Kvantna medicina Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Kvantna medicina Stari Grad
belenus-ordinacija-za-biorezonantnu-dijagnostiku-i-terapiju-kvantna-medicina
Kvantna medicina je nova medicinska grana čije se metode zasnivaju na poznavanju elektromagnetnog polja živih organizama i njihovih sopstvenih karakterističnih frekvencija.
Kvantna medicina predstavlja potpuno nov naučni pristup čovekovom organizmu i svim fiziološkim i patološkim procesima u njemu.
Prema kvantnoj medicini bolest nastaje usled promene frekvencija i elektromagnetnog polja organizma, a njihova postojanost je preduslov zdravlja.
Izuzetno suptilni aparati kvantne medicine, počivajući na novom pogledu na čovekov organizam, omogućavaju neinvazivnu dijagnostiku i bezbolnu terapiju mnogih oboljenja.
Zato i ne iznenađuje što je 1989 na 39 međunarodnom simpozijumu inovacija, istraživanja i novih tehnologija u Briselu kvantna medicina proglašena perspektivnom medicinom trećeg milenijuma.
ordinacija-healthcare-consulting-kvantna-medicina
KVANTNA MEDICINA.
Ordinacija Healthcare Consulting nudi usluge dijagnostike i terapije iz kvantne medicine.
Kvantna medicina je najmodernija grana medicine koja se ubrzano razvija spajajući znanja i teoriju tradicionalne medicine sa savremenim aparatima zasnovanim na kvantnoj fizici.
Pristupa čovekovom organizmu kao skupu elektromagnetnih zračenja.
Frekvencija zdravih i obolelih organa se razlikuje, a zahvaljujući modernoj tehnologiji možemo izmeriti frekvencije u cilju dijagnostike, ali ih i korigovati u cilju terapije.
Kvantna analiza tela je jednostavan, bezbolan i neinvazivni postupak u trajanju od samo jednog minuta kojim se utvrđuje kompletno stanje našeg organizma (stanje kardiovaskularnog, gastrointestinalnog i drugih sistema, organa, tkiva, hormona, vitamina, minerala i td).
Back to Top