Medicinska kozmetika Beograd

Registruj se
Prijavi se
Medicinska kozmetika Beograd
Ukoliko imate osetljivu kožu ili sklonu nekim sitnim oboljenima, medicinska kozmetika je pravi izbor za Vas.
Nemojte je koristiti na sopstvenu odgovornost, već se posavetujte sa dematologom koja vrsta medicinske kozmetike će Vam najviše prijati.
U Beogradu je možete kupiti u nekoj od apoteka ili drogerija.
Suludo je obilaziti ceo Beograd u potrazi za odgovarajućom medicinskom kozmetikom, jednostavno nadjite najbližu apoteku uz našu pomoć, i proverite da li imaju to što Vama treba pre nego što odete.
d-cosmetics-medicinska-kozmetika
MEDICINSKA KOZMETIKA BEOGRAD D COSMETICS D Cosmetics je ekskluzivni uvoznik poznatih kozmetičkih brendova Ericson Laboratoire i Juliette Armand.
Takođe vršmo prodaju kozmetičkih aparata Mezo++ by D Cosmetic.
pure-line-medicinska-kozmetika

Pure line

Beograd, Vračar, Kneginje Zorke 96 011 3445892
cena: Cenovnik
MEDICINSKA KOZMETIKA BEOGRAD PURE LINE Kompanija Pure Line d.o.o.
se bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova na tržistu Srbije.
Distributeri smo kozmetičke kuće Germaine de capuccini.
proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike.
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su Pure Line u vrh svetske profesionalne kozmetike
academie-beaute-medicinska-kozmetika

Academie Beaute

Beograd, Zemun, Gorana Kovačića 19a 011 3164155
MEDICINSKA KOZMETIKA BEOGRAD ACADEMIA BEAUTE Académie Scientifique de Beauté’ je kompanija koja je u službi lepote više od jednog veka.
Ona je porodicna nezavisna firma, naslednik duge tradicije kvaliteta.Moderna kompanija čiji su istraživanje i razvoj bez granica, uvek u potrazi za stalnim poboljšanjima.
Academie Beaute je francuska nezavisna kompanija koja se se preko 80 godina kontinuirano razvijala, proizvodila i komercijalizovala visoko kvalitetne proizvode...Academie Beaute je dinamična kompanija trenutno rukovođena od strane unuke osnivača.Proizvodi se ekskluzivno distribuiraju u salone lepote i spa centre i mogu se pronaći u preko 800 centara lepote u Francuskoj i u 62 države.
Medicinska kozmetika je više od obične kozmetike, a manje od dermatološkog leka. Ne leči bolesti kože, ali je često neophodna za svakodnevnu negu obolele kože. Kao što su za uspešno lečenje bolesti srca i krvnih sudova neophodni odgovarajuća ishrana i fizička aktivnost, tako je za uspešno lečenje kožnih oboljenja neophodna pravilna nega, često uz pomoć medicinske kozmetike. Osim toga ona može rešiti neke blaže kožne probleme koji se ne mogu svrstati medju dermatološka oboljenja. Za razliku od obične kozmetike koja se može kupiti i u prodavnicama robe široke potrošnje, medicinska kozmetika se kupuje isključivo u apotekama. Od obične kozmetike izdvaja je to što je izradjena od pažljivo odabranih sastojaka, koji imaju veoma mali potencijal da izazovu iritacije kože. Medicinska kozmetika je namenjena osetljivoj koži, kao i medicinski ugroženoj koži, sklonoj alergijskim reakcijama, ekcemima, psorijazi, atopijskom dermatitisu. Ovu vrstu kozmetike izdvajaju klinička ispitivanja koja se vrše pre puštanja u promet, kao i kod lekova. Najkraće rečeno, to je ona kozmetika koju kupujete u apoteci, ili dermatološkoj ordinaciji, a koju koristite uz savet farmaceuta ili dermatologa. Slabija od leka, jača od kozmetike, pomaže kod posebnih stanja kože, i odlična je kao redovna nega.
Back to Top