Hosteli Smederevo

Registruj se
Prijavi se
Hosteli Smederevo
hostel-hostelche-hosteli
Hostelche is more then just a place to sleep put your backpack, it’s welcoming, comfortable, chill place where you can relax, hang out, make friends and have the best time of your life in Belgrade.
We are your home away from home.
Our friendly and attentive staff will make you feel like a welcome house guest and friend, instead of another traveler. At night when is time to head out and get crazy, they will direct you to the best places in town, you might even convince them to take you themselves and party for a while.
Our warm, cozy place with friendly atmosphere is excellent for meeting and chilling with our other guests/travelers.
At HostelChe, everything you need for your comfort is included at no extra charge.
Free Wi-fi.
Free city maps.
Free tea, coffie, rakija.
Free ironing.
24h access, no curfew-no lockout.
Free lockers in dormitories.
Free walking tours.
Wake up service.
Flexible check out time.
The best staff and much more :).
Breakfast service €1-€2.
Free hair dryer.
Fully equiped kitchen.
AC in the living and private room.
Hosteli su mesta susreta koja omogućavaju individualnu raznolikost, jednostavnu i prijateljsku atmosferu, a sve to po niskim cenama. Postati hosteler (ferijalac), ako to želite, ne predstavlja nikakav problem jer ne postoje nikakva ograničenja za to, svi su dobrodošli, nezavisno od godina, nacionalnosti, verske ili rasne pripadnosti. Hosteli su idealna mesta za individualne putnike, porodice sa decom i razne grupe. Hostel je vrsta smeštaja koji najčešće posećuju mlađi ljudi koji sa rancem na leđima putuju gde žele i kada žele, nastojeći da količinu novca kojom raspolažu iskoriste tako da njihov put traje što duže. Baš zbog toga su hosteli interesantni, jer su cene noćenja višestruko manje nego u hotelima. Druga stvar koja ih razlikuje od hotela je to što su, uslovno rečeno, manje komforni. Oni su manje formalni oblik smeštaja i atmosfera je većinom opuštena. Dok hotel obezbeđuje izvesnu dozu privatnosti, hostel ima upravo suprotan cilj: da omogući upoznavanje i druženje sa mladima iz bukvalno svakog kutka sveta. Zajedno sa sve većim brojem turista, u Beograd su poslednjih godina "stigli" i hosteli. Sve je više ovih ugostiteljskih objekata, prepoznatljivih po višekrevetnim sobama koje mogu da dele i osobe koje se međusobno ne poznaju. Postoji veća interakcija između gostiju u hostelima nego u tradicionalnim hotelima, a mnogi hosteli nude razne aktivnosti za svoje goste po maloj ili gotovo nikakvoj ceni. Uobičajeno je videti da neki gosti ostaju i po nekoliko meseci u jednom hostelu jednostavno uživajući u atmosferi. Hosteli takođe nude razne usluge poput kuhinje, praonice rublja, internet pristupa, popust za razne turističke atrakcije i sl. Zaposleni vam često mogu dati korisne savete o stvarima koje treba napraviti i videti, kao i o najboljim mestima za noćni život. Zbog svoje dobre lokacije i mogućnosti upoznavanja vršnjaka iz celog sveta, hosteli predstavljaju omiljeno mesto boravka omladine.
Back to Top