Medicinska kozmetika Vračar

Registruj se
Prijavi se
Medicinska kozmetika Vračar
pure-line-medicinska-kozmetika

Pure line

Beograd, Vračar, Kneginje Zorke 96 011 3445892
cena: Cenovnik
MEDICINSKA KOZMETIKA BEOGRAD PURE LINE Kompanija Pure Line d.o.o.
se bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova na tržistu Srbije.
Distributeri smo kozmetičke kuće Germaine de capuccini.
proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike.
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su Pure Line u vrh svetske profesionalne kozmetike
mezoestetika-medicinska-kozmetika

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283
MEDICINSKA KOZMETIKA BEOGRAD 3D LIFTING MEZONITIMA je neoperativna medicinska procedura kojom se postiže odličan efekat podmlađivanja i zatezanja kože.
Pomoću fine, gipke igle pod kožu se ubacuju niti od biorazgradivog materijala, koje snažno aktiviraju regenerativne procese u koži i indukuju stvaranje kolagena. O bezednosti materijala od koga su napravljene mezoniti (polydioxanone), govori činjenica da je to materijal koji se koristi u dečijoj kardiohirurgiji.
Same mezoniti ostaju u koži 6 do 8 meseci, zatim potpuno nestaju, a efekat traje oko 2 godine.
Sama mezonit, kada se unese, predstavlja mehaničku potporu tkivu i odmah daje vidljiv efekat, a zatim se pokreću procesi angiogeneze (stvaranje novih krvnih sudova), poboljšava se lokalna mikrocirkulacija i limfna drenaža, aktiviraju fibroblasti, što dovodi do zatezanja i poboljšanja kvaliteta kože.
Pravi efekat nastaje nakon nekoliko meseci, kada se formira novi kolagen. Mezonitima se mogu tretirati sve zone lica i tela.
Uspešno se koriguju horizontalne bore na čelu, vrat, dekolte, oval lica- opuštena koža lica, ruku, kolena, podvaljak… Tretman mezonitima je moguće kombinovati sa drugim estetskim procedurama, kao što su botoks, fileri, PRP (faktori rasta), mezoterapija… Tretman je minimalno invazivan i bezbedan za pacijenta, naravno ukoliko je sproveden od strane lekara edukovanog za primenu estetskih procedura.
Back to Top