Kućna nega starih lica Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Kućna nega starih lica Savski venac
agencija-legat-invest-kucna-nega-starih-lica

Agencija Legat invest

Beograd, Savski venac, Lomina 5 011 3281228 |
063 7723121 |
Kućna nega starih i bolesnih lica.
Agencija Legat invest se bavi posredovanjem u pružanju usluga svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica u udobnosti i privatnosti Vašeg doma.
Pružićemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoći i nege u Vašoj kući - starim, bolesnim, nepokretnim osobama, osobama sa invaliditetom, kao i onima koji imaju poteškoća u samostalnom obavljanju svakodnevnih obaveza.
Na Vama je samo da se odlučite za stručnu medicinsku sestru, negovateljicu, bolničarku ili geranto domaćicu.
Bilo da je za Vašu dragu osobu potrebno samo društvo, obavljanje svakodnevnih kućnih poslova, pomoć u oporavku od nedavne hospitalizacije ili bolesti, usluga negovateljice ili kompletna nega stručnih medicinskih sestara 24h dnevno, mi ćemo Vam izaći u susret i pružiti najbolju moguću uslugu u skladu onoga što je potrebno Vama dragoj osobi i Vašoj porodici!
Kada starije osobe dodju u situaciju da im zatreba pomoć-nega, porodice ih često smeštaju u Dom za stare. U mnogim slučajevima institucionalizacija starih osoba može da se odgodi pružanjem pomoći - nege u kućnim uslovima. Dobrog pomoćnika nije lako pronaći, u to su se uverili svi kojima su ikada trebale proverene i pouzdane osobe za negu starih i bolesnih lica, vodjenje domaćinstva, tj. pomoć u kući. Kućna nega starih i bolesnih lica podrazumeva negu i brigu o starim i bolesnim osobama u njihovim domovima - kućna nega. Kućna nega i pomoć u kuci, ima stručno osoblje koje sa sigurnošću može prepoznati akutne situacije, rizične faktore i simptome bolesti, kako bi se odmah mogla pružiti ili pozvati pomoć. Mnoge bake i deke nemaju nikoga ko bi brinuo o njima, ili su njihova deca previše zauzeta poslovnim obavezama, žive u drugom gradu i ne mogu da im pruže adekvatnu negu. Obzirom da i u poznim godinama svako ljudsko biće zaslužuje da bude zbrinuto, najbolja opcija za svakog pacijenta je upravo kućna nega. Kućnom negom dopuštamo starijim članovima porodice da žive nezavisno od drugih i to na mestu gde se osećaju najudobnije, u vlastitim domovima.
Back to Top