kako toplinska, tako i zvučna. Građevinski stiropor obuhvata stiroporne ploče različitih gustina i debljina koje se koriste za termo i zvučnu izolaciju kao i razne vrste uskrsnih lajsni i drugih elemenata za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju. Sve više ljudi se odlučuje na odabir stiropora za gradnju, upravo zbog njegovih prednostii, i on polako istiskuje klasične građevinske materijale, a vrlo verovatno će ih u budućnosti potpuno zameniti. Izolacija stiroporom je odličan način da izolujete Vaše zidove – lako se postavlja, nije skupa, a veoma je efikasna. Stiropor zaista drži fantastičnu izolaciju i zimi i leti. Izuzetno se lako postavlja. Lako se seče, te se može ukrajati uz prozore i iskoristiti u potpunosti. Postavka stiropora kao izolacionog materijala sa svim dodatnim materijalima koji su za to potrebni (mrežica, lepak…) zaista nije skupo termoizolaciono rešenje, a veoma je efikasno. Stiropor se može postavljati i na spoljne i na unutrašnje zidove.
Back to Top