Gradjevinski stiropor Sremčica

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinski stiropor Sremčica
gsm-nesic-company-gradjevinski-stiropor

GSM Nešić Company

Beograd, Sremčica, Beogradska 54 011 2526581 |
011 2527871 |
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI STRIROPOR GSM NEŠIĆ COMPANY Širok asortiman stripora neophodnog materijala za izolaciju.
farbara-mit-gradjevinski-stiropor

Farbara Mit

Beograd, Sremčica, Beogradska 6a 011 2522732 |
063 8041211 |
GRAĐEVINSKI STROPOR FARBARA MIT U našoj radnji možete pronaći sav neohodan fasadni materijal nilo da u u pitanju lepkovi, stiropor, premazi, dekorativne tehnike i još mnogo toga.
farbara-astern-gradjevinski-stiropor

Farbara Astern

Beograd, Sremčica, Beogradska 210a 064 4441134
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI STRIROPOR FARBARA ASTERN U našoj farbari možete naći stripor neophodan izolacioni materijal po povoljnoj ceni.
global-green-stovariste-gradjevinski-stiropor

Global Green stovarište

Beograd, Sremčica, Beogradska 231 011 2522143 |
011 2523647 |
GRAĐEVINSKI STIROPOR GLOBAL GREEN Građevinski stiropor renomiranih proizvođača - za kvalitet Vašeg doma.
Možda zvuči nerealno, no stiropor je zbog mnogobrojnih prednosti odličan kao građevinski materijal. Puno je lakši od klasičnih materijala što znatno ubrzava sam proces izgradnje, izolacija objekta znatno je bolja – kako toplinska, tako i zvučna. Građevinski stiropor obuhvata stiroporne ploče različitih gustina i debljina koje se koriste za termo i zvučnu izolaciju kao i razne vrste uskrsnih lajsni i drugih elemenata za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju. Sve više ljudi se odlučuje na odabir stiropora za gradnju, upravo zbog njegovih prednostii, i on polako istiskuje klasične građevinske materijale, a vrlo verovatno će ih u budućnosti potpuno zameniti. Izolacija stiroporom je odličan način da izolujete Vaše zidove – lako se postavlja, nije skupa, a veoma je efikasna. Stiropor zaista drži fantastičnu izolaciju i zimi i leti. Izuzetno se lako postavlja. Lako se seče, te se može ukrajati uz prozore i iskoristiti u potpunosti. Postavka stiropora kao izolacionog materijala sa svim dodatnim materijalima koji su za to potrebni (mrežica, lepak…) zaista nije skupo termoizolaciono rešenje, a veoma je efikasno. Stiropor se može postavljati i na spoljne i na unutrašnje zidove.
Back to Top