Kvantna medicina Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kvantna medicina Beograd
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-kvantna-medicina
KVANTNA MEDICINA BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Ono što AS MEDICUS izdvaja u odnosu na druge poliklinike je svakako Biorezonantni i termovizijski skener, Darkfield mikroskop ( sken mikroskop žive kapi krvi ) kao i Mikrorezonantna terapija.
belenus-ordinacija-za-biorezonantnu-dijagnostiku-i-terapiju-kvantna-medicina
Kvantna medicina je nova medicinska grana čije se metode zasnivaju na poznavanju elektromagnetnog polja živih organizama i njihovih sopstvenih karakterističnih frekvencija.
Kvantna medicina predstavlja potpuno nov naučni pristup čovekovom organizmu i svim fiziološkim i patološkim procesima u njemu.
Prema kvantnoj medicini bolest nastaje usled promene frekvencija i elektromagnetnog polja organizma, a njihova postojanost je preduslov zdravlja.
Izuzetno suptilni aparati kvantne medicine, počivajući na novom pogledu na čovekov organizam, omogućavaju neinvazivnu dijagnostiku i bezbolnu terapiju mnogih oboljenja.
Zato i ne iznenađuje što je 1989 na 39 međunarodnom simpozijumu inovacija, istraživanja i novih tehnologija u Briselu kvantna medicina proglašena perspektivnom medicinom trećeg milenijuma.
ordinacija-healthcare-consulting-kvantna-medicina
KVANTNA MEDICINA.
Ordinacija Healthcare Consulting nudi usluge dijagnostike i terapije iz kvantne medicine.
Kvantna medicina je najmodernija grana medicine koja se ubrzano razvija spajajući znanja i teoriju tradicionalne medicine sa savremenim aparatima zasnovanim na kvantnoj fizici.
Pristupa čovekovom organizmu kao skupu elektromagnetnih zračenja.
Frekvencija zdravih i obolelih organa se razlikuje, a zahvaljujući modernoj tehnologiji možemo izmeriti frekvencije u cilju dijagnostike, ali ih i korigovati u cilju terapije.
Kvantna analiza tela je jednostavan, bezbolan i neinvazivni postupak u trajanju od samo jednog minuta kojim se utvrđuje kompletno stanje našeg organizma (stanje kardiovaskularnog, gastrointestinalnog i drugih sistema, organa, tkiva, hormona, vitamina, minerala i td).
stomatoloska-ordinacija-maja-cvetkovic-kvantna-medicina
KVANTNA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAJA CVETKOVIĆ Kvantna medicna je nova naučna grana medicine koja objedinjuje modernu i tradicionalnu medicinu u jedno.
Kvantna medicina podrazumeva primenu principa kvantne fizike i kvantne teorije u medicinske svrhe.
Ona je u Briselu 1989 godine proglašena za medicinu trećeg milenijuma.
Kod nas je registrovana od strane Ministarstva zdravlja kao alternativna medicina.
life-ordinacija-kvantna-medicina

Life ordinacija

Beograd, Zemun, Nikole Tesle 8 011 2691800 |
065 8413050 |
Kvantna medicina.
Kvantna medicina je spoj medicine i kvantne fizike.
To je nova nauka, a njen nagli uspon je potpomognut razvojem računara i povećanjem njihove moći obrade podataka.
Mnogi ovu nauku smatraju medicinom budućnosti, što kvantna medicina i dokumentuje svojom izuzetnom efikasnošću.
Dijagnostika koju primenjuje kvantna medicina je neinvazivna (prema tome i bezbolna) i obavlja se uz pomoć specijalne aparature koja se povezuje sa pacijentom.
Emitujući elektromagnetne talase, pomenuta aparatura je u stanju da primi povratne signale kako od naših ćelija, tako i od različitih biohemijskih supstanci, mikroorganizama, misli ili osećanja, i na taj način izgradi kompletnu sliku o stanju u kome se pacijent nalazi.
ordinacija-opste-medicine-medicina-plus-kvantna-medicina
Kvantna medicina je dijagnostika 21 veka, veoma precizan i sofisticiran sistem kompjuterske dijagnostike.
Uz pomoć ove jedinstvene dijagnostičke aparature, moguće je praćenje i snimanje svih faza zdravlja i prelaza od zdravlja do bolesti.
Spektrografskom analizom vrtložnih magnetnih polja čoveka, moguće je zabeležiti promene elektromagnetnih karakteristika tkiva organizma, ćelija i hromozoma.
Sistem se odlikuje preciznošću u dijagnostikovanju i najranijih znakova oboljenja i obiljem informacija o svakom organu i delu tela.
Takođe beleži prisustvo mikroorganizama (bakterija, virusa, parazita), alergena, upalnih, degenerativnih i ostalih promena u organizmu.
KVANTNA DIJAGNOSTIKA, sistem se odlikuje preciznošću u dijagnostikovanju i najranijih znakova oboljenja i obiljem informacija o svakom organu i delu tela.
studio-oxy-&-estetic-beauty-kvantna-medicina
KVANTNA MEDICINA STUDIO OXY I ESTETIC BEAUTY Vreme kada su za analizu stanja organizma bili potrebni brojni pregledi, nalazi, procedure, davno je za nama.
Savremene tehnologije koriste naučna dostignuća koja pojednostavljuju analize stanja organizma čineći ih povoljnijim, bržim i sa što manje neprijatnosti i nelagode.
Back to Top